Reverse Collapse Code Name Bakery Download

0

Reverse Collapse Code Name Bakery Download is een tactische RPG op topniveau met behulp van Shanghai Sunborn Network Technology. Lees verder om alles te weten te komen wat we weten, samen met gameplay- en verhaalstatistieken. Dertig jaar na de gebeurtenissen in Girls Frontline gaat speciaal agent Mendo van de Antarctische Unie ergens in het noorden op een belangrijke onderneming.

Reverse Collapse Code Name Bakery Download

Reverse Collapse Code Name Bakery Download


Downloaden

Reverse Collapse Code Name Bakery Game Review

In een hinderlaag gelokt door krachten van de URNC, verandert zijn gang van zaken terwijl de mysterieuze, zilverharige Bakery Girl verschijnt. Samen navigeren ze door vijandig gebied en vijandelijk geweervuur, waarbij ze de duistere geheimen van de GRAVIRUL-taak van de URNC ontrafelen. Reverse Collapse Code Name Bakery Downloaden gameplay lijkt een gezonde mix te zijn van op flip gebaseerde, tactische RPG-factoren en verhalende beats.

Reverse Collapse Code Name Bakery gratis spel

Het spel is strategisch

Garandeert meer dan 60 ingewikkelde missies met unieke mechanismen zoals stealth en gevarieerd terrein. Zorgvuldige navigatie en strategische vaardigheden kunnen de speler in staat stellen de juiste opdracht te orkestreren, waardoor hij waarschijnlijk de felbegeerde S-rang krijgt. De game biedt mogelijk ook een crafting- en uitrustingsgadget voor mannelijke of vrouwelijke apparaten, waardoor spelers hun team kunnen uitrusten.

Er zijn ook uitgebreide vaardigheidsbomen en ontwikkelingsstructuren aanwezig om apparaten naar nieuwe hoogten te tillen naarmate ze ervaring opdoen in het gebied. Sprites in het bovenaanzicht van de sport zijn volledig geanimeerd, net als hun aanvallen, competenties en bewegingen. Verhalende gedeelten tussen missies worden op een hoger niveau geïllustreerd, maar lijken niet absoluut levendig.

Reverse Collapse Code Name Bakery download

De nieuwe iteratie

Bestaat in een zeer identiek universum en plaatst gamers in de schoenen van de vrouwelijke hoofdrolspeler Jefuty, die lijdt om te leven om het verhaal te vertellen in een toekomst die niet zo goed uitpakt voor de mensheid. Nadat de aarde in een Reverse Collapse Code Name Bakery Gratis PC is gestort, worden de facties steeds sterker. De opkomende Antarctische Unie en het antieke beschermen de UURSG oorlog om kracht.

Terwijl Jefuty vecht om te overleven, trekken spelers het gordijn open voor een meeslepend verhaal dat meer inhoudt dan alleen de dagelijkse ontberingen van het overleven in de sneeuw. We hebben geen lanceringsdatum of prijzen voor deze unieke titel, maar je kunt wel de trailer hierboven uitproberen en een glimp opvangen van de sport. Op een bemoedigende zet voegt XD Reverse Collapse Code Name Bakery toe als een eersteklas singleplayer ervaring.

De HD Remastered-versie

Voormalig RPGFan recensent Reverse Collapse Code Name Bakery Download, nu enorme tijdlokalisator Derek Heemsbergen, vond dingen om van te genieten in zijn recensie van het unieke spel, ondanks het feit dat hij het uiteindelijk ondoorzichtig en frustrerend esoterisch vond, waarschijnlijk geschikt voor slechts een geselecteerd publiek met een hoge tolerantie voor taken en verlies van houvast. Garandeert geavanceerde beelden, verbeteringen.

Gevechtsapparaat en een vernieuwde geluidslay out, maar er is weinig of geen ontdekt over grote en uiterst essentiële, eersteklas levensverbeteringen. Zal deze herverpakking voldoende zijn om een bredere en meer ontvankelijke doelgroep te vinden, of zal het opnieuw een klinkende boodschap zijn. Voor de knapperige, uitdagende RPG’s van de toekomst hoop ik dat dit het eerste is, maar mijn gevoel zegt dat het het laatste zal zijn.

Hoe download en installeer je het Reverse Collapse Code Name Bakery spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Reverse Collapse Code Name Bakery op pc:

 • Besturingssysteem*: Windows 7, Windows 8 of Windows 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo @ 2,00 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Intel® HD Graphics of beter
 • Opslag: 11 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Reverse Collapse Code Name Bakery op pc:

 • Besturingssysteem*: Windows 7, Windows 8 of Windows 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo @ 2,00 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: nVidia GeForce GTX 560-serie of hoger / AMD HD 6870 of hoger
 • Opslag: 11 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.