Soulmask Downloaden PC

0

De nieuwe survivalsport Soulmask blijft klimmen nadat het op dag één de bestsellerlijsten heeft aangevoerd, en deelt dankbaarheid voor de hoge. Met de huidige succesverhalen, samen met Palworld, Abiotic Factor, Enshrouded en V Rising, is er veel verzet geweest tegen de grootste survivalgames uit het verleden.
Soulmask PC

Downloaden

Soulmask gevechtsaanbiedingen

Toch lijkt het erop dat kolossale kanshebber Soulmask Downloaden PC dat gewoon heeft gedaan, door te breken naar de top van de wereldwijde Steam bestsellerlijst en dat tegelijkertijd met het behouden van een uitstekende Steam evaluatiescore die regelmatig een vroeg struikelblok vormt voor nieuwe games vanwege problemen bij de lancering. Soulmask is een waarschijnlijk gigantische imparting.

Dat, in combinatie met een kaart die 50% groter is dan die van Ark en een apparaat waarmee je je eigen NPC’s in je stad kunt bezitten om te profiteren van hun unieke vaardigheden en die vaardigheden verder kunt verbeteren met behulp van een set effectieve maskers, maakt dit een van de meest bijzondere survivalgames die tot nu toe in 2024 zijn uitgebracht.

Soulmask gratis

Mechanica voor stambeheer

Nog belangrijker dan deze prestaties is onze huidige Steam beoordeling van zeer hoge kwaliteit die het behoudt. Dit geeft aan dat onze game goed is ontvangen door een ieder van jullie. Is er opwindender informatie dan dat?

Natuurlijk, dat is nog maar het begin. De komende dagen en nachten zullen we er alles aan doen om Soulmask nog beter te maken. De crew heeft een Discord server geopend om eventuele problemen snel op te lossen. Door jullie hulp en feedback weten we zeker dat we nog niet top genoeg zijn.

Open wereld verkennen

We bedanken ook degenen die ons constructieve opmerkingen hebben gegeven; elk stukje van jullie waardevolle aanbeveling kan ons inspireren om Soulmask nog beter te maken. Het weekend heeft Soulmask PC een stijgende lijn laten zien, met een uitstekend aantal topspelers van iets meer dan 30.000 gelijktijdige klanten op zaterdag 1 juni, en het lijkt erop dat het zondag nog hoger zal eindigen.

Toegewijde PvP en PvE

Het is niet aanstootgevend en op zijn best niet bestaand, maar het vormt op zijn minst de setting voor de tribale thema’s en mind manage mechanics van de game. De gameplay van Soulmask PC kan een beetje moeilijk en overdreven formidabel aanvoelen, maar het suggereert een extreem goede vaardigheid als een onvergetelijke multiplayer survivalgame vol contentmateriaal.

Net als andere onderdelen van het spel bevindt de audio van Soulmask zich nog in de beginfase. Het is geen slechte functie meer, maar het valt niet op door zijn onafgewerkte aard. Ik geef het echter wel een pluim voor de resultaten van het geluid. Het heeft over de hele linie wat verbeteringen nodig, maar zelfs een ongeslepen juweeltje kan worden opgepoetst als je bereid bent om het wat TLC te geven.

Soulmask PC

Aspecten van de gameplay

Laten we meteen de woestenij induiken om te ontdekken wat Soulmask zo leuk maakt en wat niet. De sport begint met een vaak kale rug in de woestijn, zoals in de meeste survival multiplayer games het geval is. Het eerste wat je opvalt is dat deze sport er behoorlijk precies uitziet, zelfs op lage tot gemiddelde instellingen.

Je omgeving ziet er niet te rommelig uit, je eerste vodden zien er niet te slonzig uit, de animaties zijn ongelooflijk vloeiend en de zichtbare van de structuren en voorwerpen is constant met wat er in de introfilmpjes te zien was.

Soulmask Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD RX 580 4GB
  • CPU: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300X
  • Bestandsgrootte: 25 GB
  • OS: Windows 10/11

Soulmask Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 24 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD 6700XT
  • CPU: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700X
  • Bestandsgrootte: 25 GB
  • OS: Windows 10/11
Leave A Reply

Your email address will not be published.