Super Mario Bros Wonder Download

0

Super Mario Bros Wonder Download is, zoals Nintendo zelf toegeeft tijdens een presentatie voorafgaand aan mijn een uur durende handpalm. Het vangt dezelfde vreugde als de unieke Super Mario Bros Wonder Gratis en het verrast ook door zijn eigen unieke benadering, de weg naar de Wonder-zaden die de gameplay verankeren. De realiteit dat dit het Bloemenrijk is in plaats van het Paddenstoelenrijk draagt ook bij aan het welkome.

Super Mario Bros Wonder Download

Super Mario Bros Wonder Download

Vind enkele geheimen

Het onthult bovendien Nintendo’s grootste toewijding aan multiplayer, ja, inclusief online multiplayer in de geschiedenis van elk Mario-spel, 2D of 3D. Zelfs het kleine stukje dat ik kreeg om van te genieten, heeft me ertoe aangezet om alle andere van de vele, vele grote blockbuster-games die in oktober naast Wonder verschijnen, opzij te zetten, zodat ze erkenning kunnen krijgen op Nintendo’s moderne Super Mario Bros Wonder Download PC.

Het eerste wat je moet zeggen is geen nieuws voor je als je de eerste Wonder-trailer hebt gezien, maar het eerste onderdeel dat het huidige member wellknown spel zo fascinerend maakt, is hoe levend het voelt. Het levendige kleurenpalet, de constante animaties die Mario heeft ondergaan, elk groot en klein pad en het nummer dragen allemaal een kinetische kracht bij aan dit nieuwe Mario-avontuur dat tijdens het spelen echt een grijns op mijn gezicht toverde. Super Mario Bros Wonder Download

Uitbundigheid en charismatische energie

De grootste nieuwe gameplay-hook zijn de download super mario bros seeds: verborgen pickups in elke graad die transformerende en onvoorspelbare resultaten hebben op de gameplay. In de ene stormde een kudde biezen over het scherm en nodigde me uit om ze als een golf te bereizen en geld te verdienen terwijl we er doorheen renden voordat ze door de uitgangspaal stormden en net het lopen bespaarden, waardoor een alternatief einde van het level werd ontgrendeld.

In alle andere, mijn coöp-metgezellen, opgeblazen tot gigantische ronde ballonnen, niet zoals een mengsel van Violet Beauregarde en Charlie Bucket in de authentieke Willy Wonka en de Chocoladefabriek, zwevend door het display en munten verzamelen terwijl we stuiterden de muren en steeg steeds beter. In een andere kun je bellen blazen waar verschillende spelers vanaf kunnen springen of vijanden in slaap kunnen brengen. Super Mario Bros Wonder Download

Mario en zijn vrienden

En in de allerlaatste graad die werd gespeeld, wilden ik en mijn mede-coöperatieve gamers uit de buurt sluipen met de hulp van Maw Maws, slaperige wezens met een grote mond die, terwijl ze worden gewaarschuwd, hun gigantische mond opendoen tot cartoonachtig grote proporties en je volledig zullen opslokken als je voor hen staat. Maar het was niet onze bedoeling om er simpelweg langs te sluipen.

Het is dit kruid van bereik en plotselinge vreugde waardoor ik voortdurend dol ben op de belangrijkste Super Mario Bros Wonder Download spellen, of ze nu 2D of 3D zijn. Badges zijn ook nieuw en bieden je de mogelijkheid om vóór elk level een actieve of passieve power up te kiezen. Een voorbeeld van de eerste is de Parachute Cap waarmee we Mario lichtjes naar beneden kunnen laten zweven vanaf sprongen, terwijl de lijst van de laatste. Super Mario Bros Wonder Download

Antwoord op een uitdaging

Elke badge kan worden gekoppeld aan een van de 12 bekende personages in de selectie, die allemaal vanaf het begin ontgrendeld zijn, van Mario tot Peach tot Daisy tot Yoshi tot Nabbit. Natuurlijk zijn er ook Fresh Power America bronnen. Mijn favoriet veranderde in de Drill Mushroom, die je een boor voor een hoed geeft en je helpt in de vloer, scheidingswanden of het plafond te graven om anders onmogelijke locaties te gameplay for a beloved sidescroller.

Wonder ontwikkelt bovendien de 2D Super Mario Bros Wonder multiplayer op nieuwe en spannende manieren. Ten eerste geeft Nintendo ons online spelen voor maar liefst vier gamers, met een beperking van twee, afhankelijk van de console, hoewel je Friend Rooms kunt hebben met maar liefst een dozijn vrienden erin, waardoor bedrijven van vier vrijkomen om af te dwalen collectief. Ondertussen kan elke graad in een race worden veranderd. Super Mario Bros Wonder Download

Krankzinnige niveaus

En u kunt op elk gewenst moment de Persistent Online-modus oproepen, als een manier om willekeurige matchmaking mogelijk te maken. Je kunt Standees ook overal in het parcours plaatsen, zodat medegamers een reviv-punt krijgen als ze doodgaan. Winkels zijn verspreid over de bovenwerelden waar je zowel nieuwe Standees als nieuwe Badges kunt kopen. Super Mario Bros. Wonder heeft misschien ook een unieke naam.

Nieuwe 2D-Mario

Die spraakzame planten zijn weggestopt op een paar absoluut lachwekkende locaties, en hun sporen bevinden zich op een geweldige grens tussen behulpzaam en grappig zonder je over je hoofd te slaan. Het wordt langzaamaan minder schokkend om volledige zinnen te luisteren in een Mario-game, en om in werkelijkheid te genieten van de komische momenten die deze bloemen bieden. Net als de stemacteurs in Breath of the Wild.

Kwaliteit om de ontwikkeling op de Nintendo-manier te krijgen, ook al is dat veel langzamer dan bij andere bedrijven super mario bros wonder preload. Nintendo veel Rayman Legends, Donkey Kong: Tropical Freeze en veel Super Mario Bros Wonder Download PC graden heeft gespeeld. Wonder echter een robuust eigen persoonlijkheidsgevoel, en de duidelijke toewijding aan frisse gedachten is eenvoudigweg zo.

Hoe Super Mario Bros Wonder PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Super Mario Bros Wonder Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Super Mario Bros Wonder
Minimaal:
  • Besturingssysteem: Windows (64-bit)
  • Processor: AMD Vishera FX-6350 3,9 GHz of hoger; Intel Pentium Dual-Core G4400 3,30 GHz of hoger
  • Ramgeheugen: 4 GB
  • Vrije ruimte op de harde schijf: 18 GB

Super Mario Bros Wonder Gratis Download

Super Mario Bros Wonder Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.