Hearts of Iron IV Downloaden

0

Hearts of Iron IV Downloaden is de vierde editie van de populaire strategiespel door Paradox Interactive. Tijdens het spel zullen deelnemen aan de campagne, die zich afspeelt in het interbellum en tijdens WO II. Tijdens het spel kunnen wij geven een betrouwbaar beeld van de belangrijkste gebeurtenissen van dat conflict, of zelf een alternatieve visie op die momenten. In deze nieuwe aflevering van de serie wordt beperkt micromanagement.

Hearts of Iron IV Downloaden

Hearts of Iron IV Downloaden

PC Downloaden Game

Net als in de vorige delen

Kunnen spelers direct de staat actief betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. Het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk, evenals die van de rand van deze gebeurtenissen, bijvoorbeeld. Uit Zuid-amerika. De makers geprobeerd om in tegenstelling tot de vorige serie hits verminder micromanagement, waardoor de gelegenheid zich te concentreren op de algemene strategie van oorlog, niet beschreven in het specifieke tactieken van het leger.

Ook de optie van het groeperen van provincies in de regio, die vergemakkelijkt het beheer van afzonderlijke sites. De diepte van de game voegt ook een dag en nacht cyclus en de seizoenen, dus de planning moet er rekening mee houden. Het zal een enorme variëteit aan de dagelijkse cyclus, evenals het wisselen van de seizoenen. Deze wijzigingen zullen de speler om zich aan te passen aan de heersende weersomstandigheden.

Hearts of Iron IV Downloaden

De verbazingwekkend grote

Deze leuke en flexibele a-historische opties bestaan ​​ook voor de majors. Door politieke energie te besteden aan landelijke focuspunten en diverse, historisch gezien gevestigde ministers, kun je spelen als een Duitsland dat zijn geluk zo ver mogelijk opdrijft met politieke eisen, maar zeker geen schot afvuurt. Je kunt Hirohito als Japan afzetten, de arbeiders van Tokio de leiding geven over een hardwerkende Volksrepubliek.

Je kunt steun aanmoedigen voor een fascistisch referendum in het Amerikaanse binnenland en bepalen dat Canada van jou zou moeten zijn, en dat mensen die aan de overkant van de vijver thee drinken, verdoemd zijn als ze zich dat in elk ander geval afvragen. Het mooie is dat Paradox elk van deze veranderingspaden voorzag en ondersteunde met een volledig unieke vlag, wij van een roeping, en een quasi-historische leider om hen te vertegenwoordigen.

Van de aarde uit circa 1936

Hearts of Iron IV Downloaden is de volgende aflevering van de populaire serie van strategy games waarin de speler. Direct het beleid van één van het interbellum en de Tweede Wereldoorlog de chronologische grenzen van het tijdperk was de jaren 1936 tot 1948. Jot delen met Mao en de Sovjets. Het hangt van ons de keuze van strategie, de ontwikkeling van het leger en beslissingen over allianties of oorlog.

Geproduceerd door Zweedse studio Paradox Development, bekend om complexe historische strategiegames. Het bedrijf, gevestigd in Stockholm, geproduceerd en uitgegeven, o.a. Europa Universalis series of daarnaar te verwijzen in vele opzichten Crusader Kings and Hearts of Iron series. Het nieuwste deel draait op dezelfde engine als de nieuwe Europa Universalis IV en heeft een vernieuwde, meer leesbare gebruikersinterface.


Een kenmerk van de vierde Hearts of Iron

In Hearts of Iron IV Gratis, spelers ontmoet veel levensechte personages oorlog premiers, ministers, commandeurs, nauwkeurig in kaart zijn ook militaire en technologieën van individuele landen. De hoeveelheid divergentie die ruimte zou kunnen innemen binnen de buitengewoon compacte tijdlijn van 1936-1948 kan niet bepalend zijn voor de eeuwen waarmee je moet spelen in Europa Universalis of Crusader Kings.

Bij de productie, zijn er ook de bekende historische gebeurtenissen zoals een mini-missies, de fasen van ons spel dat we onszelf gesteld hebben. Hun uitvoering geeft ons een quick fix punten van politieke macht een andere nieuwigheid in het vierde deel. Constante toevoer punten waarop wij moeten als enige invloed uit te oefenen op de regering of kies een ander mini stadia van onze campagne.

Hearts of Iron IV Downloaden

Zeegebieden en luchtzones

Dat zijn min of meer 250 exemplaren net zoveel als een risicobord, en het lijkt zeker de droomillustratie van een bordgamer van de aarde in een bepaald stadium van de Tweede Wereldoorlog. Klimaten, terrein, de dag/nachtcyclus, klimaatpatronen en leveringslijnen worden gesimuleerd en geanimeerd tot aan de provincie van de persoon, en ze hebben allemaal aanzienlijke gevolgen voor de realtime beweging en strijd van uw apparaten.

In de allerbeste fase van het spel denk je aan zaken als anticiperen op het weer omslaan voordat je je gepantserde offensief lanceert, en de hachelijke situatie om je strategische bommenwerpers in de vroege ochtenduren in te zetten voor een grotere nauwkeurigheid op vitale doelen of in in het holst van de nacht om de dreiging te verkleinen dat je wordt ontdekt met behulp van vijandelijke tegenstanders en AA-emplacementen.

Hoe Hearts of Iron IV PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Hearts of Iron IV Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Hearts of Iron IV

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 2,4GHz/AMD Athlon XP 3500+
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon X1900-serie
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 2 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4400 2,0 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 v2 / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 2 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.