Mass Effect Legendary Edition Downloaden Spel

0

Met de Mass Effect Legendary Edition gratis praktisch om de bocht. Langetermijnfans krijgen eindelijk de kans om een beter inzicht in Mass Effect te spelen op de huidige consoles. Zelf een gigantische Mass Effect fan zijn Electronic Arts! Een groot aantal van een paar individuen verbindt zich erover na of de remaster een geldige rechtvaardiging zou zijn om op een interessante manier het EA-establishment binnen te stappen.

Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition Downloaden

Downloaden
 

Normandisch schip als commandant Shepard

Een klein oorsprongsverhaal is al meer dan 30 jaar gamen en waardeert een breed scala aan soorten en verhalen. Van onmiskenbare singleplayer-verhalen tot simpelweg een paar rondes schieten in Battlefield 1. Gamen is mijn leven en ik heb daar een aantal verbluffende ervaringen opgedaan. Dat gezegd hebbende, geen enkele vestiging heeft zo veel invloed op mij als het Mass Effect Legendary Edition spel arrangement en een groot deel daarvan. Vanwege het verbluffende vakmanschap van het verhaal en het erfgoed van Commander Shepard.

Stel om nieuw leven in te blazen

Voor degenen die er misschien niet het flauwste idee van hebben! De Mass Effect 3 set van drie begint met de speler die Commander Shepard blijkt te zijn. N7 inzetbaar die toetreedt tot de Normandië in het jaar 2183. Buitenstaanders, interstellaire reizen en Turische goederen om je heen maken een grapje over dat laatste deel. Het is echter niet jouw normale ruimte-ervaring. Hoewel er wapens en strijd zijn, is dat niet het fundamentele brandpunt van het Mass Effect verhaal. Het verhaal dat volgt op de excursie van Shepard is ongelooflijk, buitengewoon en soms verschrikkelijk.

Unieke mix van ruimtelijke actie

Als Shepard begin je als XO voor in feite een man genaamd David Anderson, de CO van de Normandië. Anderson wordt als een mentor voor Shepard, maar uiteindelijk leidde Shepard ertoe het roer van de Normandië over te nemen. Het hoofdspel gaat eveneens over het onthullen van een ouderwets gevaar. Gevaar werd niet eens volledig erkend tot het einde van het verhaal van de hoofdtitel. Het primaire gedeelte houdt verband met het opzetten van het universum. Ervoor zorgen dat je erom geeft en het gevoel krijgt dat het een stukje van je echte realiteit is.

Buiten de grafische verbeteringen

Omdat de primaire Mass Effect Legendary Edition downloaden meer gaat over het opzetten van de wereld dan over het einde van het spel. Het tempo is enigszins vertraagd om te beginnen, maar als het eenmaal zover is? Het wordt echt. De pacing-onderbreking is eveneens een scheur in de wereldstructuur! Iets dat invloed heeft op de tweede en derde game.

Het eerste spel leidt naar het tweede waar we weten wie het gevaar is, maar de geschikte individuen behandelen het niet op de juiste manier. Overheidsproblemen verstoren de algemene stroom van openbare veiligheid nu Shepard een hele wereldomslag doormaakt van een perfect voorbeeld van het Bondgenootschap. Het interstellaire leger van de mens, dat een onderdeel is van een op menselijke angst gebaseerde onderdrukkingsvereniging vanwege onverwachte omstandigheden, zal aanzienlijk bederven.

Voorwaarden van gameplay en gevechten

Zonder afscheid te nemen van iets overdreven, wordt de associatie waarnaar wordt verwezen, Cerberus genoemd. Een associatie waar we aanvankelijk over te weten komen in het hoofdspel, aangezien spelers corrupte examens onder deze specifieke vlag ontdekken. In de drie spellen komen we steeds meer te weten over Cerberus en waar ze in het kosmische systeem passen. Die schokkende subtiliteiten vormen een opmerkelijk betreurenswaardige verhaalverdeling voor onze held en degenen die het dichtst bij hen staan.

Mass Effect Legendary Edition Trailer

Een van de beste uitgebalanceerde modernisering

In een enorme strijd tegen een verouderd ras dat bekend staat als de Reapers. Bewuste machine-race die volgens een cyclisch tijdschema veel levens vernietigt. Shepard stelt hun groep samen in elk van de drie actie spellen! Personages die zo onmetelijk niet hetzelfde zijn als elkaar en aanvoelen als een echte Mass Effect Legendary Edition PC spel voor het hele gezin.

Over de hele linie consistenter

Door middel van betrouwbaarheidsmissies die dieper ingaan op het verleden van deze karakteristieken om alternatieven te bespreken die de manier van werken bepalen. Welke deze personages de speler in deze wereld zien, elke activiteit voelt belangrijk en effectief aan. Dat is een enorm deel waarom Mass Effect Andromeda zo verbluffend levendig is. Deze karakters zijn belangrijk. Ze maken een verschil voor Shepard en ze maken een verschil voor jou.

De gevechtsmechanica is bovendien niets om om te lachen, maar BioWare heeft de bewapeningstijd van de hoofdgame ondoelmatig gedaan. Gedurende de hele beweging van het arrangement is echte ontwikkeling zowel verhalend, precies als grafisch te zien. Met de bevestigde remaster die eraan komt, kan het geheel echter weer in staat zijn met verbeterde visuals.

Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

Operating System: Windows 10 (64-bit version)
CPU: Intel Core i5-3570 or AMD FX-8350
RAM: 8 GB
Hard disk: 120 GB of available disk space
Video card: Nvidia GTX 760 or AMD Radeon 7970 / R9 280X RAM (VRAM 2 GB)
DirectX: DirectX 11

Recommended Requirements

Operating System: Windows 10 (64-bit versions)
Processor: Intel Core i7-7700 or AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16 GB
Hard disk: 120 GB of available disk space
Video card: Nvidia GeForce GTX 1070 or AMD Radeon Vega 56 (VRAM 4 GB or higher)
DirectX: DirectX 11

Leave A Reply

Your email address will not be published.