Rise of the Triad Ludicrous Edition Download pc

0

Rise of the Triad Ludicrous Edition Download pc is een rare mutant van een game, een uiting van genegenheid die werd gelanceerd in de nasleep van zowel Doom als Doom 2 die zijn janky, Frankenstein Wolfenstein 3D-engine compenseerde met een gespannen persoon uit de jaren 90. Deze recreatie is verdomde onzin, en die identieke aangezwengelde tot 11-mentaliteit blijft getrouw bewaard in deze remaster via Rise of the Triad Ludicrous Edition Gratis pc.

Rise of the Triad Ludicrous Edition Download pc

Rise of the Triad Ludicrous Edition Download

Taak leden kracht

Triad’s had al meer dan een decennium mooie toevoerpoorten, maar niets over de omvang waarmee Doom fans gezegend zijn. De gereviseerde verlichtingsarmaturen op deze remaster lijken geweldig, waardoor de hoge waardering van het origineel behouden blijft, iets waar Triad bronpoorten traditioneel mee worstelden, terwijl het spel in het algemeen een extra frisse uitstraling kreeg.

Er zijn ook veel moderne toeters en bellen, 4K-beslissingsgids, prestaties en cloudopslag, een functie die ik vooral ben gaan waarderen in onze boomer shooter renaissance. Het unieke geluid van Triad wijst op het lage ploffen van de MP40 en de basachtige plunjergeluidsimpact die speelt wanneer een raket de loop van zijn lanceerinrichting verlaat, zorgen voor een arsenaal dat net zo wenselijk klinkt als het doodt. Rise of the Triad Ludicrous Edition Download

Geliefde sekte

Er is de mogelijkheid om soundtracks uit te wisselen tussen de MIDI-versies van de authentieke nummers van Lee Jackson, naast de remake’s uit 2013 mag je dat op geen enkele manier doen. Lee Jackson’s schilderijen hier blijven verbluffend in 2023, een soundtrack die anderen lange tijd te schande maakt. Goin down the Fast Way heeft een van de smerigste baslijnen die ik ooit heb gehoord in MIDI, en die drumschade bij de 38 2d-markering zuigt de lucht uit mijn longen.

Niveaus zijn eenvoudig uitziende kubieke kloosterhallen met veel dubbele onderrug, die beide Rise of the Triad Ludicrous Edition Download meer gedateerd dan nostalgisch doen voelen. Een latere graad had een aantal hectische ontmoetingen, waardoor ik de ruimte kreeg om kunstzinnig te beschieten, ontwijken aan de achterkant van de zichtlijn, nog steeds kubieke kolommen verduisterde en napalmraketten open haard neerlegde. Rise of the Triad Ludicrous Edition Download

Shooter-hemel

Zulke momenten laten echt zien hoe vooruitstrevend Doom en Doom 2 zijn geweest. Jezelf per ongeluk vernietigen met een raketwerper was zeker niet ongebruikelijk, maar die games maakten explosieve, zelfongunstige wapens niet tot de enige betrouwbare verkopers van schade. Al deze bloat is echter legitiem boeiend, omdat Triad in wezen een recreatie is over het ontwijken van vallen en het uitschelden van sekteleden met raketten.

Het horen van hun massale, ietwat geslagen kreten wordt geenszins vintage. Rise of the Triad Ludicrous Edition Download PC bevat één fase van elke aflevering in games, zodat je een voorproefje kunt krijgen van wat iedereen te bieden heeft. Als hoogtepunt daarvan kun je misschien een van de 5 personages kiezen en een moeilijkheidsgraad selecteren. Daarna zit je in het spel en presteert het net als de klassieke retro boomer shooters.

Moderne resoluties

De vertoning van Rise of the Triad 2012 verliep niet bepaald zo opzettelijk. De informatie lekte eerder op de dag uit een promotioneel Twitter-account voor de game, het scherm werd uren uitgesteld vanwege QuakeCon-planning en toen de trailer eindelijk werd vertoond, ontbrak het geluid. Erger nog, de monitor kreeg lichtjes een bolvormig applaus van het publiek.

Het is een ongebruikelijk moeilijk te begrijpen game die in de jaren 90 het meest effectief iets veronderstelde voor drie pc-game-enthousiastelingen, maar het betekende heel veel. Interceptor lijkt hiervan op de hoogte te zijn en doet een eerste klas poging om een waardige herstart te maken. Vond plaats in een groezelige, grimmig uitziende citadel, inclusief een kerker met ondervoede gevangenen en een binnenplaats voor het afvuren van raketten over lange afstanden. Rise of the Triad Ludicrous Edition Download

Vervolg in de Wolfenstein

Prestaties zijn naar verwachting supersonisch, framekosten met drie cijfers en geen probleem meer in zicht. Dit is echter te verwachten vanwege het feit dat Rise of the Triad Ludicrous Edition Download gratis geen Doom of Fallout is. De buitenruimte werd gevuld met springkussens. Sommigen kunnen je zo veel als een tweede graad neerschieten, waardoor gamers een goede plek hebben om te kamperen.

De kaart is gevuld met nauwe gangen die resulteren in een aantal heftige raketuitwisselingen, maar het geeft me niet echt een nostalgisch gevoel. De kaart is ook vreselijk verlicht, met veel gebieden die niet ver van pikdonker zijn. De nieuwe op tegels gebaseerde niveau-editor en werkplaatshulp kunnen ook een heroplevende aangepaste kaartscène opleveren. Het is opmerkelijk dat zulke geweldige arrangementen de remedie kregen die ze verdienen. Rise of the Triad Ludicrous Edition Download

Donker hart van een samenzwering

Deze herstart heeft vastbesloten behoefte aan wat extra energiek artwork. De Wolf driedimensionale engine en individuele modellen van foto’s van acteurs gaven de authentieke ROTT veel persoonlijkheid die de Unreal Engine drie niet naar voren brengt zonder een aantal zeer gewilde aanpassingen. Nightdive Studios werkt ook samen met Limited Run Games voor de fysieke varianten van Rise of the Triad Ludicrous Edition Download.

Een Standard en Collector’s Edition zijn in de maak en kunnen in meer dan één structuur worden gekocht. Houd ons in de gaten voor extra details en een onthulling van een Collector’s Edition in de toekomst. Bekijk de Limited Run-houder om tegenwoordig Nightdive Studios-merchandise te selecteren.

Gevaarlijk eiland

Naast de virtuele lancering, neemt Nightdive Studios mogelijk ook deel aan Limited Run Games om een fysiek model van Rise of the Triad: Ludicrous Edition uit te brengen, met zowel modieuze als verzamelaarsversies in de maak voor een aantal platforms. Meer informatie hierover zal in de nabije toekomst worden onthuld.

Hoe Rise of the Triad Ludicrous Edition PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Rise of the Triad Ludicrous Edition Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Rise of the Triad Ludicrous Edition

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7 (64-bit vereist)
 • Processor: Intel of AMD Dual-Core op 2,0 GHz
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafisch: GPU met ondersteuning voor DirectX 11 of Vulkan 1.1
 • Opslag: 420 MB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit vereist)
 • Processor: Intel Core i5-2300 2,8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafisch: GPU met ondersteuning voor DirectX 11 of Vulkan 1.1
 • Opslag: 420 MB beschikbare ruimte

Rise of the Triad Ludicrous Edition Gratis Download

Rise of the Triad Ludicrous Edition Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.