Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden

0

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden ligt de volgende editie heeft in 2001 een reeks actiegames, naam branded cult schrijver Tom Clancy en vertelt over de wandaden van de legendarische Amerikaanse task force. Voor de creatie van het spel komt overeen met de Parijse filiaal Ubisoft, die eerder samen de Ghost Recon: Future Soldier. Productie is bedoeld voor gebruikers van de populaire pc’s en 8e generatie consoles.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden

PC Downloaden Game
Het maakt niet uit welk deel

De game speelt zich af in Bolivia, waar krachtige drugskartel genaamd Santa Blanca, bijdraagt aan de groei van angst, geweld en wetteloosheid. Behind Enemy Lines hij is verzonden eliteteam van Amerikaanse soldaten, en zijn taak is om verwarring in de gelederen van mensensmokkelaars en stoep onzuivere belangen en verbinden ze met de corrupte regering van Bolivia. Ontworpen voor maximaal vier personen.

Het in-game-model van Ubisoft van de Zuid-Amerikaanse Verenigde Staten van Amerika van Bolivia lijkt fantastisch. Vanaf het begin kun je de volledige kaart verkennen, die oerwouden, bergen, woestijnen, zoutvlakten, meren, moerassen, steengroeven en grotten omvat. Deze biomen zijn niet alleen maar eye-candy; ze hebben een belangrijk effect op de manier waarop je speelt. Gebieden met veel bladeren zijn ideaal voor guerrillastrijd.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden

De cyclus begint met een baasjacht

Elke provincie heeft een baas, en om de identificatie van die baas te bestuderen en hem/haar/hen uit zijn schuilplaats te halen, wil je vier tot zes missies voltooien. Dat is nu geen eerste klas vraag, maar de missies zijn normaal gesproken een rode combinatie van het volgende: een levenloos object opblazen, cocaïne cachen, apparaat, extraheren en ondervragen van een buitensporig duur doel, een assistent, een familielid, een assistent.

Het helpt de vijandelijke reikwijdte die tussen jullie staat niet en je doelen bestaan ​​vrijwel niet. Er zijn favoriete vijanden, zwaar gepantserde vijanden en sluipschutters, dat is het ongeveer. Zelfs niet ongebruikelijke videogame-pijlers als The Flamethrower Guy, The RPG Guy en The Guy With The Big Shield komen niet voor. Soms kom je verschillende obstakels tegen, zoals een vijandelijke helikopter of een stoorzender die je ervan weerhoudt je drone te gebruiken.

Ze vergroten zeker de diepte

die wij verdere missies volgens een bepaald scenario. Deze keer was de ontwikkelaars gaf in de handen van de spelers een enorme open wereld kunt dwalen over zee, door de lucht of over land, via het brede scala aan voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen, boten en helikopters. Met deze wijziging is de game komt een beetje meer naar de oplossingen bekend uit de series zoals Far Cry Just Cause.

In termen van de behuizing Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden bevat een zeer hoog niveau van prestaties. Plezier doorkruisen de gevarieerde landschappen, karakteristiek landschap Bolivia van besneeuwde bergtoppen, door woestijnen tot tropische jungles en inheemse dorpen in het einde. Zoals in de vorige serie, ook in het wildlands kunnen we spelen zowel afzonderlijk en in de co-op-mode.

Een familielid

Het is alweer vier jaar 2014’s free to play Ghost Recon: Phantoms sinds de laatste grote gedeelte in dit tactische third-person shooter franchise. Terwijl sommige ontwikkelaars besteden tijd raffinage en upgraden, Ubisoft Parijs hebben gekozen voor revisie aantal kernfuncties van Ghost Recon met Wildlands, waardoor een open wereld, RPG opties om je personage en side-missies in de serie.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Gratis ligt tevens om de franchise terug naar het heden, laat de futuristische setting van recente titels voor één meer lijkt op de oorspronkelijke 2001 spel. Meer informatie over de verhaallijn van Wildlands zijn nog niet concreet. Wat we wel weten, is dat je, zoals altijd, een elitegroep van soldaten gestuurd naar Bolivia met een algemene taak van stoppen slechteriken uit de verkoop.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Downloaden

Woestijnen hebben weinig of geen kap

Dus vechten tegen variatie werkt goed en het is van cruciaal belang dat je een ontsnappingsauto bij de hand hebt. In de bergen kun je, met wat beenwerk, meestal naar de hoge vloer lopen en je vijanden van bovenaf aanvallen. Wildlands laat de strategie net zo goed achter als jij, en vanwege het feit dat voertuigen en snelle tourfactoren zo overvloedig zijn, lijkt het wijd open Boliviaanse panorama een land van kansen, en niet van een last.

De actie is volledig non-lineair, en de ontwikkeling van het verhaal wordt gevormd door de acties van spelers waarvan keuzes meenemen die bepaalde gevolgen in de gamewereld. In termen van de mechanica, de game zeker onderscheidt zich van de vorige reeks hits. Maar je zult snel ook manieren ontdekken om ermee om te gaan. Zelfs de variatie die uit de verschillende locaties komt is niet voldoende om het te combineren.

Hoe Tom Clancys Ghost Recon Wildlands PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Tom Clancys Ghost Recon Wildlands Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Tom Clancys Ghost Recon Wildlands

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-680 3,6GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 6950
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2300 2,8 GHz / AMD FX-8120
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon RX 470 8GB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.