Sonic Superstars Download Gratis

0

Sonic Superstars Download Gratis is niet de eerste keer dat Sega heeft geprobeerd de magie van het gokken op de originele Sonic the Hedgehog van meer dan 30 jaar geleden te heroveren. Nog maar vijf jaar geleden hield Sonic Superstars Gratis die landing vast. Zit er dus nog genoeg creatief sap in die IP-tank om vrijwel elke andere poging tot het opnieuw opstarten van de traditionele sidescroller te rechtvaardigen?

Sonic Superstars Download Gratis

Sonic Superstars Download

Pieken en elektriciteit

Uiteindelijk is Sonic Superstars Download gewoon meer Sonic, met een facelift en wat nieuwe toeters en bellen. De game is grappig en problematisch, van hoge kwaliteit om te bekijken, en spreekt tot de Sega Genesis herinneringen die voortdurend in mijn hoofd zitten, maar het voelt ook niet verrassend nieuw aan. In ieder geval bij solospel is dit het geval. Sonic Superstars schittert in de nabijgelegen coöpmodus.

Er kunnen maximaal vier mensen meedoen, maar zelfs als ik gewoon met een extra man of vrouw speelde, zoals dat gebeurde, voelde ik me als een kind op de bank, terwijl ik met vrienden naar het scherm schreeuwde. Behalve deze keer geven we de controller niet langer heen en weer; we zijn er allemaal samen mee bezig. De mechanismen om de bemanning als één eenheid te behouden werken tamelijk naadloos. Sonic Superstars Download

Speciale podia en chaos smaragden

Als je dit inschakelt, wordt er in de aanvalsmodus een spervuur van Sonics of Tails of Amys of Knuckles over het scherm gestuurd, wat opvalt in de harde baasgevechten tegen Doctor Eggman en zijn vele frustrerende gadgets. Verwacht niet dat u bij de eerste poging veel van deze schoonmaakt. Supersterren kunnen zelfs een tijdje signalen geven om een Chaos Emerald-kracht toe te passen; het is vooral handig in verband met Vision.

Voor mij was het opvallende niveau Cyber Station, een oude, pixelachtige internationale faculteit. Spelers zullen onvermijdelijk omzeilen via poorten die hun personages in raketten, schattige kwallen en muizen veranderen die over een raster toeren in een puzzel die de vijand afwendt. Escher-achtige snelwegen die Sonic en zijn vrienden door de voorgrond en het historische verleden van ruimtes voeren zonder pretentieus of overdreven complex over te komen. Sonic Superstars Download

Snelheid met zijkant

De andere drie vertoonden een grote gelijkenis met Green Hill, een andere die zich afspeelde in de jungle en de laatste in een arcade-land met flipperkastthema en kende een bekende, problematische en moeilijke gameplay die zich leent voor herhalingen om zoveel mogelijk munten te verzamelen als haalbaar en ontdek de verschillende dimensies van elke graad. Het rijke 2,5D-ontwerp verandert loops in Sonic Superstars Download PC.

Selecteer het gebruik van de juiste stick, met deze krachten kan je man of vrouw tegen watervallen zwemmen, verborgen structuren en oorbellen in de gaten houden, een legioen van persoonskopieën oproepen om vijanden te verslaan, en meer. Ze zijn een aangename toevoeging, maar uiteindelijk kan het spel moeiteloos worden beoefend zonder het gebruik van die krachten in welk opzicht dan ook.

Bridge Island functies

Het probleem is dat al die multiplayer onzin volledig genegeerd kan worden. Als spel voor één speler is Sonic Superstars een terugkeer naar het conventionele Sonic, in goede en slechte tijden. Het beschikt over de klassieke teentapping-animaties, bekende geluidseffecten en een zeker vrolijke soundtrack, naast een paar goedkope graden-lay-out door vijandelijke plaatsingen, iets wat je in elk Sonic Superstars Download spel aantreft.

En hoewel de fysica van de snelheid en sprongen van Sonic wat traag is, zitten ze er in de meeste gevallen bovenop. Het is nu niet helemaal Sonic Mania, maar het is een uitgebreide ontwikkeling ten opzichte van Sonic 4. De bestaande Bridge Island Zone bestaat uit traditionele dingen, groene heuvels, loopings en glinsterend water, terwijl Speed Jungle Zone op zijn minst buitensporige tempo-sensaties geeft over uitgestrekte wijnstokken. Sonic Superstars Download

Superstars eerste zone

Pinball Carnival Zone is ondertussen je bekende Sonic-sector van bumpers en gokautomaten, die teruggaat naar de hoogtijdagen van Sonic 2. De gameplay is side-scrolling, maar met beelden gepresenteerd in drieD, waardoor Sonic en zijn vrienden van tijd tot tijd lopen binnen en buiten het scherm, waardoor elk gebied een grotere ervaring van intensiteit krijgt dan we eerder hebben gezien. Cyber Station Zone wordt mijn voorkeur, maar.

Het is een futuristische speeltuin van technische gadgets die sprankelend aanvoelen in de serie, en je speelt als een lieve voxelversie van je persoon Tails nu een feloranje blok in hoog tempo met een platgedrukt gezicht dat kan worden omgevormd tot inktvissen, raketschepen en meer. In plaats daarvan zijn ze meer bedoeld voor completisten die elk kwartaal absoluut willen verkennen, of voor beginnende spelers die wat hulp nodig hebben.Sonic Superstars Download

Nieuwe fasen

Bazen waren ook duidelijk vindingrijk geweest. Ja, Robotnik of Eggman, als je eerlijk moet zijn, is dit wederom de belangrijkste antagonist, maar zijn ontwerpen zijn extra ingewikkeld geworden. Er is een robotlibel die over gamers heen vliegt, een flipperkastrobot die gelukkig geen flippers nodig heeft, en een ronde robot met uitgestrekte armen die spelers verkeerd moeten richten zodat hij zichzelf raakt.

Mijn reis naar de Northstar-eilanden werd toen gecombineerd. Aan de enige kant is dit een terugkeer naar de vorm waar solo Sonic Superstars Download spelers van zullen genieten, ook al haalt het zonder twijfel niet de hoogtepunten van Sonic Mania. Aan de andere kant kan de chaotische multiplayer, het belangrijkste verkoopargument van de sport, het beste worden vermeden. Als je snel moet handelen, laat anderen dan in het stof achter.

Hoe Sonic Superstars PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Sonic Superstars Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sonic Superstars

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10/11
 • Processor: Intel Core i5-2300 of AMD FX-4350
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB of AMD Radeon HD 5770, 1 GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10/11
 • Processor: Intel Core i5-3470 of AMD FX-6300
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560, 1 GB of AMD Radeon HD 5870, 2 GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Sonic Superstars Gratis Download

Sonic Superstars Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.