Drug Dealer Simulator 2 Downloaden PC

0

Drug Dealer Simulator 2 is een first-person simulatiespel in een dynamische open wereld. Leg contacten, bemachtig drugs en leid een kartel op Isla Sombra, waar de enige wet macht is. En hier zijn de ALPHA-beelden van onze tests.Drug Dealer Simulator 2 PC

Downloaden

Drug Dealer Simulator 2 brengt verboden goederen

Het vervolg op de originele Drug Dealer Simulator neemt de terugkerende Eddie mee naar het op de Cariben geïnspireerde eiland Isla Sombra, waar je in verschillende dorpen en steden je invloed kunt uitbreiden. De teaser, die kwam via een onlangs uitgebrachte trailer, lijkt te wijzen op een iets explosiever spel dan het origineel.

In één clip zien we ons personage het appartement van een rivaal bombarderen, terwijl Eddie in een andere clip ontsnapt aan een klopjacht van de politie. Het is het bewijs van verbeterde kunstmatige intelligentie die invallen doet als je de aandacht trekt van de grotere vissen op het eiland.

Drug Dealer Simulator 2 gratis

Hiërarchie in je kartel

Drug Dealer Simulator 2 Downloaden PC vele verbeterde en nieuwe manieren om drugs te verkrijgen, verwerken en distribueren. Dit bouwt voort op de systemen die in het eerste spel werden geïntroduceerd, waarbij je je product op elke gewenste manier kunt versnijden om te profiteren van de unieke economie met twee valuta. Aan het begin van het spel gebruik je lokaal geld, maar de grote drugsbaronnen spelen in Amerikaanse dollars.

Drug Dealer Simulator 2 wil je het verhaal vertellen van een drugsbaron in een kleine archipel, waarbij je van vodden naar rijkdom gaat terwijl je kleine drugsonderneming uitgroeit tot een allesomvattend boevenimperium.

De archipel Isla Sombra

Het is een opwindende waanvoorstelling die zonder problemen aan de speler kan worden aangeboden met behulp van simpelweg de fundamentele ontwikkelingsmechanismen voor magnaten en een beetje verbeeldingskracht. Drug Dealer Simulator 2 heeft echter een bijna marketingcampagne-achtige verhaallijn.

Toch probeert dit geforceerde verhaal, dat ook fungeert als het educatieve gedeelte van het spel, je te trekken naar personages waarin je niet echt geïnteresseerd bent, vooral als ze zijn overgenomen uit de vorige recreatie, waarvan ik verwacht dat je ze herkent.

Drug Dealer Simulator 2 PC

Criminelen worden niet geboren

Welkom in het begin van de jaren 2000! Jij bent Eddie en door een levensstijl die voornamelijk gebaseerd is op vreselijke keuzes, ben je een bandiet geworden die op zoek is naar een veilige haven. Maar wees niet bang, Isla Sombra is de juiste plek voor voortvluchtigen zoals jij!

Meer verbeteringen in een nieuwe exotische omgeving

Je bent echter niet van plan om gewoon op te geven en daar voor altijd te blijven. Bewijs je waarde, gebruik je competenties en krijg je leven weer terug! Onderweg een fortuin verdienen kan geen kwaad.

Drug Dealer Simulator 2 heeft niet genoeg bereik in zijn moderne natie om spelers betrokken te houden buiten het nieuwigheidsaspect. Gelukkig is het niet meer de slechtste simulatierecreatie ooit en vermijdt het de aangrijpende valkuilen van een aantal van zijn vrienden, maar voorlopig zal het waarschijnlijk veel liefde krijgen.

Drug Dealer Simulator 2 Systeemvereisten Minimaal

  • Geheugen: 16 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD RX 580 4GB
  • CPU: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300X
  • Bestandsgrootte: 15 GB
  • OS: Windows 10 (64-bit)

Drug Dealer Simulator 2 Aanbevolen systeemvereisten

  • Geheugen: 24 GB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD 6700XT
  • CPU: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700X
  • Bestandsgrootte: 15 GB
  • OS: Windows 10 (64-bit)
Leave A Reply

Your email address will not be published.