Need for Speed Underground 2 Download

0

Overschaduwd door de drie grote sequels dit najaar Need for Speed Underground 2 Download, is het in de sector best verkopende spel in 2003 vrijwel niet iets dat genegeerd mag worden. Electronic Arts Need for Speed Underground 2 is een enorme make over, die elk onderdeel van het ultieme 12-maandenmodel verbetert door een uitstekend niveau van intensiteit op te bouwen in elke kant van het spel.

Need for Speed Underground 2 Download

Need for Speed Underground 2 Download


Download

Open stad om te racen

NFSU2 is van nature een arcaderacer en breidt zich uit naar veel nieuwe gebieden met een diepgaande, gecompliceerde voortgangsgadget. Het bouwt voort op een uitstekende aanpassingsmodus, die ontbreekt in het model van het resterende jaar, en vergroot zijn bereik in Amerika’s nieuwste importtunertraditie met de juiste conversatie, afstemming en de toevoeging, van alles, SUV’s. Het eindresultaat is een verrassend spel dat meer dan 40 uur duurt.

Need for Speed Underground 2 Download van Electronic Arts is geen vervolg in de normale zin van het woord. In plaats daarvan is het een heruitvinding, afgeleid van het open model dat populair is geworden door middel van Rockstars Grand Theft Auto collectie en race-motiongames zoals Midtown Madness en Midnight Club. Het fictieve stadscentrum, Bayview genaamd, bestaat uit een vijfdelige metropool en is het ingenieuze beste voor nachtelijke.

 

Need for Speed Underground 2 Download

 

Rond de stad

Airport biedt allemaal prachtige gebruiksmogelijkheden voor spelers die op zoek zijn naar dezelfde vormen van racebereik als in download need for speed underground. Alleen nu zijn ze allemaal verbonden in één bloeiende stad. Beacon Hill is bijvoorbeeld buitengewoon goed om te driften, terwijl City Core bestaat uit een uitstekend en geweldig snelwegapparaat met beperkte toegang dat de hele stad met elkaar verbindt en gameliefhebbers.

Het is voornamelijk gebaseerd op het winnen van races, het verdienen van geld, het verdienen van een erkenning en het modificeren van je rit. Je verdient geld door races te winnen; geld verliezen door races te verliezen Need For Speed Underground 2 Free download. Je verdient populariteit door races te winnen met een enorme marge tussen jou en de tegenstander op de tweede locatie. Uw ervaring wordt gemeten aan de hand van een visuele beoordeling van 10 sterren.

 

Need for Speed Underground 2 Download

 

Kras met één auto en

Hoe groter de reputatie die u verdient, hoe meer sponsors u zult hebben, wat extra gratis voertuigen en extra geld betekent. Hoe meer munten je hebt, hoe meer munten je in je voertuig kunt laten vallen, waar je niet te gehecht aan moet raken, omdat je het uiteindelijk zult moeten of kunnen afwisselen. Je kunt het handigst vijf motoren inpassen underground 2 need for speed uw garage tegelijkertijd. Hoe extra bijzonder jouw ervaring, hoe hoger de score.

Slim genoeg heeft EA de visuele beoordeling ook gekoppeld aan ontwikkeling. Je moet bijvoorbeeld een bepaald quotum voor beroemde personen behalen om op de quilt van een tijdschrift te mogen staan, dat is een vereiste van een sponsor. Het is allemaal intelligent met elkaar verbonden. Need for Speed Underground 2 Download PC als je gewoon wilt racen, zul je merken dat EA plannen heeft om de import tuningtraditie op de een of andere manier te verkennen.

 

Need for Speed Underground 2 Download

 

De beste momenten van het spel

Als laatste ga je verder door een fase te voltooien die bestaat uit de benodigdheden van de sponsor en een paar verschillende races. Er zijn vijf gewone en allemaal verenigde staten: het probleem van AI, en de beloningen van uw sponsor omvatten voortdurend een losse auto die bijna voortdurend sneller en slanker is dan de auto waarin u rijdt. Kortom, EA is erin geslaagd een van de beste, maximaal sterke en efficiënte ontwikkelingsstructuren.

Je kunt een Need for Speed Underground 2 Download Gratis gadget gebruiken om de gewenste race te vinden, de Dpad is redelijk bereikbaar en toont een gedetailleerde kaart van races en garages, en de kaart is aanpasbaar en visueel schoon om toe te passen. Na een flink aantal Gran Turismo drie A-specificaties en veel verschillende menu-zware race-videogames te hebben gespeeld, komt deze uit de bus.

 

Need for Speed Underground 2 Download

 

Uitdagende tegenstanders

Alle auto’s in Need for Speed Underground 2 Download PC hebben een licentie, van de Toyota’s tot de Nissans tot de Hyundai’s. Hoewel vanuit het perspectief van een importtuner de toevoeging van SUV’s en bestelwagens misschien onzin is, is het besturen van die beesten een oefening in nood 2 need for speed underground. Misschien moet u zich een aantal hiervan eigen maken, maar u kunt ook uzelf van een klif werpen.

Hetzelfde geldt voor de dragraces. Ze zijn langer, bevatten meer inhoud en worden bestuurd met een beter gereguleerd geleidingsmechanisme. Je tikt op de Dpad om van rijstrook te wisselen, en terwijl je in een single zit, ben je losjes gemagnetiseerd naar die rijstrook. In plaats van bezoekers zijn er tegemoetkomende sitebezoekers en wegversperringen en willekeurige grenzen komen vaker voor. Helaas zijn er geen grotere sprongen.

Hoe Need for Speed Underground 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Need for Speed Underground 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Need for Speed Underground 2

Minimaal

 • CPU: Pentium III of Athlon XP
 • CPU-SNELHEID: 933 MHz
 • RAM-geheugen: 256 MB
 • VIDEOKAART: GeForce2+ /Radeon 7500+
 • TOTAAL VIDEO-RAM: 32 MB
 • Besturingssysteem: Windows 98/98SE/ME/2000/XP
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 2 GB

Aanbevolen

 • CPU: Pentium 4 of Athlon XP
 • CPU-SNELHEID: 2 GHz
 • RAM-geheugen: 512MB
 • VIDEOKAART: GeForce4+ /Radeon 9000+
 • TOTAAL VIDEO-RAM: 128 MB
 • Besturingssysteem: Windows XP
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 3 GB

Need for Speed Underground 2 Gratis Download

Need for Speed Underground 2 Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.