Battlefield 1 Downloaden

0

Battlefield 1 Downloaden is een volwaardige gedeelte van één van de populairste series van first-person shooters. Met als doel om in multiplayermode spelen. Cyclus introduceerde in 2002 playing Battlefield 1942 en woonde tot vier delen en diverse spin-offs zoals Battlefield Vietnam, Battlefield 2142, Battlefield: Bad Company en Battlefield bikkelhard. Voor het creëren van een vermelding in de serie komen overeen met de oorspronkelijke auteur van de studio DICE.

Battlefield 1 Downloaden

Battlefield 1 Downloaden

PC Downloaden Game
Van de meest spectaculaire veldslagen

Battlefield 1 brengt ons in een geheel nieuwe serie – maar heel zelden gebruikt door de makers van video games – de realiteit van de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal toont ons een wereldwijd conflict vanuit het perspectief van verschillende onafhankelijke helden die deelnemen aan de eerste van de grote conflicten van de twintigste eeuw. Met hen zijn wij getuige van de geboorte van totale oorlog.

In tegenstelling tot het volksgeloof bracht de grootste technologische revolutie in de geschiedenis van de kunst van het oorlog. Het was in 1914-1918 voor het eerst gebruik gemaakt van de volledige mogelijkheden van artillerie, vlammenwerpers en gifgas, verspreid tanks en machinegeweren, evenals begon te worden gebruikt ter ondersteuning van de luchtvaartsector. In de loop van de campagne narratieve nemen we deel aan enkele.

Battlefield 1 Downloaden

Zoals de titel al suggereert

De grootste veldslagen uit de geschiedenis van de mensheid op verschillende fronten van de Grote Oorlog: de smalle straten van de Franse steden, sterk verdedigd door de forten in de Italiaanse Alpen, aan de zon verschroeid woestijnen van Arabië. Die sinds 2006 deel uitmaakt van het bedrijf Electronic Arts de nieuwe editie van de Battlefield-serie werd officieel aangekondigd op 6 mei 2016 en gepubliceerd op 21 oktober 2007 op de drie grote platforms.

In termen van de mechanismen van de Battlefield 1 Downloaden PC is een soort terugkeer naar de roots van de serie, throwing spelers in het midden van de oorlog en geeft hen een veel grotere vrijheid van handelen dan is in de laatste scènes van de cyclus. Missies die hier aan de uitgebreidere en meer open kaarten, die een schril contrast met vrij lineair en plaatsvindt in het half-ingesloten locaties taak van Battlefield 3 en Battlefield 4.

Hetgeen zich vertaalt in enkele

Losgelaten op het PC platform Battlefield 1 Gratis traditioneel biedt een uitgebreide campagne narratieve evenals opties multiplayer-pret. In tegenstelling tot de recente reeks hits, beide modi stevig dichter naar elkaar, en de monteurs van elke campagne missie niet significant verschillen van de bijzonderheden van de gevechten in de multiplayer-mode. En hier zijn we in de gelegenheid gesteld om netwerk roll epische duels met maximaal 64 spelers.

Een interessante nieuwigheid is ook wel. persistente teamsysteem dwz het systeem van permanente bankagentschappen van Crédit agricole, waardoor spelers aansluiten op het team verplaatst tussen opeenvolgende gevechten en gameservers. De PC versie van Windows traditiegetrouw domineert hun consoles tegenhangers in termen van grafische kwaliteit en keuze van de beschikbare configuratieopties.

Battlefield 1 Downloaden

De geschiedenis van het genre

De specifieke situatie van de Eerste Wereldoorlog waren natuurlijk weerspiegeld in zowel de gewapende en gebruikte voertuigen, evenals volledig verschillende vechtstijl. Confrontaties in Battlefield 1 steeds gewelddadiger en zijn persoonlijker, omdat een veel grotere nadruk op close combat. Met saperek of bajonetten. Naast gevechten infanterie, de game laat ons tevens te beheren, diverse vliegtuigen beide vechters en bommenwerpers.

Verschillende soorten tanks en oorlogsschepen. Wat heel belangrijk is, zodat de afzonderlijke eenheden is zeer verschillend van elkaar zelfs binnen hetzelfde type voertuig dus de mogelijkheid tot besturing van vb. Lichte tank is misschien niet voldoende om vlot sturen het zwaardere model. Bovendien aantrekkelijk is het ook mogelijk om symbolisch de cavalerie rider en deelnemen in de strijd rechtstreeks vanaf het paard zijn rug.

Hoe Battlefield 1 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Battlefield 1 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Battlefield 1

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-6300T 3,3GHz /AMD FX-4350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-6600 3,3 GHz / AMD FX-8370
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.