Titanfall 2 Downloaden

0

Titanfall 2 Downloaden voor Windows PC is een voortzetting van de first person shooter Titanfall van 2014. Het eerste deel, ontwikkeld door een team van Respawn Entertainment, werd vrijgegeven om zakelijke redenen alleen op Xbox, Xbox 360 en pc’s. Ter gelegenheid van de sequel overeenkomst met Microsoft niet langer van kracht is, het is dus een titel wordt vrijgegeven voor alle belangrijke hardware platforms.

Titanfall 2 Downloaden

Titanfall 2 Downloaden

PC Downloaden Game
Overweldigende vijandelijke troepen

De productie, in tegenstelling tot de eerste Titanfall 2 Downloaden, biedt een volwaardige campagne narratief. In Titanfall 2 nemen we op de schutter verzetsbeweging, die droomt van een pilot. Los maakt de eigenaar van één van de Titanen Klasse Argus gedood tijdens de missie en alleen moss verkiest nieuwe piloot. Een ongewoon paar helden moet nu de opdracht afwerken, maar het vereist een zekere mate.

Titanfall 2 leuk is om over de toekomstige soldaten, die in tegenstelling tot gewone krijgers ze kunnen gebouwen beklimt, voer dubbele sprongen, maar in de eerste plaats roepen tijdens combat robots battle titel Titans. Spelers zitten achter het stuur van grotere vuurkracht, maar hetzelfde kan andere mensen, zodat het spel evenwichtig is. Met betrekking tot het eerste onderdeel van de makers.

Titanfall 2 Downloaden

Niveaus worden behendig gemaakt

Elke titan en piloot in gedachten, waarbij je door giftig slib of een wolk van gif moet vechten terwijl je in de titan bent, totdat een bodemloze kloof of smalle loopbrug je dwingt om eruit te springen en tussen muren en balustrades te flipperen met reeksen sprongen en sprint in een poging een route vrij te maken naar uw partner om zich aan te houden. In feite zijn de omgevingen van Typhon net zo goed je vijand in Titanfall 2.

De mensen en robots die je voortgang belemmeren. Extreme hitte, kou, fatale valpartijen, gevaarlijk afval en dodelijke elektrische ontladingen zijn altijd aanwezige beperkingen die een gevoel van gewicht geven bij het leren kennen en uitblinken in de kenmerkende bewegingsmogelijkheden van Titanfall 2. Het is de eer van Respawn dat de platformindeling net zo schoon is als ik ooit ben tegengekomen in een first-person shooter.

Gedurende de marketingcampagne

Geleverd die variëren van leuke toevoegingen tot geheel nieuwe puzzelelementen, zoals het gebruik van kranen om muren te transporteren die naar wandeloppervlakken gaan om paden te creëren. Als je het opgeeft, wordt er volledig op je geanticipeerd met de bedoeling om ze allemaal te combineren om een ​​reeks complexe belemmeringscursussen te doorlopen die acrobatiek en vechten combineren.

Maar terwijl je in je langzamere en meer geaarde titan zit, zullen de gevechten een grotere traditionele first-person-opname worden, hoewel ze net zo impactvol zijn dankzij de ongebruikelijke flexibiliteit. In tegenstelling tot de multiplayer-titanen is BT in staat om uitrustingen ter plekke te wisselen om uit te groeien tot een zeer exclusieve elegantie, door bepaalde wapens, vaardigheden en beschermende gadgets uit te rusten door simpelweg het menu.

Maar ik heb ernstige gevolgen

Tijdens de Titanfall 2 Gratis PC onthullen tijdens het EA Play persconferentie een paar details werden bekendgemaakt. De singleplayer-campagne is ontworpen om te duiken dieper in de Titanfall universe door het verkennen van de bond tussen piloot en Titan. De game beschikt over zes nieuwe Titanen met unieke combat skills, samen met meer pilot mogelijkheden en opties om je personage aan te passen en meer manieren.

Titanfall 2 Downloaden

Dat moment nodig hebt

Een aantal veranderingen die niet ondermijnen door het spel ondersteboven. Naast de al genoemde campagne narratieve in Titanfall 2 PC Windows ontpopt als de zwaarden gebruikt door Titanen. Mechs zijn ook iets flexibeler en kunnen presteren meer spectaculaire aanvallen. Sami piloten kreeg ook aanwezig: naast de volgende modellen van wapens en gadgets. Om vooruitgang te boeken via de multiplayer gedeelte van de game.

Een granaat gravitationele verscheen ook gestrand, waardoor het aantrekken van grotere afstand vijanden of helpen bij het klimmen. We kregen ook zes nieuwe Titanen. Vanzelfsprekend zijn verschillende mogelijkheden en dergelijke. Asher ter bestrijding launcher thermite gebruikt T-203, alles binnen vernietiging en kation scheuten gewelddadige salvo’s van energie met wapen genaamd splitter.

Hoe Titanfall 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Titanfall 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Titanfall 2

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-530 2,9GHz /AMD Phenom II X4 810
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 470 / AMD Radeon HD 6970
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 60 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4820K 4-core 3,70 GHz / AMD FX-9370
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 390
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 60 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.