The Elder Scrolls V Skyrim PC Spel Downloaden

0

The Elder Scrolls V Skyrim Dutch PC is de vijfde aflevering van de saga The Elder Scrolls. Deze keer was de speler bezoeken de noordelijke provincie Skyrim, die een nieuw, groot gevaar – draken. Het verhaal van de game neemt ons mee naar de evenementenbrochure 200 jaar na het verhaal uitgebeeld in The Elder Scrolls IV: Oblivion. De plaats van handeling is Skyrim, de noordelijkste provincie van het rijk der Tamriel, bezeten door de burgeroorlog na de dood van de heerser. Het bloedvergieten tussen de Noordse clans is niet het enige probleem Skyrim – land begon te achtervolgen draken, mythische beesten, die – zoals eerder gedacht – al eeuwen verbannen van het keizerrijk. We spelen het personage Dovahkiin – de held die kunnen beschikken over dragon vaardigheden. Het staat voor de taak om de ineenstorting van Skyrim en lost het raadsel van de verschijning van draken.

The Elder Scrolls V Skyrim Downloaden PC Spele

The Elder Scrolls V Skyrim Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Het terrein is bewoond door een breed bestiarium (naast de wolven, mammoeten en draagt zij verschijnen als monsters zoals reusachtige spinnen, skeletten en the lich). Hij dook level-schalen, maar deze keer is meer gepolijst. Er zijn wijzigingen in de secundaire missies – dit zijn ook aangepast aan het niveau van de vorm en de plaats en de voortgang is willekeurig.


Het spele PC The Elder Scrolls V Skyrim biedt gameplay model vergelijkbaar met het vorige hoofdstuk, maar veel meer ontwikkeld en uitgebreid. Tijdens het aanmaken van het formulier hebben wij kiezen uit tien beschikbare wedstrijden. De makers geven, echter met de klassen, gebaseerd op de ontwikkeling van karakter en vaardigheden. Hoe meer we ze gebruiken, hoe sneller ze ontwikkelen. Er zijn in totaal 18 vaardigheden. Veranderd het vechtsysteem – de held gebruikt in haar beide handen, die kan je een wapen, een schild en een spreuk in elke combinatie. De confrontaties zijn realistischer en zijn onderhevig aan de wetten van de natuurkunde. Eén van de belangrijkste aspecten van de game zijn dueling met draken – de held dankzij zijn vaardigheden gekoppeld aan de status Dovahkiin, na het winnen van een duel kan beschikken over de ziel van de overwonnen beest, zodat u later de Dragon schaapjes” – krachtige toverspreuken gesproken in de taal van draken. Een andere manier om ze te vinden in een aantal kerkers en kelders.

The Elder Scrolls V Skyrim – Trailer


De gamewereld is nu koud provincie The Elder Scrolls V Skyrim Downloaden. Tijdens zijn reis, bezoeken we vijf grote steden en honderden vol gevaren van de onderwereld. Zoals in de vorige versies van de cyclus, ik heb te maken met de cyclus van dag en nacht, evenals wisselende weersomstandigheden. De inwoners van Skyrim leven hun eigen leven, hun dagelijkse taken en verschillende besluiten. Afhankelijk van de keuzen maken, kunnen ze worden voorbereid met verschillende gevolgen. De held kan diverse facties – het gilde van krijgers, magiërs of duistere broederschap – de vereniging moordenaars.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz /AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
 • Memory: 1 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA Quadro FX 380 LP / AMD Radeon HD 3600 Series
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 6 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9400 2.66GHz / AMD Phenom II X4 920
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 4890
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 6 GB

The Elder Scrolls V Skyrim Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.