Portal 2 Downloaden

0

Portal 2 Downloaden is een originele productie behoort tot het genre van de puzzelgames gemaakt door Valve Software studio. De actie begint een paar honderd jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel. Onze activiteiten in de eerste Portal veroorzaakt het ontwaken van tienduizenden core persoonlijkheid. Een dergelijke SI Wheatley. Verveeld met de eentonigheid van Aperture laboratoria besluit om eruit te komen.

Portal 2 Downloaden

Portal 2 Downloaden

PC Downloaden Game
 Spelers moeten duet robots

Daartoe roept bhel heldin eerste deel tot nu stille kamer slaapt en stelt een gemeenschappelijk ontsnappen. Helaas is niet alles volgens plan verloopt, en het duo struikelt over een slapende kunstmatige intelligentie GLaDOS tegenstander uit het eerste deel, die omwille van de wetenschap beslist om te vergeven en snel weer vertrouwd met het eerste deel van de test. Die de evolutie van de gebruikte technologieën plots bewaker.

Elk van hen is gewapend met zijn eigen toestel maak portals tegelijk open vier portals. Ter vergemakkelijking van de samenwerking tussen klep heeft o.a. mode op een gesplitst scherm, evenals de mogelijkheid om mini-camera geeft een vooruitblik op de handelingen van een partner. Er was ook een systeem van visuele opdrachten, zodat er op een niveau pictogrammen die aangeven wat de andere speler van hem in de plaats die wij verwachten.

Portal 2 Downloaden

Onderscheidt zich niet alleen

Spelers Portal 2 Downloaden PC krijgen een veel grotere vrijheid van handelen dan in het eerste deel. Eerder locaties gaf duidelijk wat kan en wat niet. Nu is veranderd. De spelers kunnen de eigenschappen van ruimtes en het gebruik van een geavanceerde physics-engine, zodat de open portals die werkzaamheden. Bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld luchtinlaatbuis kan afhalen via de open portal Sentry.

Vaak zijn we tegengekomen op een apparaat met een lichtstraal attractie of bruggen gemaakt met schone energie. Deze elementen van het milieu in combinatie met open portals wordt gebruikt voor het oplossen van andere problemen van logica. Hier wederom een voorbeeld overschrijding van de vloer bedekt met oranje versnelt, zodat we snelheden halen niet beschikbaar met traditionele methoden.

Aangenaam voor het oog grafisch ontwerp 

Het heeft minder karakters dan de modus voor alleenstaande deelnemers, maar is nog steeds gevuld met voldoende scherpe teksten, uitgestreken grappen en absurde humor om je te vermaken tussen de puzzelgedeelten en motivatie te bieden in de richting van een opgeefdoel. Beter nog: in tegenstelling tot het eerlijk recyclen van puzzelontwerpen uit het element met één deelnemer, verandert de opname van een andere deelnemer de manier waarop je wilt denken aanzienlijk.

Hoe precies het verhaal voor één speler ook is, de coöperatie is het echte hoogtepunt van Portal 2. Het starten van de coöpselecties direct na het stoppen van de sport voor één deelnemer, waardoor jij en je partner controle krijgen over robots, en dient als een voortzetting van het verhaal van Aperture Science. De aandacht voor het element in de loop van de tijd is niet zo mooi. De faciliteit verkeert aanvankelijk in een koninkrijk van verval.

De taal van de spelers

In Portal 2 Graris zien we de actie in het kader van FPP, of kijk bij het gezicht van de held. Is een puzzelspel waarin wij overwinnen door het oplossen van puzzels met portals. Alle puzzels die belangrijke rol van natuurkunde. Taken niet alleen in de singleplayer mode, maar ook in de co-op-mode. Opmerkelijk is dat deze modus biedt een geheel ander verhaal en totaal anders dan de campagne single-helden.

Maar ook de originele soundtrack

Zodra GLaDOS in beweging komt, komt de kracht ook in beweging en wordt een verlengstuk van haar frame en persoonlijkheid. Wanneer je een kamer binnenkomt, draaien en verschuiven gemechaniseerde kraanhanden en muurplaten met een urgentie, alsof je er met hun broek naar beneden binnenloopt. Naarmate Portal 2 vordert, veranderen de omgevingen van claustrofobische controlekamers naar gapende ondergrondse kloven.

Breken op chaotische en kruidige manieren opzij en dienen nu voortdurend, niet alleen om de aandacht te trekken, maar ook om onze kennis van de karakters van de sport te vergroten. De middelste betovering van zoiets als Portal zullen nooit de beelden zijn, maar het is nog steeds verbazingwekkend hoeveel kilometers Valve haalt uit de Source-generatie die voor het eerst werd gebruikt voor Half-Life 2 in 2004.

Portal 2 Downloaden

Een belangrijk voordeel van GLaDOS

Om tot een oplossing te komen zijn korte reacties net zo vaak nodig als schone verwondering, omdat portalen af ​​en toe opnieuw moeten worden gepositioneerd, zelfs als ze in de lucht zweven of voordat de timer afloopt. Dit is in de traditionele ervaring niet altijd een primair-individuele shooter, maar soms kan het wel zo lijken als je met je portaalgeweer inzoomt op verre doelwitten van undercoveragenten en verwoed je doel aanpast en met precisie schiet.

Terwijl de oppervlakken die verf de blauwe werkt als een springplank. Een andere nieuwe objecten worden reflecterend, zodat u de baan lasers. Portal 2 kan ook bogen op uitgebreide co-op-mode, waarin een geheel aparte campagne met een aparte verhaallijn en puzzels. Een andere belangrijke nieuwigheid is de introductie van gels die het oppervlak. Er dient ook op te worden gewezen dat de beschikbare leveleditor.

Hoe Portal 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Portal 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Portal 2

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 1,7 GHz / AMD Athlon XP 1700+
 • Geheugen: 1 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB / ATI Radeon Xpress 1100 128 MB
 • DirectX®: 8
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 3,0 GHz / AMD Sempron 3600+
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8600 GT / AMD Radeon HD 4550
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.