Dune Spice Wars Downloaden PC

0

Shiro Games begeeft zich op heilige grond met de hedendaagse naam Dune Spice Wars en de studio lijkt het te begrijpen. De laatste 1.0 release van de game heeft weliswaar wat pijnpunten na 12 maanden van vroege toegang, maar het is duidelijk dat Spice Wars is ontwikkeld met een schone passie en kennis van de taak.
Dune Spice Wars PC

Downloaden

Wangen in het zand

Dune Spice Wars PC Downloaden is een 4X spel dat volledig in realtime wordt voltooid en zich afspeelt tegen de achtergrond van Herberts roman. Hoewel de sport zonder twijfel gebruik maakt van opgezette 4X-titels zoals Civilization 6 als raamwerk, biedt het masseren van die identieke methode in een RTS met de smaak van het Dune-universum Spice Wars een plaats.

Elke factie werkt op basis van dezelfde fundamentele vereisten, maar heeft een aantal bijzondere plooien die hen lenen voor een bepaalde speelstijl. Het Huis Atreides kan bijvoorbeeld geen nederzettingen plunderen, maar kan deze wel vreedzaam annexeren.

Dune Spice Wars gratis

Dune Spice Wars Kruidenoorlogen spannend

De Fremen hebben echter niet dezelfde gevolgen als ze de altijd aanwezige specerijenbelasting van de keizer niet betalen. Het populaire speltype, Battle for Arrakis, wordt aangevuld met het langdurige Kanly Duel en de extra lange Conquest Campaign. De gameplay kan bekend genoeg zijn voor doorgewinterde gamers van de 4X-stijl.

De ruige omgeving van Dune Spice Wars speelt in op je aanpak, apparaten worden slechter als je te lang buiten je territorium bent, wat als ingevoerd effect heeft dat je rushes als mogelijke aanpak beperkt. De willekeurige verschijning van zandstormen en zandwormen kan er ook voor zorgen dat grote delen van de kaart minder goed bereikbaar zijn.

Een kleurrijk verhaal hier

Uitbreiden, veroveren en analyseren in realtime klinkt misschien overweldigend, maar de beweging op de kaart verloopt in een rustig tempo en je kunt de beweging op elk moment pauzeren. Desondanks kan het er soms chaotisch aan toe gaan, meestal op het moment dat je oorlogen op meerdere fronten wilt uitvechten.

Over heel veel planeten

Je afstandsgadgets maken een vreselijke verslaving van het uitvoeren van melee, terwijl je melee-gadgets de vijand in hun eigen territorium jagen vanuit een defensieve functie. Behalve dat je gadgets af en toe onbekwaam zijn, is het nog irritanter om erachter te komen waarom je hebt verloren.

Je krijgt statistieken voor al je apparaten, maar die cijfers zijn niet transparant en hebben geen context. In tegenstelling tot Civ, dat een intensieve beoordeling en uitsplitsing van de betrokken wiskunde geeft, kan het je niet vertellen waarom een eenheid met extra pantsering juist is, of welk effect vuurkracht heeft op de uiteindelijke resultaten van een gevecht.

Dune Spice Wars PC

De primaire luchteenheid van Dune

De Landsraad komt regelmatig bijeen om te stemmen over drie moties en handvesten, van arbeidsrechten tot wie het Dune Spice Wars PC gouverneurschap moet behouden, elke mogelijke weg naar de overwinning en je kunt politieke invloed genereren om je functie te versterken. Als je voor een subtielere techniek kiest, kun je vervolgens moordaanslagen plegen om te proberen je strijders stilletjes uit te schakelen.

Een combinatie van land- en luchttoestellen, die allemaal kunnen worden uitgerust met speciale wapens en talenten voor een meerprijs, kan worden opgeleid of ingezet om je naar de overheersing te leiden. Het onwettige gebruik van atoomwapens, Muad’Dib’s beste oorlogsmisdaad in de eerste roman, is een verleidelijk verlangen om de weegschaal te doen doorslaan in een gevecht op het nippertje.

Dune Spice Wars Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 8 GB
  • Grafische kaart: NVidia GTX 1050 / AMD RX550
  • CPU: Intel Core i5 2.5 GHz / AMD Ryzen 5
  • Bestandsgrootte: 4 GB
  • OS: Windows 10/11

Dune Spice Wars Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: NVidia GTX 1080 / AMD 6600
  • CPU: Intel Core i7 2.8GHz / AMD Ryzen 7
  • Bestandsgrootte: 4 GB
  • OS: Windows 10/11
Leave A Reply

Your email address will not be published.