ELDEN RING Shadow of the Erdtree Downloaden PC

0

ELDEN RING het spel voorzien van veel prijzen gooit de volwassen spelers in een nieuwe reis in de Lands Between. ELDEN RING Shadow of the Erdtree is de grootste uitbreiding, maar gemaakt door FromSoftware. Hierin moeten gamers de geheimen van de arena van de beroemde bewegings RPG in het fantasy genre ontdekken.ELDEN RING Shadow of the Erdtree PC

Downloaden

Nieuw verhaal

Gegidst door de Celestial Miquella, bevinden gamers zich in het Land of Shadow, een gebied versluierd door de Golden Tree, waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette. In dit ongewone land komen ze achter de duistere geheimen en technieken van de arena en ontmoeten ze andere personages die in Miquella’s voetsporen treden, met hun persoonlijke verborgen motivaties.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree gratis

Recente mysteries verkennen

ELDEN RING Shadow of the Erdtree Downloaden PC neemt spelers mee voorbij de landen tussen de landen om het Land van de Schaduw te verkennen, een gloednieuwe omgeving van ELDEN RING. Spelers kunnen zich vrij bewegen tussen grote kaarten vol verschillende gebeurtenissen en zorgvuldig ontworpen kerkers waarin riskante vijanden op de loer liggen.

Nog uitgebreidere RPG

Shadow of the Erdtree introduceert wapens, gadgets, wapenbekendheid en magie die niet in de eerste versie van ELDEN RING zaten, naast extra vijanden, eindbaasgevechten en verhaalpaden die spelers nog meer vrijheid bieden. Ga bedreigingen te lijf met nieuw verworven krachten.

De gameplay vertegenwoordigt niettemin het door de Japanners gepopulariseerde genre, dat wil zeggen een ongebruikelijke combinatie van bewegingssport, RPG factoren en een absurd hoge probleemgraad. De speler verwerft, samen met de opeenvolgende botsingen, nieuwe systemen en vaardigheden om opeenvolgende tegenstanders effectiever het hoofd te kunnen bieden.

De hoofdpersonen van ELDEN RING Shadow of The Erdtree

Uit de opzet van ELDEN RING Shadow of the Erdtree blijkt duidelijk dat de locatie waar Miquella naartoe gaat Shadow of the Erdtree is. Het blijkt echter dat hij zelf afstand heeft gedaan van zijn Gouden Familie, lichaam en krachten, wat wijst op Miquella’s bijbedoelingen en twijfel zaait over het feit van zijn ontvoering door Mogh en Mogh’s initiatief.

Miquella zal de hoofdrolspeler door de landen van de Schaduwen leiden en hun heerser worden. Het einddoel van Miquella blijft twijfelachtig. In de basissport kan de deelnemer ook de heerser van ELDEN RING worden, maar in verschillende varianten: de authentieke Gouden Orde herstellen, de echtgenote van Marika worden, de heerser van Schaduwgeboorte.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree PC

Spannende uitdaging om te overwinnen

Natuurlijk zullen Miquella en Messmer niet de enige hoofdpersonages van de uitbreiding zijn. We zullen in werkelijkheid te maken krijgen met de andere Miquella volgers die in de Shadow of the Erdtree trailer werden genoemd, naast het nabijgelegen equivalent van de Rountable Hold, waarvan een deel ook in de videopresentatie werd getoond.

De gameplay van Elden Ring hadow of the Erdtree bestaat niet alleen uit nieuwe locaties, maar ook uit nieuwe vijanden waaronder eindbazen, een systeem dat voorheen niet beschikbaar was en ultramoderne vaardigheden.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 12 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 3 GB / AMD RADEON RX 580 4 GB
  • CPU: INTEL CORE I5-8400 / AMD RYZEN 3 3300X
  • Bestandsgrootte: 60 GB
  • OS: Windows 10 64 bits

ELDEN RING Shadow of the Erdtree Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 8 GB / AMD RADEON RX VEGA 56 8 GB
  • CPU: INTEL CORE I7-8700K / AMD RYZEN 5 3600X
  • Bestandsgrootte: 60 GB
  • OS: Windows 10 64 bits
Leave A Reply

Your email address will not be published.