Pro Evolution Soccer 2015 Download

0

Omdat Pro Evolution Soccer 2015 Download een topvoetbalsport is, waarbij ik met een oudje om de tafel kon zitten. Speel meer dan één fit en voel de nostalgie van de oude Pro Evolution Soccer 2015 pc, maar ook het oprechte ontzag van de volgende generatie. Maar zijn de dagen waarin de massa schouder aan schouder als echte concurrenten staat al lang voorbij? Gebaseerd op het bewijs dat hier bij de hand is, lijkt het erop dat die dagen terug zijn.

Pro Evolution Soccer 2015 Download

Pro Evolution Soccer 2015 Download

Interessante feiten over Pro Evolution Soccer

Maar laten we ons even concentreren op de zaken die meteen opvallen. De menu’s, die u kunt zien in ons videomateriaal, zijn veel intuïtiever en uitnodigender dan ze het afgelopen jaar zijn geweest. Zelfs het proceskeuzescherm heeft een positieve revisie ondergaan. Het andere probleem dat je opvalt bij het oversteken is de boete van sommige gelijkenissen van de deelnemers, die verbazingwekkend accuraat zijn.

Promoot en geeft prioriteit aan een vorm van voetbal die, welkom genoeg, heel specifiek is voor die van FIFA 15! Zelfs de Copa Sudamericana en verschillende pan-continentale competities worden geplaagd door het schenden van auteursrechten. Je kunt het geheel hier behoorlijk bewerken! Vrijwel niet langer de enige die de vorm heeft van een man die al tientallen jaren religieus Pro Evolution Soccer 2015 Download volgt. Pro Evolution Soccer 2015 Download

Andere informatie

Dit maakt Pro Evolution Soccer 2015 Gratis Download een langzamer logo van voetbal, wat, voorspelbaar, tot gevolg heeft dat minder dromen in aanvallen worden gescoord. Dit kan irritant zijn, vooral als je in een competitie of bekercompetitie speelt! Kortom, ontdek voortdurend dat het spel nul-nul of 1-0 eindigt. Het verhogen van de invormtijd van de standaard 10 minuten naar vijftien minuten maakt in dit opzicht enorm veel mogelijk.

Niet het handigste is dat dit extra tijd oplevert om te scoren, maar het geeft je de mogelijkheid om jezelf licht en methodisch te expliciet te maken. Er is misschien een stuk minder paniek en toevlucht nemen tot hoopvolle foto’s vanaf 35 meter! Kortom, de hele tijd de bal naar Ronaldo, Messi of welke beroemdheid je ook lijkt te pingen. Het in bezit geven van Ballon D’Or-kandidaten, waaronder die, kan toch wonderen doen. Pro Evolution Soccer 2015 Download

Terwijl het centrum van de sport

Van de holle muil van Cristiano Ronaldo en de kenmerkende joggingmode tot het kenmerkende hartfeest van Gareth Bale en de look die past bij een koelkast met de kop van een aap erop. Met andere woorden, u kunt versteld staan van de vele bewegingsdetectie en gezichtsscans die hier zijn uitgevoerd. Pro Evolution Soccer 2015 is echter niet het meest effectief, de beste game die KONAMI al jaren heeft gemaakt.

Simpelweg dribbelen of lange reeksen hints geven, leidt niet tot veel scoringskansen! De schijnbewegingen en spins zijn verbonden met de juiste stick en verschijnen nu niet als een soort toverstaf waarmee je een videogame kunt winnen. Het is het beste om je eersteklas spelers te gebruiken als spil waar de rest van je team omheen draait. Met andere woorden: succes zou niet voortkomen uit de capaciteiten van een man of vrouw.

Laten we Pro Evolution Soccer proberen

Pro Evolution Soccer 2015 was ideaal voor die late, wazige avonden waarin iedereen een beetje te vrolijk is en op zoek is naar iets gemakkelijks om te spelen. Dat is niet meer het geval. Hoewel het niet absoluut ontoegankelijk is, blijven de instellingen voor het verminderen van problemen buitengewoon schoon. PES vereist bijvoorbeeld meer concentratie dan de grote meerderheid van de voetbalwedstrijden daarbuiten en nu; het is niet langer een gezelschapsspel.

De meegeleverde sportmodi benadrukken verder het idee dat Pro Evolution Soccer 2015 meer op voetbalnerds dan op gewone fans is gericht. De betrouwbare licenties voor de Pro Evolution Soccer 2015 Champions League, Copa Libertadores. Daarom is dit geen sport voor degenen die het meest geïnteresseerd zijn in Real Madrid vs. Barcelona, of Arsenal vs. Chelsea, het is een recreatie die zich richt op voetbal, omdat het over de hele wereld bestaat. Pro Evolution Soccer 2015 Download

Technische problemen

Als je op zoek bent naar iets interessants en aan je wensen voldoet, dan is FIFA iets voor jou. Als je je dieper wilt verdiepen in passen, bewegingen en hoe je teams kunt onderbreken, kies dan voor de van Pro Evolution Soccer 2015 Free Download. Voetbalgames zijn het meest effectieve element dat je speelt, het is de moeite waard om ze allemaal te bezitten om elk humeur te bevredigen.

Het allerbelangrijkste is echter dat we begrijpen dat Pro Evolution Soccer 2015 niet zo goed is als FIFA 15. Dat betekent op zichzelf echter een grote stap voorwaarts voor een reeks die! Bovenal leek het er een tijdje op dat het op geen enkele manier het risico liep om terug te keren naar de elitetafel van het digitale voetbal. Borussia Dortmund is hier helemaal niet op zijn plaats, waarbij spelers als Marco Reus het handigst opduiken in de Duitse landelijke groep. Pro Evolution Soccer 2015 Download

Maakt het leven moeilijk

Wat het idee verder benadrukt dat Pro Evolution Soccer 2015 Gratis Download meer op voetbalnerds dan op gewone fanatici is gericht, zijn de algemene recreatiemodi, met professionele licenties voor de UEFA Champions League, Copa Libertadores, Aziatische Champions League en talloze minor league-competities. Dit is geen spel voor degenen die het meest geïnteresseerd zijn in Real Madrid versus Barcelona, of Arsenal versus Chelsea.

Dit is een sport die voetbal wil vertegenwoordigen.

De tegenspraak daarmee is de realiteit dat grote hoeveelheden betrouwbare licenties ontbreken. Hoewel dit geen negatieve invloed heeft op de gameplay, vermindert het wel de overkoepelende mate van plezier en allure. Manchester Utd is bijvoorbeeld de enige formeel gecertificeerde groep uit de Premier League. Ze krijgen hulp van spelers als Merseyside Red Liverpool, London FC Chelsea en West Midlands Village.

Lijnen van verdedigers

Alle gamers hebben de juiste namen en, in de meeste gevallen, nauwkeurig gemodelleerde gezichten, maar spelen met een geautoriseerde groep versus een team zonder licentie verstoort je schorsing van ongeloof. Het meest ongunstig is de gehele afwezigheid van de Duitse Bundesliga, waarbij Bayern München, Bayer Leverkusen en Schalke zonder pardon beschermd worden binnen de categorie Overige Europese teams.

Hoe Pro Evolution Soccer 2015 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Pro Evolution Soccer 2015 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Pro Evolution Soccer 2015

Minimaal

 • CPU: Core 2 Duo @ 1,8 GHz of Athlon II X2 240
 • RAM-geheugen: 1 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6800 of ATI Radeon X1300 of Intel HD Graphics 2000 (512 MB VRAM)
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 512 MB
 • Besturingssysteem: Windows Vista SP2/7 SP 1
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 8 GB

Aanbevolen

 • CPU: Core i3-530 of Phenom II X4 925
 • RAM-geheugen: 2 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 7950 / ATI Radeon HD 2400 / Intel HD Graphics 3000 (1 GB)
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 1 GB
 • Besturingssysteem: Windows Vista SP2/7 SP 1
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 8 GB

Pro Evolution Soccer 2015 Download

Pro Evolution Soccer 2015 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.