Thronefall Download Gratis

0

Voor mensen die houden van eenvoudige strategie spellen niet al te ingewikkeld zijn, is Thronefall Download Gratis de juiste sport voor jou. We kregen een korte studie van de demo die onlangs werd gelanceerd op Thronefall Gratis, en de eerste indrukken zijn opmerkelijk. Grizzly Games heeft zojuist hun demo gelanceerd voor hun nieuwe minimalistische strategiegame Thronefall, een lachwekkende en eenvoudige torenverdedigingsgame.

Thronefall Download Gratis

Thronefall Download

Verdere molen

Thronefall is een meeslepende torenverdedigingsgame waarin je je staat opbouwt. Aan het begin van het spel sta je er misschien alleen voor, met gewoon voldoende geld om te beginnen met het bouwen van je fortcentrum. Het is aan jou om samen met je bezittingen een delicaat evenwicht te vinden, erachter te komen of je al dan niet huizen of turbines moet bouwen om je winst te vergroten of prioriteit moet geven aan vestingwerken om vijandige krachten af te weren.

Wat Thronefall Download PC opzij zet, is de beschikbare aard ervan. In termen van vechten, je hebt controle over wanneer je interactie hebt in een gevecht. Bovendien heb je inzicht in de soorten en stijlen van vijanden in een poging om in de volgende golf te komen. Het is jouw taak om je troepen strategisch te laten functioneren om de horde vijanden af te weren en tegelijkertijd je middelen te beschermen en veilig te blijven. Thronefall Download

Beoordeel je paard

Met een kleine leercurve worden spelers meteen in de actie gegooid zonder dat ze ingewikkelde mechanica hoeven te onderzoeken die veel moderne videogames teisteren. Je bent alleen afhankelijk van directionele bedieningselementen om door het land te navigeren, en slechts één knop om de meeste acties te voltooien. Je enkele actieknop wordt gebruikt om items te bouwen en aan te vallen.

Een 2D-knop is een geschenk om je squaddies te verzamelen om te worden gepositioneerd, ook al is dat nog steeds buitengewoon soepel om te navigeren en te gebruiken. Deze betrouwbare gameplay-techniek wordt aangevuld met visueel aantrekkelijke en voor de consument aangename snapshots. Hield echt van de unieke werelden die in de demo worden aangeboden, evenals de vorm van de landen die dienen als de muze voor iedereen die je land opbouwt en verdedigt. Thronefall Download

Houd de vijanden op afstand

Een aspect dat me vooral opviel, veranderde in hoe het terrein zelf strategische verdedigingsselecties motiveerde. Er was bijvoorbeeld een gedenkwaardige situatie waarbij de vijand een steile helling moest beklimmen om het centrum te Thronefall Download Gratis. Door op verschillende punten strategisch torens en soldaten in te zetten, kon het heerschappijcentrum veilig worden gehouden en verdedigd.

Een uitgebreid aspect van aanpak in Thronefall draait om resource control. Fundamenteel, als u te veel geld uitgeeft aan uw verdediging, heeft u mogelijk niet langer de activa om in de toekomst te groeien. Dus je wilt in evenwicht brengen wat je uitgeeft en uiteindelijk verifiëren of je de verdediging hebt om de volgende horde correct te bestrijden.

Wil meer boogschutters

Het doel is natuurlijk om bronnen nauwkeurig toe te wijzen door ervoor te zorgen dat u over de nodige middelen voor defensie beschikt, en de rest investeert in huizen en generatoren om toekomstige inkomsten te genereren. Het is van vitaal belang om al het beschikbare budget op te gebruiken voordat de volgende golf vijanden komt, aangezien alle ongebruikte munten misschien willen worden gebruikt voor toekomstige bruikbare bronnen.

Als iemand die de grenzen verlegt in games, waardeerde ik het om uitgaven te concentreren op meer bronnen in plaats van op verdediging. Vijanden in Thronefall kunnen ook vanuit meerdere instructies naderen en verschillende eigenschappen bezitten, daarom moet je je torens en squadrons plannen en structureren voor vervulling. Eenmaal correct georganiseerd, ga je naar de nachtmodus, terwijl de vijanden hun aanval beginnen. Thronefall Download

Tussen economisch systeem

De gevechtsbesturing in Thronefall is ontworpen met het oog op eenvoud. Je torens en squaddies zullen mechanisch communiceren met de vijanden in overeenstemming met hun plaatsing en positionering. Als speler heb je controle over de bewegingen van je koning, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen waar je de vijand wilt bevechten. Eenmaal ingeschakeld, kan je persoon zelfs mechanisch aanvallen op de vijandelijke hordes loslaten.

Bovendien beschikt uw persoon over een op tijd gebaseerd uniek aanvalsvermogen, dat enorme schade kan aanrichten. Als je man of vrouw wordt verslagen in een conflict, begint het aftellen voordat je je weer bij het conflict kunt voegen. Als je kasteelcentrum echter wordt vernietigd door de vijand, is het game over. Het wordt een zware nacht, maar er gaat niets boven het zien van de zon boven je kleine land om een andere dag te leven. Thronefall Download

Zult u in staat zijn om toe te slaan

Net als de eilanden van Bad North, heeft elk land zijn eigen schattige kleine scenario dat je nodig hebt om te overleven door steeds grotere hordes vijanden te trotseren. Hoewel het niet zo aangenaam is als de eenheid van Bad North on the fly nadert terwijl met Viking gevulde longships door de mist glijden, stelt Thronefall je in staat om troepen te bevelen en te rollen om oprukkende vijanden af te weren.

Je rijk breidt zich dag na dag uit, totdat je nederige kleine gehucht is veranderd in een stad en een fort. Waar Kingdom Two Crowns je de periode en breedte van de kaart laat overbruggen om munten te verzamelen en vast te houden wat je hebt gebouwd, vereenvoudigt Thronefall Download de techniek. Elke ochtend worden je soldaten aangevuld, je huizen gerepareerd en krijg je een tiende aan munten, volledig gebaseerd op het aantal huizen en boerderijen dat je hebt.

De juiste balans

Je rijk groeit en dat geldt ook voor de bedreigingen. Stel zeker dat het een paar grotere elementen van Kingdom Two Crown zou overnemen; wanhopig op zoek naar deze fantastische kleine kaarten op een bepaald moment van de dagcyclus, bijvoorbeeld, maar dat zou de eenvoud ervan in gevaar brengen. Hoe dan ook, ik kijk vooruit naar een grotere versie van Thronefall, en ik zal mijn vingers gekruist houden voor een celrelease.

Hoe Thronefall PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Thronefall Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Thronefall

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel® Core™ i5-9600
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX970
 • Opslag: 300 MB beschikbare ruimte

Thronefall Gratis Download

Thronefall Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.