Poppy Playtime Download Gratis

0

Poppy Playtime Download is een primaire individuele horror puzzel actie game die is ontwikkeld met behulp van MOB Games Studio, die bestaat uit een kleine groep die wordt geregisseerd met de hulp van Isaac Christopherson. Het is opgesplitst in meer dan één hoofdstuk rond de verlaten Poppy Playtime gratis. Factory, die gespecialiseerd is in het produceren van het favoriete speelgoed van het koninkrijk.

Poppy Playtime Download

Poppy Playtime Download


Download

Horrorspellen

De game heeft gedurende de hele gemeenschap een overvloed aan hype gekregen, en terecht! Poppy Playtime introduceert gruwelijk speelgoed en een diep verborgen achtergrondverhaal rond de thriller achter de productiefaciliteit van Poppy Playtime Download. Het maakt gebruik van de populaire mascotte horror trend die in veel horror spellen wordt

, maar brengt de spelers terecht koude rillingen.

Kan dit zonder problemen een van de meest populaire sportseries zijn, en een van de beste die dit jaar uitkomen. Huggy Wuggy bevredigen, die je het beste ziet voor je nachtmerries. Hij is mechanisch intimiderend, volledig door zijn lengte, en zit op een bepaald moment in het spel vol verrassingen poppy playtime download mobile. Als voormalig medewerker van de speelgoedfabriek vind je het mysterie achter de verdwijningen van medewerkers.

Met zijn benadering van de sport

Je groeit op dezelfde manier in de mysterieuze fabriek met je Grabpack terwijl je van tevoren rondsluipt in het schadelijke speelgoed. Poppy Playtime Download is een verlaten fabriek die bekend staat om het maken van speelgoed dat geliefd is in het hele land. Je speelt als voormalig werknemer in de fabriek en bekijkt de faciliteit terwijl je een brief te pakken krijgt dat de vermiste werknemers van 10 jaar geleden toch in de fabriek zijn. Poppy Playtime Download

De toevoeging van nieuwe karakters

Poppy Playtime Download laat op een bepaald moment in de sport een gevoel van thriller achter. Er zijn niet meteen factoren, en als die er zijn, staan ze meestal op VHS-banden. Op de VHS-banden verzamelt u het verhaal tijdens de sport. Elke VHS tape onthult de verborgen kennis van het vermogen en de gevaren die erin zitten. Beveel ten zeerste aan om de sport zelf te bekijken, aangezien de banden spoilerzwaar zijn.

Wat betreft het speelgoed in de faciliteit poppy playtime chapter 1 download maar al het speelgoed binnen activeert je. Een van de belangrijkste speeltjes die je tegenkomt, is dit blauwe speeltje genaamd Huggy Wuggy. Huggy Wuggy is kolossaal en bestaat uit een vacht, uitpuilende ogen en enorme rode lippen die tot een grijns zijn Poppy Playtime Download. Zijn foto fungeert als mascotte voor het gezelschap, verspreid via posters en scheidingswanden rond de gevestigde orde.

Poppy Playtime Download

Spel van overleven

Binnen het gevaar van het verstoppen voor speelgoed is een eigen speeltje Poppy Playtime Download. De Grabpack is vergelijkbaar met plakkerige handen en fungeert als een elektrische geleider om door de puzzels heen te komen. Het kan ook kleine gadgets pakken en naar plaatsen komen die ver te bereiken zijn. Het is een uniek kenmerk en biedt gamers een nieuwe manier om met het spel om te gaan, anders dan virtueel te voet door de mogelijkheid.

Je brengt infrastructuren samen en puzzelt je manier door het Make A Friend systeem aan te zetten. Als je eenmaal levensstijlen in het systeem hebt opgenomen, je zou je speeltje van top tot teen kunnen maken en het volgende deel van de sport kunnen ontlasten Poppy Playtime Download. Het meeste langzaam binnen de status quo draait om het weer laten werken van de speelgoedfabriek poppy playtime game free.

De blauwe opgezette beer

Wanneer je de faciliteit verkent, zie je misschien posters rond het spel die Huggy Wuggy en andere onzichtbare mascottes presenteren om de faciliteit te verkopen en kinderen te stimuleren. Veel van de kunstwerken hangen ook over de muren en hebben een vereenvoudigde, liefdevolle kunststijl. Een andere boeiende factor is dat de kleuren gebruik maken van de 3 primaire kleuringen. De afbeeldingen van de game zijn uitstekend gewoon.

De poppenfabriek is donker en groezelig, en je kunt zien dat het verlaten is omdat alles vervallen is, maar je kunt nog steeds zeggen dat het zo snel schitterend kleurrijk werd. Om de donkere hoeken vind je kapotte poppen, die angstaanjagend vaak in de buurt van enorme bloedvlekken lagen. De Poppy Playtime Download roept je op om de verlichting niet langer harder te zetten, ook al verdwijnt het ecosysteem, waardoor het in sommige scènes bijna te donker wordt. Poppy Playtime Download

De inspiratie komt van een spelkarakter

De aflevering eindigt dan met het vinden van Poppy Playtime Download for android je binnenkort een tweede aflevering kunt maken om het zeer korte verhaal voort te zetten. De ontwikkelaars hebben gezegd dat de komende afleveringen DLC zullen zijn, dus het zal interessant zijn om te zien of de speeltijd een tandje hoger gaat na het succes van de eerste aflevering. Poppy Playtime is de pop waar het spel naar is vernoemd.
Je ontmoet het 3 meter hoge blauwe pluchen monster nadat je de karmozijnrode hand hebt gekregen, en het staat daar, vredig en onbeweeglijk, in het midden van een van de kamers die je binnengaat. Terwijl je energie terugbrengt in de faciliteit, ontdek je de tweede hand die nodig is voor ontwikkeling via de rest van de Poppy Playtime Download. Een van de leukere toepassingen van dit speeltje is wanneer je de Make A Friend fase van de vaardigheid bereikt. Poppy Playtime Download

Door de speelgoedfabriek

Dit zou echter niet lang duren, en na het oplossen van enkele puzzels met de bewegende handpalmen, Poppy Playtime Download begint er een reeks waarin Huggy Wuggy je achtervolgt door de verlaten fabriek. Op dit punt kunnen velen twijfelen: hoewel Huggy Wuggy zo lief is, kan het niet eng zijn? Dat zou waar kunnen zijn als de groteske Slenderman achtige pop niet een grote glimlach had gekregen met extra tanden dan een haai.

Het is geweldig hoe eng gewone en schattige dingen kunnen zijn als ze verdraaid raken en hun onschuld wordt ontnomen. Zal Gonzo van The Muppets nooit op dezelfde manier kunnen observeren. Als je vast komt te zitten door deze blauwe klootzak, is het laatste onderdeel dat je ziet de diepe muil van het beest en het geluid van een exploderend snaarsegment. Als je dit soort spel Poppy Playtime Download letjes hebt gespeeld, begrijp je precies wat bedoelen.

Hoe Poppy Playtime PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Poppy Playtime Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Poppy Playtime

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 of Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-4690 @ 3,5 GHz of AMD Ryzen 5 1500X @ 3,7 GHz
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 970 | AMD Radeon RX 580
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 of Windows 10
 • Processor: Intel Core i7-4790 @ 3,6 GHz of AMD Ryzen 7 1700 @ 3,8 GHz
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 1060 | AMD Radeon RX 590
 • DirectX: versie 11
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Poppy Playtime Gratis

Poppy Playtime Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.