The Invincible Download

0

Op papier heeft The Invincible Download alles in zich om een lachwekkende bewerking van een conventionele sci-fi-roman te maken tot een losse avonturensport, die gebiedsverkenning, een mysterieuze dreiging en een aan geheugenverlies lijdende hoofdrolspeler omvat die zijn uiterste best doet om erachter te komen wat gaat precies op de planeet Regis III. Maar ook al zijn er intriges in Starward Industries die het gelijknamige verhaal van Stanislaw Lem uit 1964 aanpakken.

The Invincible Download

The Invincible Download


Download

Plaats in het universum

Om te beginnen doet The Invincible Download PC er niet goed aan om vanaf het begin veel context aan het verhaal te geven. We onderzoeken vanuit de introductiestrip dat er rivaliserende facties zijn die tegen elkaar strijden in een ruimterace, maar waarom ze concurreren of zelfs terwijl, is op geen enkele manier gedefinieerd. Het enige dat we beseffen is dat het team van het wetenschapsschip Dragonfly arriveert en zich snel gestrand op Regis III bevindt.

Hoewel geheugenverlies een onderdeel kan zijn van een overmatig gebruikte benadering van het vertellen van verhalen, werkt het zeker goed in de context van het verhaal in The Invincible. Niet het meest effectief is het runnen van haar geheugen via interactie met gadgets terwijl ze op een spannende manier naar haar bemanningsleden zoekt om te leren wat er met Yasna is gebeurd in een niet-lineaire watch invincible season outside.

 

The Invincible Download

 

Voel me levend

Er zijn een paar unieke herinneringen die kunnen worden teruggevonden, hoewel ze alleen bestaan om een wat groter achtergrondverhaal te bieden, zoals hoe de ontmoeting met water Yasna herinnert aan de tijd dat haar baas haar vertelde dat ze gehydrateerd moest blijven en niet hoefde te ontwikkelen. Niet handig is het zoeken naar oplossingen rond de thriller van Yasna’s black-outs en ontbrekende bemanningsleden invincible season outside the.

Aan de andere kant, naarmate The Invincible Free vordert, is het duidelijk dat dit grootse landschap niet langer het hoogtepunt van zijn bezienswaardigheden is. Pop-in komt bovendien vaak voor, ongeacht of je wel of niet in een grote of afgesloten ruimte aan het joggen bent, en het primaire man- of vrouwenbeeld kan bewegingsziekte veroorzaken, vooral tijdens bergbeklimmen vanwege hoe vaak en snel de digitale camera heen en weer beweegt.

 

The Invincible Download

 

Fictie-indiegame

Het eerste uur waarin ik een dorre regio verken, is voorzien van epische sci-fi-liedjes en kleurrijke achtergronden van nabijgelegen planeten en vastleggende sterren, wat me echt naar de schoonheid van het gebied to watch invincible season. Ook al is de richting die je moet volgen lineair, het vinden van de juiste weg om te bewegen kan toch een raadsel zijn. Hoewel je één rotsformatie tegenkomt die beklimbaar is, kunnen de precies identiek uitziende rotsen.

Gelukkig ben je op het moment dat je structuren beklimt waarschijnlijk al gewend aan hoe pijnlijk geleidelijk de beweging in The Invincible is. Ja, besef dat dit gebied belastend is en dat we allemaal moeite zouden hebben om snel te bewegen in Yasna’s schoenen, maar het is pijnlijk om nu niet langer dan vijf seconden te kunnen rennen zonder moe te worden, vooral omdat ongeveer 80 procent van de gameplay voornamelijk gebaseerd op wandelen.

 

The Invincible Download

 

Mooie visuals

Er is duidelijk veel zinloos om wandelingen te maken waarvan je durft te wedden dat minimaal twee of drie uur van de totale 11-bits looptijd hadden kunnen worden afgesneden door de snelheid te verhogen of je snel naar een geheel nieuwe plek te laten reizen en het tempo van het verhaal had hiervan kunnen profiteren ervan. Wanneer je het juiste parcours weet te ontdekken, word je begroet met onnodig geleidelijke klimanimaties.

Of het nu gaat om de puzzels die bestaan uit het draaien van een knop naar een buitengewoon kanaal of het scannen van het gebied met een tracker om essentiële gadgets te lokaliseren met behulp van een warm-en-koud-systeem, er is gewoon niet iets spannends of moeilijks aan de gameplay aspecten van The Invincible Download Gratis. Het ene gedeelte waarin je een pistool gebruikt, voelt bovendien volkomen onnodig aan.

 

The Invincible Download

 

Naast deze gameplay problemen

Hoewel Yasna haar astrogator, Novak, in haar oor heeft om haar tijdens de opdracht te begeleiden, brengt ze het grootste deel van haar tijd alleen door en zonder veel menselijk contact. Hoewel het de ervaring doet vermoeden dat ze anderen op een afgelegen planeet niet zou tegenkomen, zorgde het er gewoon voor dat de hele boel leeg aanvoelde, vooral gezien hoe letterlijk open en leeg het maximum van de echte plaatsen exploration game on an unexplored.

Ondanks hoe leeg en traag The Invincible Download PC soms kan aanvoelen, is het verhaal eigenlijk aangrijpend. Yasna is boeiend en het is moeilijk om niet voor haar te pleiten. Het is duidelijk dat ze verstand van zaken heeft, aangezien je regelmatig te horen zult krijgen dat ze boeiende wetenschappelijke raaklijnen uitspreekt over zoiets eenvoudigs als vis, of nadenkt over hoe ze mensen wil helpen, zelfs volledig gebaseerd op de minimale interactie.

Hoe The Invincible PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Invincible Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Invincible

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit)
 • Processor: AMD Ryzen 5 3600 (6 core met 3,5 Ghz) of Intel i5-10400F (6 core met 2,9 Ghz)
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Radeon 6500XT (4GB) of Nvidia GTX 1660 (4GB)/1060 (6GB)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit)
 • Processor: AMD Ryzen 5 3600 (6 core met 3,5 Ghz) of Intel i5-10400F (6 core met 2,9 Ghz)
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Radeon 6600XT (8GB) of Nvidia GTX 1660 Ti (6GB)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte

The Invincible Gratis Download

The Invincible Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.