RollerCoaster Tycoon World PC Dutch Spel Downloaden

0

RollerCoaster Tycoon World PC Spele is het vijfde deel van de populaire serie van strategy games waarin we bouwen en beheren van een pretpark. In tegenstelling tot zijn vier weergaven, die in het leven werd geroepen om model free-to-play en mobiele apparaten, Achtbaan Tycoon World is alleen beschikbaar op computers en is een volwaardig deel in de serie. In de game die we in de aanleg en het beheer van een pretpark. Daartoe bouwen we nieuwe lijnen en attracties, kiezen tussen als heeft de uitstraling van een achtbaan. Wij zijn ook zorgt voor de behoeften van onze klanten: we zetten stands met hapjes en drankjes of cadeauwinkels. Ook beheren wij de begroting van ons park en we zijn bezig met nieuwe attracties en de verzorging van haar personeel.

RollerCoaster Tycoon World Dutch Downloaden PC

RollerCoaster Tycoon World Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Het spel kan ook persoonlijk hoe de gegevens attracties – het spel gaat vervolgens isometrisch overzicht van de FPP of de TPP. Een nieuwe functie is het systeem van “Pulse Park” kunt u zien hoe we onze pretpark en hoe zij denken over het haar bezoekers. Dit is hetzelfde systeem dat we zagen in de reeks van Zoo Tycoon. Het park kan worden ingebouwd in een van de vier thema’s: Americana, Wild West, Science-Fiction, avontuur, een volledig nieuwe serie is de multiplayer-mode. Spelers kunnen bijvoorbeeld. Bezoek de parken, aan aandelenplannen voor achtbanen, evenals gezamenlijk zorgdragen voor de opbouw van een kermis.


Onze taak in RollerCoaster Tycoon World Dutch Downloaden op pc Windows platform voor het bouwen van de beste pretpark, uitgerust met allerlei activiteiten en natuurlijk achtbanen. Ontwikkelaars afstand beschikbaar voor spelers een aantal verschillende tools waarmee we kunnen bouwen aan hun entertainment empire. Het park vrijwel alles – van beplantingen, door een route maken coaster, de instelling van enig ander element. Een van de belangrijkste instrumenten is de mogelijkheid om vorm te geven aan de tracks in volledig 3D met de nieuwe editor. Bovendien, de uitvinders hebben verschillende soorten en stijlen van de nummers en de buiging rails in bijna alle richtingen, zodat u zo een achtbaan die je alleen maar van kunnen dromen.

RollerCoaster Tycoon World – Trailer


Natuurlijk is niet alles, want in het park ook een verscheidenheid aan activiteiten ter bevordering van extra bezoekers te bezoeken. Allereerst kunt u een thema-gebieden, waardoor het voor verschillende klanten. Het moet ook zorgen voor een divers winkelaanbod en automaten, waar ze het volgende gedeelte van cash. U hoeft de medische apparaten, de zuiverheid te garanderen service reiniging enz., dient u bedacht te zijn op het economische aspect en het verzorgen van het geld, want al te vaak investeringen kunnen leiden tot faillissement. Een ander opvallend kenmerk is de verschillende kaarten en de omgevingen waarin we bouwen onze parken. Bovendien, dankzij de UGC gereedschappen gereedschappen kunnen wijzigen voorgestelde scènes. Er zijn ook zelfstandige ga ingebouwde RollerCoaster Tycoon World PC Dutch Spel.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-650 3.2GHz / AMD Athlon II X4 610e
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 620 / INTEL HD Graphics 4000
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 10 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-860S Quad 2.53GHz / AMD FX-6300
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 10 GB

RollerCoaster Tycoon World Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.