Star Trek Infinite Download Gratis

0

Om niet achter te blijven, hebben Paradox en ontwikkelaar Nimble Giant een formeel gecertificeerde Star Trek Infinite Download Gratis gemaakt. Paradox lanceerde Stellaris, zijn eerste op de ruimte gebaseerde 4X grand approach Star Trek Infinite Gratis sport. Het stelde gamers in staat de positie in te nemen van een beginnend interstellair imperium, koloniën op te zetten, hun regering te beheren, allianties te smeden en hun vijanden te verpletteren.

Star Trek Infinite Download Gratis

Star Trek Infinite Download

Cardassian Unie

Afhankelijk van je factie kan je doel zijn om partnerschappen op te bouwen, barrières te slechten, of iets daartussenin. Het sterrenstelsel van de game was groot en robuust, maar zoals Polygon’s eigen Charlie Hall in zijn eerste beoordeling zei, werd het ook vrij normaal, een zwakke plek die de modding-gemeenschap heeft geprobeerd recht te zetten door de esthetiek en records van hun eigen land toe te passen. favoriete gebiedsopera’s erbovenop.

Stellaris-gamers zullen nu een groot deel van de interface en de fundamentele gameplay van Star Trek Infinite Download Gratis begrijpen, tot aan de sneltoetsen toe. Je begint met het bepalen van je factie en het vergroten van je onmiddellijke cirkel van affect op een dimensionale galactische kaart, het in kaart brengen en koloniseren van beroemdheidssystemen in de buurt, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en relaties samen met je kennissen.Star Trek Infinite Download

Spycraft en oorlogsvoering

Naarmate de vele jaren verstrijken en je imperium groeit, worden je verantwoordelijkheden ingewikkelder en diverser, van het behouden van je uitgestrekte bevolking tot het beschermen van je grenzen tegen een vijandige invasie. Conflicten zijn onvermijdelijk en een nederlaag is een voorspelde factor, aangezien de elektriciteitsdynamiek in de loop van de eeuwen verandert. De dingen die ervoor zorgen dat Star Trek: Infinite moeilijk te positioneren is.

Mats Holm verwerpt botweg de overtuiging dat Star Trek Infinite Download PC slechts een merkmodule is. Hoewel Stellaris absoluut de fundamentele mechanische factoren weergeeft, wordt de gameplay van Infinite gevormd door de download star trek infinite. In plaats van een tiental buitengewone speelbare imperiums te voorzien van subtiel exclusieve speelstijlen, beperkt Infinite je opties tot vier overheersende krachten met tegenstrijdige filosofieën. Star Trek Infinite Download

Breid je territorium uit

De Verenigde Federatie van Planeten wordt gestimuleerd door middel van wetenschappelijke ontwikkeling en intergalactische samenwerking. Het Klingon-rijk is een subcultuur van krijgers die houdt van oorlogvoering en verovering. Het Romulan Rijk geeft de voorkeur aan een subtielere methode dan staatsmanschap, waarbij spionnen en propaganda worden ingezet om hun vijanden uit de stabiliteit te houden.

Het is handig dat deze vier lichamen ook buren blijken te zijn binnen de Star Trek-canon, en elk van hen is zowel de beste vriend als de vijand van elkaar geweest in de loop van de lange fictieve platen van de franchise. In een ruil van Stellaris wordt de gameplay van elk imperium geleid door middel van een unieke missieboom die je beloont voor het behouden van je factie op basis van merk en opdracht, of voor het maken van bepaalde radicale afwijkingen van de canon.

Beheer je beschaving

Bepaalde activiteiten zijn in steen gebeiteld, waaronder de invasie van de Borg of de vernietiging van de Romulan Solar, maar de ontspanning hangt af van je vaardigheden en je grillen, en mocht je creativiteit je in de steek laten, dan is de ondernemingsboom er om je te helpen. je volgende doel. Elke factie heeft canonieke en contra-canonieke takken in de projectboom. Speel jij de Federatie op zijn meest welwillende manier?

Hoe dan ook, u wordt aangemoedigd om op uw persoon in te leunen. De innovatieve leiders van Infinite selecteerden heel opzettelijk de belangrijkste facties en tijdelijke plaatsen van het avontuur spel, waarbij de gameplay begon in 2340, ongeveer twintig jaar eerder dan het begin van Star Trek Infinite Download. Dit is een tijdperk waarin alle vier de deelnemende rijken enigszins aan elkaar gewaagd zijn, over het algemeen solide zijn en een aantal oorlogen lang kunnen duren. Star Trek Infinite Download

Bouw de onderneming

De eerste onvermijdelijke gebeurtenis van Infinite is de Khitomer Massacre, een Romulan aanval in oppositie tegen de Klingons, waarvan de politieke gevolgen door de hele Next Generation heen weerklinken. De wrede Cardassian-beroep van Bajor, een niet-gewelddadige wereld die ook een grens deelt met de Federatie, is goed op gang gekomen. Er doen geruchten de ronde over eigenaardige kubusvormige ruimteschepen.

Anders dan in Stellaris, waarin de geografie van de melkweg aan het begin van elke recreatie willekeurig wordt bepaald, zijn de relatieve posities van de machten in Star Trek: Infinite constant ten opzichte van iets dat de canonieke kaart van beroemde personen benadert. Afwijkingen en grenzen zijn verspreid over de kaart om maar voor het maximale element duurt het een uur of twee voordat herhalingen van Infinite dramatisch van elkaar verschillen. Star Trek Infinite Download

In de Federatie

De diversiteit van het sterrenstelsel zelf wordt eveneens belemmerd door de beperkingen van het bronmateriaal. Alle essentiële en kleine krachten die je tegenkomt zijn, net als in het tv-programma, mensachtigen met enigszins exclusieve hobbelige voorhoofden. De stabiele geografie kan je helpen in gedachten te houden welk deel van de ruimte tot welk rijk behoort, maar als je een Ktarian niet van een Talarian begrijpt star trek infinite pc digital download.

Voor Star Trek Infinite Download fanaten kan voorinvestering het plezier echter veraangenamen, aangezien een paar van de samenlevingen die je ontmoet of de planeten die je vestigt een diepere betekenis kunnen preorder star trek infinite pc. Er is geen enkel voordeel verbonden aan het geven van het bevel aan Benjamin Sisko over een van je vloten, maar je zult hem waarschijnlijk beter in de gaten houden dan NPC’s met willekeurig gegenereerde namen.

Hoe Star Trek Infinite PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Star Trek Infinite Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Star Trek Infinite

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows® 7 SP1 64-bits
 • Processor: Intel® iCore™ i3-530 of AMD® FX-6350
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia® GeForce™ GTX 460 of AMD® ATI Radeon™ HD 5870 (1GB VRAM), of AMD® Radeon™ RX
 • Vega 11 of Intel® HD Graphics 4600
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 9 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows® 10 Home 64-bits
 • Processor: Intel® iCore™ i5-3570K of AMD® Ryzen™ 5 2400G
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia® GeForce™ GTX 560 Ti (1GB VRAM) of AMD® Radeon™ R7 370 (2 GB VRAM)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 9 GB beschikbare ruimte

Star Trek Infinite Gratis Download

Star Trek Infinite Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.