Sunkenland Download Gratis

0

Sunkenland Download Gratis, een overlevingssport met een eerste karakter die zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door de film Waterworld, is onlangs gelanceerd op Steam’s Early Access. Het spel is ontwikkeld via Vector3 Studio en is momenteel verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief om de lancering te vieren, waarbij de prijs op 1 september zal stijgen. De Early Access-duur zal naar Sunkenland Gratis ongeveer 12 maanden duren.

Sunkenland Download Gratis

Sunkenland Download

Ontdek vergeten technologieën

De eerste meningen over de sport waren gemengd. Hoewel veel mensen reikhalzend uitkeken naar de lancering van Sunkenland, was tot nu toe slechts vierenvijftig% van de evaluaties op Steam geweldig. Er moet worden vermeld dat het spel avontuur al een paar uur het meest effectief beschikbaar is, dus het is nuttig om te anticiperen op extra kritiek om een beter inzicht te krijgen in de ontvangst van de exciting postapocalyptic survival and exploration.

Maar als je helemaal niets van wat je net hebt gelezen, is het uitgangspunt van Sunkenland Download vrij eenvoudig: gestrand in een. Wereld waar de watergraden het grootste deel van de samenleving van weleer hebben verdronken, heb je de taak om een levensstijl boven de grond uit te zoeken. golven, op geïmproviseerde platformbases en kleine eilandjes die hun kleine hoofdjes uit het water weten te tillen.Sunkenland Download

Onderwater reis

Ondanks de gemengde meningen heeft het spel echter al een aanzienlijk deelnemersbestand gewonnen, met meer dan vijfduizend mensen die het momenteel op Steam gokken. Over het geheel genomen biedt Sunkenland een volledig uniek overlevingsplezier in een door Waterworld gestimuleerde setting waterworldthemed survival game. Hoewel de technische problemen van het spel sommige gamers kunnen afschrikken.

Zijn anderen enthousiast over de gameplay en kijken ze reikhalzend uit naar updates om de prestaties ervan te kunnen verbeteren. Al verkocht op Sunkenland alleen al vanwege de basis, als onbeschaamde fan van Waterworld en van survivalgames in de voorkeur. De Steam-pagina van de sport zegt dat het binnenkort beschikbaar komt, en geen concrete lanceringsdatum gebruikt, maar optimistisch zullen we niet lang hoeven te wachten voordat het vroege toegang krijgt. Sunkenland Download

Duikapparatuur maken

Een komende overlevingssport staat klaar in een wereld die wordt bedekt door een grote oceaan, met daaronder de ruïnes van de voormalige beschaving en de overblijfselen van de mensheid die op mobiele boten wonen en het laatste handjevol verspreide eilanden boven de golven. Ontwikkelaars Vector3 Studio noemen expliciet de Kevin Costner-film Waterworld uit 1995 als een voorstel voor hun rekkr sunken land free download.

Het wordt een knutsel en overlevingssport met coöperatieve of individuele deelnemers, waarbij je regelmatig onder de golven duikt om te verzamelen wat je nodig hebt. Je moet ook afwisselen met aardige kolonisten in een Sunkenland Download gratis en gevaarlijke mutanten en piraten afweren. Verken verzonken steden, bouw je basis, maak items, wissel en vecht tegen piraten terwijl je strijdt om te blijven bestaan in een wereld van de apocalyps in het water.

Navigeren door de gevaarlijke diepten

De trailer en gifs die door de ontwikkelaars zijn gepubliceerd, laten een behoorlijk eersteklas aanbod aan constructie-elementen zien om je fort van te bouwen en van te overleven. Dat is van cruciaal belang, omdat je ergens je dierbare vuil wilt vasthouden om voedselvegetatie in te ontwikkelen. Nadat je je basis hebt gebouwd, moet je deze misschien beschermen, en Vector3 heeft foto’s getoond van het plaatsen van prikkeldraad.

Het voelt alsof Kerstmis vroeg is aangebroken wanneer er een gloednieuwe survivalsport op mijn radar verschijnt, vooral omdat het een unieke kijk op genre-basiselementen en Sunkenland Download pc belooft. Sunkenland, van ontwikkelaar/uitgever Vector3 Studio, is momenteel het aangename vuur voor mijn spreekwoordelijke buitenweer, om deze metafoor mogelijk tot zijn breekpunt uit te rekken. Sunkenland Download

Samenwerkende ervaring

Er wordt voorgesteld om te anticiperen op toekomstige updates voordat u gaat spelen. Vector3 is van plan om het spel in de zomer van 2023 in Early Access te brengen. Vooral negatieve evaluaties benadrukken de slechte technische situatie van het spel, terwijl voordelige evaluaties de gameplay zelf prijzen. Het eerste dat in je opkomt, afhankelijk van je leeftijd en bekendheid met Kevin Costner-films, is dat dit lijkt op sunkenland free download repacklab.

Natuurlijk zou Sunkenland niet ongeschikt moeten zijn voor de echte Waterworld online game bij de Virtual Boy, omdat geen enkele recreatie dat lot hoeft te ondergaan, ook al staat Vector3 erop het woord Waterworld te gebruiken in hun professionele Twitter-kop. Barricades en vallen om de basis te bewaken in tegenstelling tot plunderende piraten en mutanten. Waarin een overstroomde wereld wordt afgebeeld die alle hoop op terugkeer naar het land heeft verloren. Sunkenland Download

Strategische beslissing

Sunkenland kan solo of in coöp worden gespeeld, dus in tegenstelling tot een PvP-zwaar spel als Rust, lijkt het erop dat de gevaren maximaal in de vorm van NPC-piraten en raiders komen, wat eerlijk gezegd een zeemansliedje in mijn oren is. Je kunt zelfs de risico’s van de diepte tegenkomen, omdat een levensstijl in het water waarschijnlijk een gevaar zal vormen terwijl je de diepe oceaan verkent.

In grote lijnen lijkt de machine voor het bouwen van de onderkant vrij veel op wat je zou verwachten en wensen bij een dergelijk type. Gevechten zien eruit als een mix van wapens en melee, en het aantal motoren dat al in de sport aanwezig is, is briljant. Sunkenland Download variërend van rubberboten en jetski’s tot grotere vissers en legerschepen. Op een gegeven zien we zelfs een gyrocopter.

Hoe Sunkenland PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Sunkenland Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sunkenland

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 7
 • Processor: Intel Dual-Core 2,4 GHz
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800GT

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 7
 • Processor: Quad-coreprocessor
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560

Sunkenland Gratis Download

Sunkenland Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.