Senuas Saga Hellblade II

0

Senuas Saga Hellblade II Downloaden verschijnt op 21 mei op Xbox en pc, en om te zeggen dat we er enthousiast over zijn. In dit door Noorse mythos gevoede actie-epos zien we de terugkeer van onze heldin, in een vervolg dat wordt gebouwd in Unreal Engine 5 voor een optimale duistere fabelatmosfeer. Ontwikkelaar Ninja Theory onthulde zijn versie van Hellblade: Senua’s Sacrifice in 2019, waarbij steeds meer werd onthuld over wat we kunnen verwachten van Hellblade 2.

Senuas Saga Hellblade II Downloaden PC

Senuas Saga Hellblade II PC

Downloaden

Momenten van de preview

Ninja Theory bracht een verlengde zes minuten durende Senuas Saga Hellblade II gratis pc. De gedeelde foto’s zijn suggestief en krachtig en laten zien dat Senua een groep leidt die probeert, maar ondanks alle aanwijzingen, er niet in slaagt een reus te lokken. Even adembenemend als angstaanjagend zien we het plan om de grote gestalte in vuur en vlam te zetten, vastbesloten, terwijl het naar Senua kruipt, haar organisatie beukend en kauwend omdat het gaat.

Senuas Saga Hellblade II gratis

Nieuwe vaardigheden voor Senua

Mijn favoriet komt uit een bijzonder aangrijpende seconde in de preview. Daar herinnerde ze zich een klein spiegelbeeld waar ze als jongere vrouw op focuste. Terugkomend op het bestaande ontgrendelde Senua de capaciteit om de replica toe te passen op herkenning, waardoor vijanden tijdelijk lang genoeg werden vertraagd om een volledige mix van aanvallen uit te voeren. Senua moet de stroom beoordelen, wat betekent dat het tijdens de preview nooit een kruk is geworden.

Genre van duistere fantasie

Senua zou niettemin hele milieupuzzels moeten oplossen om vooruitgang te boeken in de wereld, door het onmiddellijke gebied af te speuren naar oriëntatiepunten die haar doen denken aan de vorm van positieve runen om magische grenzen te verwijderen of stijlen in de berghelling op te merken die verwijzen naar mysterieuze passages. Mijn favoriet zijn de uitpuilende gezichten van de rotsen waarvan Senua’s psychose haar ervan overtuigt dat het een menselijk gezicht is.

Senuas Saga Hellblade II PC

Kwaliteit aan de productie

De virtuele dubbele Ninja Theory gemaakt van Melina Juergens is uitstekend, het resultaat van substantiële anatomie- en gezichtsscans, en bovendien gegeven door de beslissing van de studio om fysieke, historische kostuums te laten maken voor Senuas Saga Hellblade II PC spel en de overheersende solide. Het daadwerkelijk maken van dit spul vergt meer inspanning, man of vrouw, maar het maakt het hopelijk realistischer voor de speler.

Hoe download en installeer je het Senuas Saga Hellblade II spel op je computer?

  1. Klik op de knop Downloaden.
  2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
  3. Volg de instructies tijdens de installatie.
  4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
  5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor pc:

  • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bits
  • Processor: Intel i5-8400 | AMD Ryzen5 2600
  • Geheugen: 16 GB RAM
  • Grafische kaart: Nvidia GTX 1070 | AMD RX5700 | Intel Arc A580
  • Opslag: 70 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.