Empires of the Undergrowth Downloaden PC

0

Empires of the Undergrowth is een snelle mierenkolonie. Ondergronds graaf je je nest uit en bouw je tunnels en kamers om grondstoffen in op te slaan en je kroost groot te brengen, voordat je je bovengronds waagt. Hier eisen je mieren hun territorium op, verzamelen ze bronnen en wegen ze angstaanjagende wezens.Empires of the Undergrowth PC

Downloaden

Elke mierensoort

Het uitgangspunt van het spel is dat je een mierenkolonie runt. Je hebt een koningin in het midden van je nest en je wilt de mierentroepen eropuit sturen om jouw mierenwerk te doen. Dit bestaat uit het graven van tunnels, het vinden van maaltijden, het ontwikkelen van je kolonie en het verdrijven van alle vervelende insecten die zich een weg naar je territorium proberen te kruipen.

Het spel kan zich afspelen in ondergrondse holen, maar je kunt je mieren ook naar de grond brengen om de gevaren daarboven te bedreigen, waardoor je meer beloningen, maar ook extra gevaren krijgt naarmate je je koningin meer neigt.

Empires of the Undergrowth gratis

In de wereld van mieren

Over het algemeen geldt dat als je een leger mieren in een bepaalde richting stuurt, ze voedsel verzamelen en vijanden mechanisch aanvallen. Maar als je een meer ervaren RTS-fan bent, zijn er meer opties om aan te sleutelen voor meer manipulatie.

De snapshots van het spel zijn briljant; je wordt echt ondergedompeld in je mierenkolonie. De mieren scharrelen rond met hun antennes zwaaiend, net als in het echt. Hoewel het niet alleen mieren zijn die je ziet, kom je allerlei kruipende dieren tegen zoals pissebedden, spinnen en van tijd tot tijd zelfs grote bedreigingen zoals kikkers.

De overwinning is zeker

Het kwaliteitskenmerk van de lay-out is de verteller, die over je zetten heen praat, waardoor het spel ongelooflijk veel weg heeft van een documentaire. Als je nieuwe vijanden tegenkomt, beschrijft de verteller de soort of voegt hij zelfs communicatie toe terwijl je vroeg of laat van ze wint.

Het geeft een aangenaam educatief tintje aan de ervaring, waardoor de documentaireformule zoals we die kennen mogelijk opnieuw wordt uitgevonden. De soundtrack zorgt voor een extra onderdompeling in dit documentairegevoel en voegt een laagje angst toe terwijl je de onbekende wereld om je heen ontdekt.

De verschillende soorten mieren

Het is de bedoeling dat je die aspectmissies aanneemt, waarbij je naar een gloednieuwe mierenkolonie wordt gebracht met een paar kleine doelen die je moet voltooien. Dit kan zijn het opbouwen van je leger tot een bepaalde lengte of het verwijderen van alle vijanden op een plek.

Als je alles hebt voltooid, krijg je middelen die je terugbrengt naar je hoofdkolonie. Een van die bronnen is gelei, die wordt gebruikt om je mieren volledig te verbeteren en nieuwe mierenvolgelingen vrij te laten, zodat je de eerste onderneming kunt beëindigen. 

Empires of the Undergrowth PC

Empires of the Undergrowth is de perfecte RTS

Als je op zoek bent naar een meer informele mierenervaring, kun je het probleem van elke man of vrouw onderneming uitzoeken. Je kunt echter niet op een bepaald punt van de missies blijven, dat is een stuk van een pijn om de reden dat veel meer dan dertig minuten duren om te voltooien. Empires of the Undergrowth is eigenlijk een sport, met gerichte situaties en specifieke ontwikkeling.

Naast conventionele RTS gevechten tegen kunstmatige intelligentie en speciale seizoensgebonden situaties, Empires of the Undergrowth Downloaden een extra verhalende campagnemodus. Zoals de mieren in een verzameling een specifieke taak laten uitvoeren zonder afgeleid te worden door iets anders.

Empires of the Undergrowth Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 4 GB
  • Grafische kaart: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • CPU: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • Bestandsgrootte: 3 GB
  • OS: Windows 7 64-bit

Empires of the Undergrowth Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 8 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB
  • CPU: Intel Core i5-6400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Bestandsgrootte: 3 GB
  • OS: Windows 10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.