Need for Speed Underground Download

0

Nog maar een jaar geleden en Electronic Arts verbrandt al rubber met een andere Need for Speed Underground Download naam. De afgelopen twaalf maanden heeft de schrijver Need for Speed: Hot Pursuit 2 uitgebracht, een geweldige racer voor de PlayStation 2, maar niet zo gepolijst op verschillende systemen. Sinds ontwikkelaar Black Box verantwoordelijk werd voor de gelikte nieuwe PS2-release, rekruteerde EA hen om de volgende in de franchise te ontwikkelen.

Need for Speed Underground Download

Need for Speed Underground Download


Download

Meer populaire ritten

Het heeft de toepasselijke titel Need for Speed Underground Download en is gespecialiseerd in het circuit voor aangepaste. Normaal gesproken is dit maximaal, en zeker niet oneerlijk, vergeleken met het onderwerp uit de beroemde The Fast and the Furious-films. Het is dus een exacte afwijking van de arena van uitzonderlijke voertuigen en overdreven politie-achtervolgingen waarop de serie is gebaseerd.

Het verbreedt de NFS-franchise en brengt verschillende factoren aan de startlijn die andere arcade-racers nu niet hebben. Meer nog, het beschikt over een robuuste aanpassingsmodus die op ingewikkelde wijze is genaaid in een langdurige franchisestijl waar ongehuwde spelers van kunnen genieten. Het is een wereld vol passende dames, razendsnelle races, prachtige foto’s en een aantal van de meest oogverblindende auto-aanpassingen ooit gemaakt.

Need for Speed Underground Download

 

De importracescène

Need for Speed Underground leent, in tegenstelling tot het simuleren, van de steeds populairder wordende custom-pakket- en importautoscene. De dagen dat Dodge Neons, VW Golfs, Subaru Imprezas en Mazda Miatas er slechts aan herinnerden dat je geen flitsende sportauto kon hebben, zijn al lang voorbij; in de steeds groter wordende kring van elite straatracers veranderen toegewijde autofans de middenklasse elegantie van vrijwel sportieve.

De underground scene van Download Need for Speed Underground, midden in de nacht racers heeft zich ontwikkeld tot een geheel nieuwe industrie. Bedrijven als AEM, Enkei, Jackson Racing, HKS en StreetGlow bieden sporen van aangepaste upgrades voor andere normale motoren zoals de Impreza, zodat u ze kunt uitrusten en in uw persoonlijke straatapparaat kunt omzetten. Black Box en EA hebben uitstekende maatregelen genomen om deze gruizige.

 

Need for Speed Underground Download

 

Verhoogt uw reputatie

De flexibele auto-aanpassingsmodus biedt maximaal 20 verschillende auto’s, niet langer een grote verscheidenheid, maar met alle unieke opties loopt de verscheidenheid aan gepersonaliseerde motoren die je kunt maken in de miljarden, in lijn met EA. Deze ‘Customize Your Ride’-opties bevinden zich in het midden van de gameplay. De single-player-modus van Underground is tot in detail verbonden met het ontgrendelen van nieuwe onderdelen voor je voertuig.

Het past perfect bij het thema en dompelt je op een eersteklas manier onder in de ondergrondse Need for Speed Underground Download PC. Drag and Drift uploadt ook enorm veel intensiteit, vanwege het feit dat de fysica en de gebruiksrichtlijnen. Geen enkele racer heeft dit soort complete, verhaalgedreven pakketdeals aangeboden. Het is bijna als hoofdstukken opgezet en je hinkelt vaak tussen de unieke vormen van racen.

Krijg je stijlpunt

Het is op die manier een beetje formeel, maar het werkt redelijk goed. Naast de 111 doelen zijn er unieke veeleisende situaties en beloningen, zoals één-op-één-uitdagingen om je Underground Need For Speed positie in de hitlijsten te laten stijgen, mag-covers worden vaak verdiend als een totaal coole functie, en vaker worden nieuwe elementen en framekits ontgrendeld. De racemechanismen zelf zijn allemaal nauwkeurig afgesteld.

Dodelijk snel zou bovendien het gevoel van snelheid kunnen beschrijven. Een deel daarvan is te danken aan de grafische bekwaamheid, maar het tempo van de circuits is op intelligente wijze in balans met de topsnelheden van de auto’s. Black Box heeft op slimme wijze een aantal van de elementen geïntegreerd die Criterion’s Burnout-serie leverde, zoals punten voor bijna-ongevallen, driften door bochten en uw gebruikelijke rijstijl.

 

Need for Speed Underground Download

 

Racen en driftracen

Op basis van je prestaties verzamel je stijlfactoren, die in feite bestaan uit punten waarmee je nieuwe aangepaste onderdelen, de bovengenoemde mag-covers of zelfs unieke, vooraf gemaakte pinnacle quit voertuigen kunt verdienen voor gebruik in de Quick Race speed underground need for arcademodus. Het is oprecht een goed uitgebalanceerde en strak opgewonden modus voor één speler dankzij dit soort speciale details.

Voor echt racen wordt het verkeer een probleem naarmate je verder komt via Underground, wat de diepte van het racen vergemakkelijkt, maar tegelijkertijd frustrerend kan blijken te zijn. Je kunt geen bezoekers verwachten en af en toe kunnen reactiecompetenties dat eigenlijk niet voorkomen. In zekere zin is dit verre van het demonstreren van je pure rijvaardigheden tegen de for speed underground free, wat soms lastig is.

 

Need for Speed Underground Download

 

Sporen veroorzaken verkeer

Maar het dwingt je om later in de sport heel voorzichtig te zijn in bochten, want het metaal zal eigenlijk niet volgen. Gelukkig zijn de CPU-stuurprogramma’s buitengewoon goed geprogrammeerd. Ze lijden onder dezelfde fouten als bezoekers frontaal op de korrel nemen en als je ze met behulp van de zijkant op het eerste gezicht probeert te benaderen, tonen ze agressiviteit. Dit is een ander gebied waar Black Box goed in balans is Need for Speed Underground Download.

Het draagt bovendien bij aan het realisme. Vele malen hebben we een voorste auto door het resterende hoekje gevolgd, alleen maar om te zien hoe hun voertuig succesvol werd overgenomen van tegemoetkomende bezoekers van de site en oversteken. Dit voegt extreem veel plezier toe aan het racen. Met andere woorden: lichamelijk voelt het racen buitengewoon; AI van de weg halen, bochten vakkundig verkleinen, de snelkoppelingen .

Hoe Need for Speed Underground PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Need for Speed Underground Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Need for Speed Underground

Minimaal:

 • CPU: Intel Pentium III (of compatibele) CPU draait op 700 MHz
 • RAM: 128 MB RAM (256 MB met Windows 2000 of XP)
 • GPU: 32 MB DirectX 9-compatibele videokaart Geforce2
 • DX: DirectX9
 • Besturingssysteem: Windows 98, 98 Tweede editie, ME, 2000 Professional
 • STO: 450MB

Aanbevolen:

 • CPU: Intel Pentium III (of compatibele) CPU draait op 700 MHz
 • RAM: 256 MB RAM
 • GPU: 32 MB DirectX 9-compatibele videokaart Geforce2
 • DX: DirectX9
 • Besturingssysteem: Windows 98, 98 Tweede editie, ME, 2000 Professional
 • STO: 450MB

Need for Speed Underground PC Download

Need for Speed Underground Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.