Watch Dogs 2 Downloaden

0

Watch Dogs 2 Downloaden is ontworpen voor gebruikers PC platform Windows voortzetting geënt op de Grand Theft Auto-serie sandboksowej actiegame Watch Dogs uit 2014 waarin het karakter van voormalig criminelen, we gebruikten hun vaardigheden hacker en een aantal moderne gadgets om stedelijke infrastructuur en allerlei communicatie-apparatuur. Volgens het concept van de serie, ook wordt begeleid Watch Dogs 2.

Watch Dogs 2 Downloaden

Watch Dogs 2 Downloaden

PC Downloaden Game

Voor de creatie

Het spel overeen met re interne studiecommissie Ubisoft onder leiding van het team van Ubisoft Montreal, gelet op verdienstelijke wijze dergelijke populaire series als Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia, Tom Clancy’s Splinter Cell of de laatste cyclus leest Tom Clancy’s Rainbow Six. Watch Dogs 2 Downloaden officieel aangekondigd 8 Juni 2016 jaar, en dus ruim twee jaar na de release van het origineel.

Het spel werd verplaatst naar een gloednieuwe stad San Francisco, en het plezier van een man genaamd Marcus Holloway, lid van de lokale groep hackers Dedsec genoemd. Haar leden willen niet alleen strijd tegen het centrale besturingssysteem CTO’s, maar bovenal. Dankzij Game Watch Dogs 2 heeft een veel lichter dan zijn voorganger, die zagen de wedstrijd door de ogen grimmig wreker.

Watch Dogs 2 Downloaden

Enorme lijst met zijmissies

Ubisoft doet een geweldige activiteit door de Bay Area op een aantrekkelijke manier te presenteren zodat toeristen een uitstekende variëteit aan bezienswaardigheden krijgen. Er ontbreekt echter iets in werkelijkheid. Je ziet misschien niet veel voetgangers of auto’s op de weg vergeleken met vergelijkbare videogames. Dit beperkt hoeveel vernietiging je kunt creëren! Dit laatste is niet langer alleen belangrijk voor sightseeing!

op dezelfde manier kunt u voortdurend uw kaart controleren en snel naar projectpictogrammen of nieuwsgierige evenementen reizen! Maar dat berooft je van het waardevolle gevoel van Watch Dogs 2. Kortom, snel reizen biedt je ook het gevaar om je stadsgenoten te leren kennen! Daarna allebei door zich kandidaat te stellen voor een Uber-achtige autodeelservice om te kletsen en meer geld te verdienen.

 

Enorme keuze aan grafische opties

Eén die integreert met de cyberveiligheidsfixatie van de kruistocht. Vreemd genoeg zijn de absoluut meest charmante minuten de zinloze passerende rekeningen! Bij verschillende spelers kun je af en toe een gespannen moment doormaken terwijl je stilletjes probeert iemand te hacken. Gewoon zodat ze je simpelweg over je hoofd kunnen slaan met de bal aan een ketting die Marcus gebruikt als zijn schermutselingswapen.

Zoals in Uncharted is de multiplayer een onmisbare extra in plaats van een cruciaal onderdeel. Bekijk Dogs 2 zijn beste minuten in de singleplayer, wanneer je gewoon door de stad slentert en verkeerslichten controleert! Exploderende kruispunten of geld afpakken van willekeurige omstanders. Je kunt telefoons hacken en interessante of ongepaste chatberichten zien binnenkomen van complete buitenstaanders.


Algemene aannames gameplay

We krijgen dus wederom plaatsvindt in een open wereld, third-person actiegame, die in termen van mechanica heel herinnert aan haar serie Watch Dogs 2 Gratis. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk cyclus Watch honden uit de wedstrijd is echter de mogelijkheid van hacking milieu door de gehele massa van gadgets en dit aspect van de game was een voortzetting duidelijk ontwikkeld.

Terwijl wij spelen want we kunnen manipuleren zowel de voertuigen, evenals andere elementen van het milieu tot een groter aantal manieren. Daarnaast worden in het spel bestaat de mogelijkheid van zogenaamde gigantische hack waarmee het heft in eigen handen nemen meerdere apparaten tegelijk alle smartphones voorbijgangers. In Watch Dogs 2 Marcus Holloway tot haar beschikking heeft wel een paar nieuwe speeltjes.

Watch Dogs 2 Downloaden

Mooie en redelijk nauwkeurige skyline

Het omleiden van de saaie held, de schemerige stad en het gebrekkige goede kompas, waardoor het een ernstig sombere ontmoeting werd. Dit zeggen betekent niet dat Watch Dogs 2 verlost is van minuten die de wenkbrauwen doen fronsen. Een paar missies, bijvoorbeeld wanneer je de webcamstream van Sitara’s nichtje hackt om haar het een en ander te laten zien, lijken verkeerd geïnterpreteerd.

Watch Dogs 2 heeft mij nooit Hella Cyber ​​doen voelen. Wanneer je echter zoveel chaos gebruikt als redelijkerwijs verwacht mag worden in de open wereld! Wil je GTA 5 spelen met een opzettelijke god-modus. Sloop rond in de feilloos erkende open wereld. Dat is de plek waar de werkelijke actie van Watch Dogs 2 PC niet ligt in het brutale Hot Topic hacktivisme verhaal en teleurstellend!

 

Zoals vliegen drones

Op afstand bestuurde toy car of een wapen gemaakt met een 3D-printer. De makers hebben geprobeerd voor een nog grotere flexibiliteit bij het toewijzen van de volgende taak hebben, die, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers kunnen bewegen in verschillende mogelijkheden. De game bevat ook verbeterde rijeigenschappen miniatuurautootjes en het verplaatsen van de held, die vertrouwd is met de indrukwekkende art parkour.

Te voet door de straten en hun telefoons hacken om geld te stelen. Het Watch Dogs 2 spel werd uitgebracht op 15 november zowel op PC als op de meeste consoles 8e generatie. Vergeleken met de ernstige en nogal grimmig plot van de eerste wacht honden, het tweede deel van de cyclus nadert het onderwerp in meer ontspannen. Daarna biedt het u de ruimte om snel druk uit te oefenen in een stad waar het meestal vol zit met bezoekers van de site. 

Het is hier dat

Hoe het ook zij, gezien het potentieel voor herspeelbaarheid is het frustrerend dat het absoluut onmogelijk is om terug te keren naar het vroege, cruciale begin van een ander spel Watch Dogs 2. Dat brengt ons bij de multiplayer modi, die momenteel beschikbaar zijn nadat ze bij verzending algemeen uitgeschakeld waren . In de hackmodus kan dat onverwacht gebeuren terwijl je speelt terwijl je niet in een cruciaal verhaal zit.

Hoe Watch Dogs 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Watch Dogs 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Watch Dogs 2

Minimale:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q8400 2.66GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 768MB / AMD Radeon HD 5770 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4770K 4-Core 3.5GHz / AMD FX-9370
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.