Hi-Fi RUSH Download Gratis

0

In het allereerste baasgevecht in Hi-Fi RUSH Download Gratis neem je het op tegen een gigantische robot die je wil overweldigen en opeten. Om deze mechanische titan te verslaan, wil je erop jammeren met een gitaar, waarbij je al je aanvallen timet op de snelle beat van Nine Inch. Ontwikkelaar Tango Gameworks staat duidelijk bekend om zijn eigenzinnigheid, maar het is voorheen beperkt tot een horrorgenre waartoe Hi-Fi RUSH Gratis duidelijk niet behoort.

Hi-Fi RUSH Download Gratis

Hi-Fi RUSH Download


Download

Ritme en stijlvolle actiespellen

Tango een fantastisch levendige karikatuur van een game op zaterdagochtend, waarin de geest en elektrische energie van een hi fi rush release date titel op de hoogwaardige manier wordt geschoten. Het is geweldig in bijna elke stijl, zijn teen tikkende gevecht vermengd met echte humor en een grote portie zelfvertrouwen en stijl. In de kern is Hi-Fi RUSH Download een opwindende mix tussen een persoonsbewegingssport zoals Evil West Download en een ritmesport.

De melee beweging zal nu vertrouwd aanvoelen voor iedereen die goed thuis is in de eerste. De eersteklas spel actie met individuele bewegingen kunnen je rechtstreeks naar een trance achtige natie lokken naarmate je stap voor stap vaardiger wordt in het sturen van grote groepen vijanden, maar Hi-Fi RUSH Download gaat nog een stap verder door gebruik te maken van bakken deze ritmische circuleert zijn eigen ontwerp. Hi-Fi RUSH Download

Door de wereld

Je kunt nog steeds slagen door je weg naar de overwinning te knallen, maar door je aanvallen af te stemmen op het ritme van de soundtrack van het spel, kun je veel meer schade toebrengen en gebieden op een veel efficiëntere manier opruimen. Vijanden vallen ook aan en stromen op het ritme, waardoor elk gevecht aanvoelt als een geïmproviseerde dans waarin jij de belangrijkste attractie hi fi rush review.

Om je te helpen je ritme te vinden, pulseert de hele wereld van Hi-Fi RUSH Download met de beat van een nummer dat momenteel aan het gokken is, waardoor je zowel visuele als audio-aanwijzingen krijgt om de timing te bepalen. Liften schokken op en neer op het ritme, computerlampjes knipperen bij elke snare-hit en de grenzen die je interne vechtarena’s vergrendelen, zijn gemaakt van equalizers die meebewegen met het deuntje. Hi-Fi RUSH Download

Bombastische gevechten

Het geluid van mechanische tandwielen, stoompijpen en de dreun van je eigen voetstappen smelten zelfs samen met de soundtrack om een harmonieus geluid te hi fi rush steam. Er zijn verschillende optionele visuele aanwijzingen die je kunt uploaden voor extra hulp, zoals een metronoom, maar het basisidee voor timing blijft op een gegeven moment hetzelfde, zelfs buiten zijn gelikte en bevredigende gevecht.

Doorgaans zijn deze soorten videogames tegenstrijdig als je buiten de maat bent. Hi-Fi RUSH Download is ook verfrissend vergevingsgezind met betrekking tot zijn ritmische neigingen. Je timing hoeft niet constant ideaal te zijn in de loop van elke oorlog. Elke aanval landt hoe dan ook op het juiste moment, dus het voelt nooit alsof de game je algehele gevechtsprestaties afstraft voor het geval je een reeks aanvallen verkeerd afhandelt.

Fantastische bemanning van bondgenoten

Of je uitvoering heeft een negatieve invloed op de muziek, of je wordt gestraft met een irritante song die aangeeft dat je slecht speelt. In Hi-Fi RUSH Download is er niet altijd een slechte versterking die je waarschijnlijk ontmoedigt om te verbeteren. De uitdaging komt doordat het een bewegingssport is in plaats van dat het een ritmesport is. Dit komt gedeeltelijk omdat het gevecht van Hi-Fi Rush ook indrukwekkend divers is.

Je timing moet bijvoorbeeld echt zijn om inkomende aanvallen te pareren, hi fi rush metacritic dit is geen uitzondering van elke andere melee vechter. Je wordt actief beloond omdat je op de hoogte bent met het opgewonden gejuich van een menigte, uitgebreide schade en een grotere kans om die felbegeerde S-rang te bereiken. Hi-Fi RUSH Download heeft zijn kwaliteit wanneer je de pulserende soundtrack opneemt en meespeelt, maar dit is niet altijd cruciaal voor je plezier. Hi-Fi RUSH Download

Charismatische bemanning en wereld

Je hebt een overvloed aan combo’s tot je beschikking, zowel in de lucht als op de grond, met meer ontgrendeling naarmate je de uitrustingsdelen verzamelt die je wilt kopen. Je kunt ook de hulp inroepen van veel van de vrienden die je tijdens je avontuur tegenkomt, elk om de een of andere reden vernoemd naar een andere smaak thee. Hi-Fi RUSH Download zeker een van je gewapende partners, maakt gebruik van een blaster om schoten af te vuren.

De hi fi rush ps5 shaded visuals zijn verbluffend, met fantastische animaties en kleurrijke kleuren die van het scherm spatten. Het straalt stijl uit, en er kan ook een technisch talent in zitten. Hi-Fi RUSH Download werkt niet zo gemakkelijk als boter, maar de naadloze overgangen van gameplay naar 2D-animatie, naar gemengde 3D-animatie, goede onderrug naar gameplay, zijn fenomenaal en het doet dit allemaal zonder ooit een beat van de soundtrack te missen. Hi-Fi RUSH Download

Beat Hits gekleurde cirkels

Elk deel van Hi-Fi RUSH Download straalt een dwaze geest en ernst uit, en deze speelsheid voorkomt dat de toespraak ooit te griezelig aanvoelt. De manier van schrijven zou misselijkmakend moeten zijn in de verkeerde armen, maar Tango slaagt erin om je verliefd te laten worden op zijn ragtag verzameling personages. Hoofdpersoon Chai is waarschijnlijk een zelfverzekerde idioot, maar hij is duidelijk vertederend.

Het verhaal is in alle eerlijkheid betrouwbaar als je probeert een einde te maken aan een kwaadaardig megabedrijf. Om dit probleem nog groter te maken, zijn de omgevingen van de game op veel punten ook esthetisch hetzelfde, met een overvloed aan vergelijkbare zoeklaboratoria en fabrieken. Dit is geen dodelijke fout, maar sommige andere plaatsen zien er uitstekend uit, dus het is jammer dat dezelfde creativiteit niet altijd op alle niveaus wordt gebruikt.

Bestuur vrienden op deze reis!

Ondanks die misstappen is Hi-Fi RUSH Download een geweldige recreatie met gelijke elementen explosief, vrolijk en druipend van mode. Het voedt zich met de elektriciteit van nostalgie door videogames zoals Jet Set Radio en Viewtiful Joe op te roepen met zijn ouderwetse vibes en aanstekelijke elektriciteit, maar het is ook helemaal schoon en opwindend op zichzelf. Toch is het nu moeilijk om niet verliefd te worden op de gelikte esthetiek van Hi-Fi Rush gratis.

Hoe Hi-Fi RUSH PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Hi-Fi RUSH Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hi-Fi RUSH

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-6500, Ryzen 3 1200
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GTX 1050, RX 560
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i7-6700, Ryzen 5 1500X
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: RTX 2070, RX 6600, Arc A750*
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Hi-Fi RUSH Gratis

Hi-Fi RUSH Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.