Storyteller Download Gratis PC

0

Sinds het vorig jaar werd geïntroduceerd tijdens de Annapurna Interactive Showcase, stond Storyteller Download Gratis PC behoorlijk hoog op mijn lijst met meest voorspelde videogames. De trailer liet ons ook beseffen dat er een speelbare storyteller online en om redenen die veel te lang zouden duren om uit te leggen, kwamen we er pas deze week aan toe om deze te spelen. Misschien voorbij vanwege het feest met betrekking tot de Storyteller Gratis PC.

Storyteller Download Gratis PC

Storyteller Download

Animaties en komisch paneel

Gameplay slim, het is eenvoudig, maar zo verslavend een lach om erachter te komen. Je krijgt een vonk te zien die je moet voltooien, naast instellingen, personages en plotgadgets om uit te kiezen. Vanaf daar kun je specifieke elementen slepen en neerzetten om een verhaal te maken dat past bij de vraag die de Storyteller Download android je biedt. Eenvoudig, maar het is een voor puzzelrecreatie die absoluut uniek en verfrissend aanvoelt.

Het is natuurlijk een verhalenspel, maar de getuigenissen gaan zo fantastisch samen met de gameplay en komen zo duidelijk naar voren uit hoe de deelnemer ervoor kiest om te communiceren, dat dit een van de extra creatieve voorbeelden is van verhalend ontwerp dat ik ooit heb gezien. Wat Storyteller Download free voor mij eenvoudigweg boven het hoogtepunt plaatst, is hoe gepolijst en mooi thema het is. Storyteller Download

De volgfunctie

De volledige game Storyteller Download spel zich af in één enorm verhalenboek, waarbij de identiteitspagina naast de aftiteling dienst doet als, mooi, een identiteitswebpagina. De pagina’s voor het kiezen van niveaus lijken op een inhoudsopgave, en wanneer je je niveau kiest, bladert het door een groot aantal pagina’s om te landen op het enige dat je storyteller game free online nodig hebt. De animaties zijn heel eenvoudig en reageren snel.

Vasthouden aan het thema, de Storyteller Download full pc is ook talrijk grappig. Het zet een terughoudendheid voort waardoor het minimalistisch aanvoelt, maar niet langer overdreven. Alles wat op het scherm te zien is, is het beste wat daar wil zijn, en niet beter. De personages zijn zo schattig getekend, en elke reeks niveaus heeft als thema een buitengewoon literatuurtijdperk, en zal op zeer liefdevolle manieren eer bewijzen aan hun respectieve inspiratie. Storyteller Download

Vertel iconische verhalen na

Om niets te beschadigen, kreeg ik echter een vervulling voor het herscheppen van de plot van een totaal beroemd literair werk, en dat maakte mijn hart echt gelukkig. Houd duidelijk van videogames, maar vertel mensen regelmatig dat literatuur mijn eerste liefde wordt, veel zodat het echt is waar mijn diploma in staat. Klassieke verlichte en videogames overlappen elkaar niet vaak, dus als ze dat eenmaal doen, is het een magische factor voor mij.

Stel ook dat Storyteller Gratis PC uitstekend is, omdat mijn maker-maatjes en regelmatig bespreken hoe het voelt als een puzzel om een verhaal in het echte leven te laten werken, dus als je bedenkt dat zo elegant nagebouwd in sportvorm best voortreffelijk voor mij is. Storyteller Download is ontwikkeld door Daniel Benmergui en heeft een eenvoudig uitgangspunt waarin je op elk niveau je eigen verhaal creëert om aan het doel van het level te voldoen.

Meer van het verhaal

Om een verhaal te maken, moet je elk personage en elke scène in de verhaalpanelen slepen. Afhankelijk van het niveau zijn er 3 of 6 panelen. De scènes die u kunt gebruiken om het verhaal te voltooien, zijn onder meer een man of vrouw die Storyteller Download offert op hun aanzienlijk andere of sinistere plek waar iemand van plan is een andere man of vrouw te vergiftigen om met hun liefdesbelang te trouwen.

Terwijl je een personage in een scène nadert, zal het ze laten verschijnen. Het houdt echter rekening met wat je verkeerd doet in een level als je de scène in de Storyteller download mp3 verkeerde volgorde plaatst of een man of vrouw in een scène plaatst waarvan wordt aangenomen dat ze er niet langer in zitten, en vaak een grappige reactie geeft als dat doen ze. Inclusief een romantisch verhaal over een paar dat gaat trouwen of een tragedie waarbij een van hen sterft. Storyteller Download

Vol karakters en thema’s

Een voorbeeld hiervan Storyteller Download PC game is een van de personages die gepest wordt over wie ze zouden moeten vergiftigen als je niet van tevoren een scène omvat waarin ze plannen maken om een van de verschillende personages van het verhaal te vermoorden of een persoon die wordt afgewezen door middel van elk ander individu omdat je ze liet voorstellen aan een ander individu in zeker een van de eerdere verhaalpanelen.

Als je meedoet waardoor je de demo misschien te snel voltooit en er meer van wilt, kun je na het voltooien van de drie hoofdstukken een paar uitdagingen aangaan. Deze veeleisende situaties hebben doelen waarin je bepaalde niveaus opnieuw moet bezoeken en anders moet voltooien, waaronder een tragische beëindiging van Dracula of een verhaal waarin een persoon sterft, terugkeert naar levensstijlen en weer sterft. Storyteller Download

Manipuleer geheimen en verlangens

Je zou het verhaal kunnen laten gaan zodat de vrouwen met elkaar trouwen, waardoor de persoon neerslachtig achterblijft, of een ander niveau waarop de liefdeshobby van een dame sterft, maar ze trouwt als alternatief met zijn geest. Wat het gemakkelijker maakt om Storyteller download for windows nauwkeurig te maken, is de tekenfilmachtige en voortreffelijke artworkstijl van het verhalenboek die goed bij deze game past.

De eerste acht graden hebben eenvoudige verhaalverhalen die het niveau wil dat je vervult, waaronder een verhaal over de dood van een persoon of een fase die verband houdt met het breken van het hart van een persoon. Ter beoordeling: de allerlaatste drie niveaus hebben moeilijkere verhaalverhalen. Waarbij de primaire niveaus in het derde hoofdstuk voornamelijk gebaseerd zijn op Bram Stoker’s Dracula en het verhaal van Adam en Eva.

Laten we het verhaal opbouwen

Ter vergelijking: het laatste niveau is een verhaal over een baron die probeert te trouwen met een koningin die hem haat; het voltooien van de latere graden zal echter tijd kosten. Er is doorzettingsvermogen voor nodig om de latere fasen van de Storyteller Gratis Download te voltooien en erachter te komen welke scène in het verhaal waar past, of om de gewenste blije of ongelukkige afwerking voor een level te creëren.

Toch geeft het je een blij gevoel terwijl je manipuleert om het uiteindelijk allemaal uit te zoeken, zonder dat je onder druk wordt gezet om een fase in een positieve hoeveelheid tijd te voltooien, waardoor je je op je gemak voelt terwijl je het verhaal van elke graad voltooit. De Storyteller Download bevat drie hoofdstukken met vier niveaus in de eerste twee hoofdstukken, terwijl het handigste hoofdstuk van 0.33 drie fasen bevat.

Hoe Storyteller PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Storyteller Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Storyteller

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bits versies)
 • Processor: Intel Core i5-6600 @ 3,3 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 of AMD RX 560 (3GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 5 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bits versies)
 • Processor: Intel Core i7-9700 @ 3,6 GHz of AMD Ryzen 5 3600 @ 3,6 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 2060 of AMD Radeon RX 5700 (6 GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 5 GB beschikbare ruimte

Storyteller Gratis Download PC

Storyteller


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.