The Expanse A Telltale Series Download Gratis

0

Als een grote liefhebber van alles op het gebied, veranderd in blij om uiteindelijk mijn vingers te krijgen op het primaire faillissement van The Expanse A Telltale Series Download Gratis. Telltale heeft naam gemaakt door een echte kijk op The Walking Dead te geven in een tijd dat de franchise op het hoogtepunt van zijn reputatie stond. De groep die op The Expanse A Telltale Series Gratis is niet zoals de antieke Telltale die de studio heeft samengewerkt met Deck Nine.

The Expanse A Telltale Series Download Gratis

The Expanse A Telltale Series Download

Interessante nieuwe momenten

Gameplay baarde me echter in de eerste plaats een beetje zorgen. Het aanstaande sci-fi-avontuur biedt gamers veel meer lichamelijke vrijheid dan de eerdere services van de studio, waardoor ze door 0-g-omgevingen kunnen dwalen, rennen en zweven en naar hun plezier een ongetwijfeld ontmoedigende uitdaging vanuit een technische invalshoek kunnen ontdekken. Hoewel het ruime universum van The Expanse veel stof biedt voor opmerkelijke verhalen.

Met de door fans geliefde Camina Drummer als de belangrijkste persoon, heeft The Expanse A Telltale Series Download PC al een geweldige functie vanuit een verhaalperspectief. Beide studio’s hebben in de loop der jaren meeslepende, prachtige games gemaakt, maar The Expanse is nieuw terrein voor Telltale in termen van elke gameplay en elk verhaal. De game ziet een geliefde man of vrouw uit een visueel mooie scifi-franchise met stevig geïnstalleerde. The Expanse A Telltale Series Download

Alles revolutionair

Nadat we in de eerste aflevering van de game zelf zijn gedoken en met een aantal van de makers hebben gesproken, lijkt het erop dat Telltale zich volledig heeft toegelegd op het vertellen van het achtergrondverhaal van Drummer op een manier om fanatiekelingen van zowel de boeken als de televisiecollectie tevreden te stellen. In elke fase van de crew geeft absoluut iedereen om verhaal eerst Deck Nine artwork director Emerson Oaks vertelde me.

Aflevering één omvat elk evenement in de trailer van de voorlopige release en het trekt nu geen klappen uit. Het is het jaar 2327 en Drummer, ingesproken door Cara Gee, dezelfde actrice die haar speelde op The Expanse televisieshow, is de regeringsfunctionaris aan boord van The Expanse A Telltale Series Download een bergingsschip dat wordt beheerd door een team met enorm verschillende persoonlijkheden en motivaties. The Expanse A Telltale Series Download

Zoeken naar restjes

Net als op het tv-scherm, ziet de game de spanning tussen personages met verschillende achtergronden onmiddellijk naar de grond borrelen, waarbij de populariteit van elk individu als een Earther, een Martian of een Belter aangeeft hoe ze zich verhouden tot hun medebemanningsleden. Het team van Artemis wordt geleid door Captain Garrison Cox, een norse voormalige UNN-militair die volgens sportdirecteur Stephan Frost geïnspireerdt.

Net als Drummer wordt de bekendheid van de Morozov-tweeling Belter zeker vermeld in een van alle codex-vermeldingen van het spel, maar de achtergronden van verschillende groepspersonen worden niet expliciet beschreven, waardoor spelers bijna rente moeten betalen als ze hun interacties met die personages niet nodig hebben om te bewegen. mis. Cox, Khan en Virgil zijn allemaal Inners, een Belter-tijdsperiode voor degenen die afkomstig zijn van de aarde en Luna.

Dit geval ruimteschip

Ook aan boord is Khan, de sarcastische oudere piloot van de bezorger, hoewel ze vrijwel zeker een sigaargat op je vac-fit zou laten gaan als ze je zo tegen haar zou horen praten, een tweeling genaamd Arlen en Rayen Morozov, scheepsdokter Virgil Marks, en monteur Maya Castillo. De meest effectieve marsmannetje aan boord is Maya, de man of vrouw met wie Drummer emotioneel het dichtst lijkt te staan.

De stuwraketten op Drummer’s vac-suit hebben interactie terwijl gamers op de knop drukken die over het algemeen is gereserveerd voor sprinten, maar hierdoor zou Drummer niet veel sneller kunnen transporteren dan de standaard zwevende snelheid, waardoor backtracken veel moeilijker en tijdrovender wordt dan het zou kunnen zijn. We zijn buitengewoon gefocust op het vertellen van het verhaal, het respecteren van de personages. The Expanse A Telltale Series Download

Spanning en dreigende tragedie

Over het maken van bewegingen gesproken, lichamelijk navigeren door de wereld van The Expanse A Telltale Series Download PC is waarin de sport eruitziet alsof hij zowel kan schitteren als lijden. Aflevering één is een educatief niveau, en het zou overduidelijk een misdaad zijn om de alomtegenwoordige magboots van de franchise buiten beschouwing te laten. De nauwkeurige informatie is dat de magboots er zijn, en het gebruik ervan is intuïtief en grappig.

Het standaard bewegingstempo in zero-g is extreem traag, maar het eigenlijke probleem is versnelling. In ABZÛ kunnen spelers in elke baan zwemmen, en veel gebieden zijn zo geweldig dat het moeilijk kan zijn om van beneden naar boven of naar links te gaan zonder een herkenningspunt. Het is bijna net zo leuk om te navigeren door de zwaartekrachtvrije gebieden van The Expanse A Telltale Series Download met één grote. The Expanse A Telltale Series Download

Oplossing voor de Artemis

Het grootste deel van hun leven leven ze in de omgeving met weinig of geen zwaartekracht van de asteroïdengordel en de omliggende gebieden. Er wordt erkend dat Belters worstelen in omgevingen met zwaartekracht, en de boekenreeks beschrijft ze als lange ledematen en slungelig, met unieke medicijnen die ze nodig hebben om te leven. met lange tussenpozen in omgevingen met een enorme aantrekkingskracht.

Sommige van die verschillende videogames, als ze op hun eigen IP zijn gebouwd, zijn waarschijnlijk gebouwd rond enkele van de gameplay-wensen of -verwachtingen voor die stijl. Onze sport komt rechtstreeks vanuit een verhalende invalshoek en probeert het verhaal van het The Expanse A Telltale Series Download gratis universum getrouw en authentiek te vertellen op onze eigen smaak en op onze persoonlijke manier.

Hoe The Expanse A Telltale Series PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Expanse A Telltale Series Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Expanse A Telltale Series

Minimaal:

 • CPU: AMD Phenom II X4 965, 3,40 GHz / Intel Core i5-2300, 2,80 GHz
 • RAM-geheugen: 6 GB RAM-geheugen
 • GPU: Radeon HD 7790, 2 GB / GeForce GTX 750 Ti, 2 GB
 • DX: versie 11
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits besturingssysteem (32-bits besturingssystemen worden niet ondersteund)
 • STO: 18 GB

Aanbevolen:

 • CPU: AMD FX-8350, 4,00 GHz / Intel Core i5-3470, 3,20 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB RAM-geheugen
 • GPU: Radeon RX 590, 8 GB / GeForce GTX 1060, 6 GB
 • DX: versie 11
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits besturingssysteem
 • STO: 20 GB

The Expanse A Telltale Series Gratis Download

The Expanse A Telltale Series Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.