WRC Download

0

Met WRC Download ervaar je alsof de World Rally Championship-licentie naar huis is gekomen. Het ligt gewoon binnen de juiste handpalmen, waarbij Codemasters zeker kennis heeft van de sport, en wat het speciaal maakt in vergelijking met andere race-videogames. Het gebruiksmodel heeft een stadium van verfijning bereikt dat er weinig of niets meer over te zeggen valt.

WRC Download

WRC Download

Oppervlakken met nieuwe banden

U kunt luisteren naar geluiden uit het verleden, zoals het krassen van de versnellingsbak terwijl deze wordt bediend, of wanneer u op het rempedaal trapt, of hoe succesvol ondernemen het gebrul van uw motor kan veranderen. Als je helemaal alleen bent in de middle of nowhere, samen met je co-motive kracht, beïnvloedt dit allemaal je herkenning en zweverigheid op een manier die vrijwel precies is voor dit soort games.

Het is het hoogtepunt van de ervaring van de groep op dit ingewikkelde en genuanceerde onderwerp, een werkelijk perfecte mix van audio en omgaan. Bepaalde aanpassingen aan de beproefde methode van de afgelopen jaren, zoals het afschaffen van terugspoelen, zorgen ervoor dat WRC Download PC een beetje hardcore-georiënteerd aanvoelt, ondanks het feit dat dat misschien helemaal neerkomt op de World Rally Championship. WRC Download

Fantastisch rallyspel

Elke kwestie van uw voertuig speelt een rol in de algehele prestaties, van uw autotype en de weersomstandigheden tot vrijwel elke mogelijke versie van de vloeromstandigheid, alles speelt een rol in hoe uw auto rijdt. Het is niet langer alleen maar asfalt dat vooruitgaat, zoals we weten in onze EA Sports WRC Download preview, en het is niet alleen meer afhankelijk van sneeuw of grind monster energy supercross the official.

Omdat dit soort porties sierlijk in het gebied vallen, is niveaucontrole een heel uitzonderlijk beest. Als je niet langer uitstekend bent op sneeuw en ijs, maar je merkt dat je je stevig voelt op een iets droger asfalt, dan kun je een beetje schade beperken en de auto gewoon naar huis brengen in de eerste race, en dan harder pushen in de tweede race. in de gelijke raceweek. WRC Download

Forceer manier in detail

Je carrière begint geëvolueerd met de Builder-modus, waarin je je persoonlijke voertuig maakt en deze laat concurreren met de andere officiële WRC-voertuigen. Het is plotseling diep, waardoor u uw auto tot in het kleinste element kunt opbouwen. U kunt zelf kiezen uit een breed scala aan snelheidsmeters, stuurwielen, stoelen en meer, naast het veranderen van het uiterlijk van de carrosserie.

Er is zoveel informatie die niet bepaald essentieel was, maar hier is ze dan wel, wat het allemaal nog interessanter maakt energy supercross the official videogame. Het is iets dat je beter verwacht van een Need for Speed game dan van een WRC Download gecertificeerde titel. Het is gewoon een beetje teleurstellend dat je het niet online kunt leveren, en dat je alleen om dat motief een ander moet bouwen. WRC Download

Later spelers leveren

In de Career-modus moet je voor het bouwen van een auto binnen de financiën leven, en dat heeft invloed op de prestaties. Uw startfinanciering is redelijk groot, maar de vergoeding moet door de jaren heen worden volgehouden. Het winnen van races is daar slechts een deel van, aangezien specifieke activiteiten munten naar specifieke gebieden van je team brengen. Anders kunt u meer expertise overbrengen op uw groep esrb rating supported play modes.

Als je begint, kun je misschien het geld voor bijna al het leuke vinden, en je team zou al samengesteld kunnen zijn. Dus als u niet aan dit aspect van de autosport denkt, kunt u het daarbij laten. Al met al maken de kalendervorm en de wekelijkse evenementen het vrij eenvoudig en voorspelbaar, en er is hier geen sprake van het opnieuw uitvinden van het wiel in vergelijking met andere carrièremodi voor racevideogames. WRC Download

Terwijl het lijkt

Het grote pluspunt van de Career-modus is dat je de hele legitieme WRC Download Gratis kalender kunt verkennen. Je kunt gebieden omzeilen waar je nu niet nieuwsgierig naar bent, en een drijvende kracht worden in de tijd, zoals Ogier en Loeb, of een stuk afkoelen met oude auto’s en thema activiteiten. Het hebben van een sponsor is altijd een goed middel om spelers onder druk te zetten en ze doelen te stellen.

Wat de Moments-modus betreft, de manier waarop ermee wordt omgegaan is werkelijk verbijsterend. Het eenvoudigste komt met drie eventualiteiten bij de daadwerkelijke release en één fictief, waarbij je een van de drie medailles wilt vrijgeven op basis van jouw tijd. Wat nog bizarder is, is dat er twee extra eventualiteiten achter de EA Play-betaalmuur zijn vergrendeld. We hebben echter de instructie gekregen dat er elke dag extra’s zullen komen.

Het spel duurt

Rally School is een van de nieuwe mogelijkheden van EA Sports WRC, en het is fantastisch om te zien hoe de basisexamens daadwerkelijk de basisbeginselen van het rallyrijden uitleggen, iets waar andere rallyvideogames op moeten letten. Eerlijk gezegd is de inhoud hier zo schaars dat het moeilijk is om er zelfs maar geld voor te wrc fia world rally championship. Het is een scenariomodus die misschien veel interessanter had kunnen zijn, als deze niet was ingekaderd.

Hoe WRC PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WRC Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WRC

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: AMD Ryzen 5 2600X Intel i5 9600K
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GTX 1060 Radeon RX Vega 56
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 95 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: AMD Ryzen 7 3700X Intel i5 10600K
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia RTX 2070 Radeon RX 5700 XT
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 95 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

WRC Gratis Download

WRC Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.