Oxenfree II Lost Signals Download Gratis

0

Oxenfree II Lost Signals Download Gratis lijkt op opmerkelijke wijze terug te keren naar een bekende omgeving. Ik ken het vervolg al een paar jaar omdat Night School Studio het in 2021 introduceerde, maar pas toen ik het tijdens Summer Games Fest in handen nam, drong het tot me door hoe lang het geleden is dat Oxenfree kwam hier voor het eerst uit. In dat gat van zeven jaar werd meteen bekend dat Oxenfree II Lost Signals Gratis nog mooier is dan zijn voorganger.

Oxenfree II Lost Signals Download Gratis

Oxenfree II Lost Signals Download

Uitbreiding op wereld

Die esthetiek keert terug, maar het springt nog meer op het scherm. Desalniettemin ziet Oxenfree II Lost Signals Download er buitengewoon goed uit, en gokken voelt net zo vloeiend aan als de eerste. Oxenfree 2 steam voelt volwassener aan. Dit vervolg volgt Riley, die in de dertig is, en in de eerste 30 minuten die worden gespeeld, voelt het verhaal volwassener aan, of dat nu de taal is die ze gebruikt, de problemen waarmee ze omgaat, of misschien de algemene toon.

Riley is op een mysterieus eiland aangekomen zonder te weten hoe ze daar terecht is gekomen. Maar ze valt al snel in de pas als Evelyn via een walkietalkie tegen haar begint te praten. Net als de primaire Oxenfree, krijgt u tal van spraakalternatieven die smaak toevoegen aan de communicatie. De eerste game gaat over een groep jongvolwassenen, en het verhaal ziet eruit als een ravotten in het zomerseizoen voor tieners, die zich gestimuleerd voelt door de vibes. Oxenfree II Lost Signals Download

In ondergronds zwembad

Op het hoogtepunt van een spookachtige, schijnbaar verlaten vuurtoren, laat een tijdtunnel me de vuurtoren zien op een bepaald punt van een unieke term, waarin de zon schijnt en voetgangers uitkijken op de zee met de zon eroverheen. Cannon vertelt me dat die tijdtunnels de kern vormen van de gameplay van Oxenfree II, omdat ze zullen worden gebruikt om grenzen te overschrijden. Hij vertelt me over 1 keer dat Riley in een mijn is.

Evelyn instrueert Riley om naar de centrale haven van Camena Island te gaan, dat niet ver van Edwards Island ligt, de primaire plaats van de primaire oxenfree 2 release date switch. Vanaf hier, geïnformeerd om naar de top van het eiland te gaan om een zender op te zetten. Dus terwijl in de eerste game het buitensporige scholieren waren die op het punt stonden de school te verlaten en op het punt stonden volwassen te worden, en de angst en angst vertoonden. Oxenfree II Lost Signals Download

Acties over het spel

Nu zijn deze personages veel ouder, maar bovendien hebben ze hun eigen bestaansveranderingen waar ze doorheen gaan, en ze kunnen dat oplossen door deze zeer vreemde, angstaanjagende bovennatuurlijke globale en regelsets, en dit veel grotere dreigende problemen die ze moet opruimen. Het werd gewoon een uitstekende gelegenheid om gewoon een ander soortgelijk gevoelsverhaal in toon te vertellen, maar raakte tal van verschillende onderwerpen aan.

Ondanks de populariteit van oudere personages. Oxenfree II Lost Signals Download gratis de kenmerkende look en feel die hielp om de indiehit van 2016 te schetsen. Van de schilderkunstige kunststijl tot de spookachtige omgeving en de manier waarop de gesprekken om je heen plaatsvinden, het is schoon om opnieuw te worden aangetrokken voor een nieuwe reis. Als ik op de kaart van Camena kijk oxenfree ii: lost signals xbox.

Netwerk van grotten

Night School geeft spelers meer gezelschap in hoe ze elk van de scenario’s van het spel kunnen beheersen. Terwijl u bijvoorbeeld door regio’s navigeert, krijgt u speciale methoden te zien om door het panorama te reizen, met riskantere paden of langere en veiligere routes. Niet in tegenstelling tot de eerste game, zijn selecties ook vaak gekoppeld aan uw communicatieve antwoorden. Tijdens je avontuur in Camena zullen je gesprekken.

Jacob bepalen hoe hij naar jou en je records kijkt op een hoger niveau, maar in tegenstelling tot de authentieke Oxenfree, heb je nu de mogelijkheid om met een veel breder gesmeed personage te praten dan je partner in de buurt. Nadat ze hun weg door een grot hebben gevonden, komen Riley en Jacob uit op een plek die dicht in de mist is gehuld, en hier komt een van de meest opwindende nieuwe mogelijkheden in oxenfree ii: lost signals platforms in het avontuur spel. Oxenfree II Lost Signals Download

Speel als een volwassene

Riley wordt gebeld via haar walkietalkie, een gloednieuw hulpmiddel dat je kunt gebruiken om met andere inwoners van Camena te praten. Van mysterieuze vreemden tot lokale bewoners die wat hulp nodig hebben, de walkietalkie geeft het gevoel van schaal en intensiteit door elk aspect van speurtochten en een extra voorkeurslaag in te voeren. Als je een naam te pakken krijgt oxenfree ii: lost signals release date waarschijnlijk moet helpen of het echt allemaal moet vergeten.

De walkie heeft de zaken beslist geopend, legt regisseur en mede-oprichter van de studio Sean Krankel uit. Omdat, terwijl in de eerste game al je communicatie zo gericht is op wie er op dat moment bij je is, de walkie ons de mogelijkheid geeft om asynchroon met mensen te praten op unieke plaatsen, deel te nemen met hen door contact met ze op te nemen terwijl ze er misschien niet meer naar uitkijken, of door ze bepaalde specifieke momenten te laten onderbreken. Oxenfree II Lost Signals Download

Ossenstijl

En dus, voor het geval je nadenkt over alle vormen van complexiteit van hoe het spreekapparaat al werkt, nu daar bovenop een nieuwe gadget van het hebben van meerdere vrienden en vijanden die je in de loop van het spel zult ontmoeten. met de walkie is eigenlijk handig. Hoewel het op de vloer vrij eenvoudig lijkt, verandert het behoorlijk dramatisch hoe mensen met het verhaal kunnen omgaan.

De manier waarop we het hebben gecontroleerd, is dat elk van deze nieuwe personages die je ontmoet hun persoonlijke verhaallijnen heeft die erg compleet zijn, en je zou ze ofwel volledig kunnen missen of je kunt eraan deelnemen, of je kunt ze laten verdwijnen. bungelende draden halverwege, houdt Krankel. Maar zonder twijfel zijn het kilometers die ons een veel bredere solide geven. Dus sommige van die ouders zul je zeker persoonlijk ontmoeten.

Gesprekken en dialoogopties

Maar de micro- en macro-opties die je onderweg hebt gemaakt, hebben ook invloed op je vermogen om bepaalde keuzes bij de halte te maken. Dus als je vriendschap hebt gesloten met positieve personages, hebt geholpen bij bepaalde Walkie Talkie-zoektochten, Oxenfree II Lost Signals Download PC of gewoon bent afgelijnd naar de locaties waarvan je weet dat je ze moet bezoeken, wordt dit allemaal min of meer in overweging genomen in hopelijk een zeer naturalistische.

Hoe Oxenfree II Lost Signals PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Oxenfree II Lost Signals Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Oxenfree II Lost Signals

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits besturingssysteem vereist)
 • Processor: Intel Core i5-4570T of AMD
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 650 1GB of Radeon HD 7750 1GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 6 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits besturingssysteem vereist)
 • Processor: Intel Core i5-4670K of AMD FX-9370 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 750 2GB of Radeon R9 270X 2GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 6 GB beschikbare ruimte

Oxenfree II Lost Signals Gratis PC Download

Oxenfree II Lost Signals Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.