Nightingale Download

0

Nightingale Download is een survivalsport met een twist het speelt zich af in een Victoriaanse technologie uit het handelsuniversum. Fae en hun magie deel uitmaken van onze mondiale Inflexion. Realmwalkers hebben ontdekt dat ze portalen kunnen creëren om verschillende landen te verkennen. Machines van de Victoriaanse generatie of eenheden buiten de omgeving vertroebelen het landschap van de geografische regio’s die u bezoekt.

Nightingale Download

Nightingale Download

Download

Nachtegaal spelrecensie

Rijkskaarten zijn een van de vereisten voor het starten van een portaal naar een nieuw rijk, en ze zorgen voor enige manipulatie over waar je op kunt rekenen terwijl je daar aankomt. Je hebt twee kaarten nodig om een portaal te openen: een Biome kaart bepaalt of het een bosrijk Nightingale Download, woestijn of moeras is of niet, en een Major kaart vertelt het resulterende rijk aan welke parameters het zich moet houden, zoals hobbypunten, NPC’s en speurtochten.
Nightingale spel

Nog een dag vechten

Het eerste portaal dat na de tutorial is gemaakt, maakt gebruik van de Abeyance Major Card. Deze kaart creëert een rijk waar het echt veilig genoeg is om je basis te creëren en vertrouwd te raken met de werking van het spel voordat je gaat experimenteren met verschillende, riskantere kaartcombinaties. Het is ook de plaats waar u uw privéwoning een naam geeft en waar u bij elke gelegenheid die u maar wilt snel weer naartoe kunt reizen vanuit andere natiestaten.

Elk rijk dat je maakt, wordt procedureel gegenereerd, zodat geen twee gamers hetzelfde resultaat krijgen uit dezelfde kaartcombinatie. Het bioom en de parameters kunnen identiek zijn, maar de kaart kan buitengewoon Nightingale Gratis. Dan zijn er Minor Cards, die mogelijk optioneel zijn. Elk rijk heeft een Realmic Transmuter die je misschien nodig hebt voor het geval je zo’n Transmuter op gang moet brengen.
Nightingale gratis
Kleine kaarten veranderen het beleid dat van toepassing is op het gebied en hebben vaak een doorgewinterde en tegenvaller, ook al is dat niet altijd het geval. De Might Card vergroot bijvoorbeeld je kracht en sportieve vaardigheden, maar de duurzaamheid van uitrusting en gereedschap gaat sneller achteruit. Er kan slechts één Minor kaart tegelijk actief zijn en u kunt deze op elk gewenst moment overdragen.

Je kunt gebouwen maken

De personage advent gaat gepaard met een verbluffende hoeveelheid elementen. Je kunt niet het beste het startverhaal van je personage kiezen, maar je kunt ook hun afkomst kiezen, inclusief specifieke grootouders en uitzonderlijke grootouders die meer dan één generatie meegaan. Dit lijkt van invloed te zijn op uw basisuiterlijk, hoewel u uw persoon naderhand nog gedetailleerder kunt bewerken.
Nightingale downloaden

De personages zelf zijn gestileerd

Je krijgt van mij geen vervolging omdat ik de wenkbrauwharen van mannen of vrouwen niet kan onderscheiden, zolang mijn outfit en paraplu er maar passend mooi uitzien, meer dan gelukkig. Het is ook de moeite waard om op te merken dat je met één druk op de knop kunt schakelen tussen de eerste en derde man of vrouwbediening, en screenshot fanatici kunnen zich bij mij aansluiten bij het feit dat er een UI schakelaar is toegevoegd!

Uitputting is ook gemakkelijk te repareren, omdat je met een paar primaire materialen een slaaprol kunt maken en deze overal kunt plaatsen. Je wilt hem niet eens onder een hoes plaatsen, ook al zal je rust niet zo verkwikkend zijn als wanneer het op een warme en gezellige plek zou zijn geweest. Je kunt zelfs ontspannen tijdens een gevecht als je in staat bent iets af te leiden dat je lang genoeg raakt om in de buurt te komen en interactie te hebben met een slaaprol.

Meer over het verhaal

Natuurlijk kun je herten en zwijnen lokaliseren om op te jagen, maar je zult ook kleine vreemd gevormde automatische medewerkers door een paar rijken zien zweven, als stalen pionnen van een schaakbord. En zelfs als ze niet agressief zijn, tenzij je ze eerst aanvalt, kan er iets vreemd traumatisch zijn aan de manier waarop ze hun verantwoordelijkheden uitvoeren, alsof ze een soort griezelige intelligentie hebben waar ze geen enkel bedrijf in hebben. 

Hoe download en installeer je het Nightingale spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Nightingale op pc:

 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1060, Radeon RX 580 of Intel Arc A580
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-4430
 • HDD-ruimte: 70 GB
 • RAM: 16 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Nightingale op pc:

 • Grafische kaart: GeForce RTX 2060 Super / Radeon RX 5700 XT
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-8600
 • HDD-ruimte: 70 GB
 • RAM: 16 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.