The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden

1

The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden is het derde deel van erpegowej serie ontwikkeld door Poolse studio CD Projekt RED. Het hoofdpersonage is weer de maakt Geralt. De auteurs opnieuw aanwezig op het verhaal van het maakt Geralt. Dit keer echter, hij heeft geen problemen met het geheugen en het verhaal gaat over de levens en ervaringen maakt Geralt probeert uit te zoeken geliefden en op zoek naar de titel van de wilde jacht.

The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden

The Witcher 3 Wild Hunt

PC Downloaden Game
Verborgen items en andere

Zoals gebruikelijk zijn de belangrijke rol van de gamewereld en politiek – alle acties van de hoofdpersoon, de gang van zaken beïnvloeden, en elke beslissing consequenties. Het is opmerkelijk dat dit keer de auteurs kozen ervoor te zorgen dat daden en hoofdstukken De speler heeft dus volledige vrijheid te laten stromen via de site en taken. U kunt te voet, te paard of per boot. De makers mogelijk gemaakt een snelle, automatische beweging.

De game wereld van de maakt 3 is veel hoger dan in andere RPG’s ter vergelijking: ongeveer 20% hoger dan in het Elder Scrolls V: Skyrim en ongeveer 30 maal groter is dan de twee voorgaande hits te kruipen het paard duurt 30-40 minuten. Bovendien, wat is het een absolute nieuwheid in deze serie, de in Game wereld beperkt zich niet tot het droge land. Geralt kunt doorkruisen de zee per boot en duik onder het water om hem.

The Witcher 3 Wild Hunt

De vaardigheden van het duiken

Eén van de belangrijkste vernieuwingen in de maakt 3 jacht monsters. Mythische leger van geesten die rondwaart in het noordelijke Koninkrijk infecteren, slechts sporen van bloed. Instelling realistische game aangevuld schade, zodat de strijd werden meer spectaculair karakter. REDengine Engine 3 is verrijkt met technologie Umbra 3 Zichtbaarheid oplossing, dat genereert realistische grafische effecten van beschaduwing op de kop.

Lokaliseer en verhelp de schepsel Geralt moet haar eigen onderzoek – op zoek naar informatie in boeken, praat met bewoners en de voorbereiding van de passende uitrusting, voor elk van de wezens heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Toegang tot de juiste plek ook zijn sporen achtergelaten door de vijanden. De kans op het vinden van een monster is ook afhankelijk van andere factoren, zoals de tijd van de dag.

Bezienswaardigheden te ontdekken dankzij

The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden spelers zullen een groter effect op de apparatuur. De auteurs ontwikkelde handwerk, zodat iedereen kan afstellen en wapens maken volgens hun eigen noden. Voor de strijd, maar ook gebruik maken van de tekens en Geralt is crossbow vooral nuttig in gevechten met vliegende tegenstanders. De game bevat ook de mogelijkheid geïntroduceerd om te vechten op een paard.

The Witcher 3 Wild Hunt Gratis wordt aangedreven door bedrijfseigen motor REDengine 3, dat reeds in de productiefase genereert verbluffende beelden. In tegenstelling tot de gangbare wereldtrends, CD Projekt red besloten niet verwaardigen spelers aangescherpt, grafische beelden, veelbelovend dat de grafische kwaliteit met betrekking tot de materialen die u verstrekt, wordt niet verminderd.

Eerlijk gezegd

De schrijfwijze is niet perfect, het heeft nog steeds de bekende kenmerken van een videogame, maar het beloont bijna voortdurend interesse en enorme tijd. De beloningen voor het stellen van vragen zijn altijd somber, maar The Witcher Three bereikt iets wat maar heel weinig videogames doen: terwijl ik bezig ben met een perifeer mini-verhaal, denk ik niet noodzakelijkerwijs aan de sportfactoren ervan.

Later komen er nog meer problemen op het gebied van de elektriciteitsvoorziening, en dan gebeuren er andere dingen, en dan staat de hele wereld op het spel en ben jij de enige die het kan redden. Het is tenslotte een teleurstellende RPG, en ook al is de afwerking normaal gesproken grandioos en hartverscheurend, de rode draad zou een beetje rotten zonder de kleine verhaallijnen. Het maakt je niet zoveel uit dat de arena op het spel staat.

The Witcher 3 Wild Hunt

Behalve dat je de moeite

Zullen ze de waardevolle bekendheid van antieke karakters en referenties achterwege laten. Om nieuwe spelers tegemoet te komen, worden communicatie-alternatieven besprenkeld met mogelijkheden om achtergrondinformatie over verhaallijnen over oude activiteiten te bevorderen. De waarheid van het probleem is dat de geweldige getuigenissen die je uit The Witcher Three zult weglaten, een randvoorwaarde zijn voor het hoofdverhaal.

Dit heeft twee redenen: ook al is Geralt een personage dat je esthetisch niet op een aangename manier kunt aanpassen, je kunt hem misschien niet uitkleden in magiërsgewaden, maar je kunt hem zeker de jouwe maken dankzij een genuanceerde en consequente spreekmachine. De tweede oorzaak is duidelijker: de Northern Realms zijn een aantal van de meest levensechte, verbluffende en bizarre mythische werelden die ooit in code zijn vastgelegd.

Hoe The Witcher 3 Wild Hunt PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Witcher 3 Wild Hunt Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Witcher 3 Wild Hunt

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3,3GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 4-core 3,4 GHz / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.