The Last of Us Part I Download Gratis

0

The Last of Us Part I Download deze remake zou het origineel uit 2013 naar de verheven grafische benchmark moeten brengen door het vervolg uit 2020, The Last of Us Part II, te gebruiken. Visueel doet The Last of Us Part I Gratis precies dat. Dit is functioneel hetzelfde spel dat je in 2013 en 2014 hebt gespeeld ook in 2020, terwijl de primaire remaster werd uitgebracht voor gamers tegen een lagere prijs als onderdeel van de PS Plus.

The Last of Us Part I Download Gratis PC

The Last of Us Part I Download

Dezelfde oplossingen

Het is net als A Plague Tale Requiem Download, alleen zonder de Thomas the Tank Engine mods. Het is niet langer misplaatst dat we binnen een jaar dichter bij The Last of Us Part I Download zullen zijn dan toen het voor het eerst uitkwam. De game speelt zich af in 2033 en stelt zich een versie voor van Amerika dat wordt geteisterd door een paddestoelvirus dat iedereen in vleesetende monsters verandert. Maar als je videogames speelt, weet je dat bijna echt al.

Je hebt waarschijnlijk gespeeld toen het in 2013 voor het eerst op de PlayStation 3 verscheen, of misschien speelde je de eerste remaster, The Last of Us Part I Download die iets meer dan een jaar later op de PlayStation 4 werd uitgebracht. Als je dit analyseert, vraag je je waarschijnlijk niet af of The Last of Us een meesterwerk is, je vraagt je waarschijnlijk af of er in het begin een nieuwe versie van een game is uitgebracht. The Last of Us Part I Download

Cadans van karakterdialoog

Simpel gezegd, als je The Last of Us Part I Download nog nooit hebt gespeeld, is er misschien geen betere tijd om te genieten van een van de meest verbluffende verhalen in de geschiedenis van videogames. En voor het geval je the last of us part 1 pc al hebt gespeeld, nou, een van de beste games aller tijden is nu hoger dan ooit en dat is weer reden genoeg voor avontuur. Voor degenen die nieuw zijn in deze collectie.

We zien dit wereldwijd door de ogen van Joel, een persoon die tijdens de eerste uitbraak zijn beste dochter kwijtraakte, en twintig jaar later is uitgegroeid tot een ruige, gesloten smokkelaar die er gewoon doorheen probeert te komen The Last of Us Part I Download. Ellie, naar een opstandig militair instituut genaamd de Fireflies te smokkelen, begint Joel langzaam maar zeker te beseffen dat er waarschijnlijk iets in zijn levensstijl is dat de moeite waard is om opnieuw voor te vechten. The Last of Us Part I Download

De originele klassieker

The last of us pc download veranderde in ongeveer de ongelooflijke uitvoeringen van Troy Baker en Ashley Johnson, die respectvol Joel en Ellie spelen, en de geavanceerde verbeteringen in dit model benadrukken deze rollen nog meer. Toch is dat wat The Last of Us Part I Download zo’n geweldige ervaring maakt: dat is een beproefd verhaal, maar in de vorm van een videogame die de deelnemer bovenop dingen van deze personages zet.

We kunnen zien hoe Joel en Ellie zich ontwikkelen in de richting van elk van hen, waarbij ze langzaam hun obstakels verminderen totdat ze openstaan voor elk van hen in een relatie die beide karakters hard nodig hebben. Dit wordt niet alleen getoond via tussenfilmpjes en grote verhaalmomenten, maar in de gameplay The Last of Us Part I Download. De manier waarop deze personages interactie hebben.

Verbonden avontuur

In The Last of Us Part I Download is dit geen passief verhaal dat we zien ontvouwen, we leveren een levendige bijdrage aan het laten groeien van deze zorg en compassie voor elkaar, en het is een mooie kwestie om te zien. Met een klassieke film kan de film het meest effectief verschijnen, maar met The Last of Us Part I zijn de prestaties verbeterd, de sector lijkt rijker en levendiger en de toch al onberispelijke gameplay voelt als goed als altijd.

Met The Last of Us Part I heeft Naughty Dog een toch al traditionele videogame genomen en deze nog indrukwekkender en krachtiger dan ooit gemaakt, een geweldige ervaring die nog jaren beter zal worden. Door enkele van de hoogwaardige stilistische keuzes en gameplay-elementen van het vervolg netjes af te dwingen, blijft het hart en de ziel van het avontuur van Joel en Ellie behouden, terwijl de unieke beelden van de game opmerkelijk wijdverbreid worden. The Last of Us Part I Download

Het spel stelt zich voor

Inclusief de wapenverbeteringssequenties, wat helpt bij het uploaden van een extra fase van onderdompeling in elk ander geval dat ontbreekt in de The Last of Us Part I Download game. Ondertussen zorgen the last of us 1 betere verlichtingsarmaturen en texturen ervoor dat tal van sleutelmomenten deze keer nog extra tot hun recht komen. De keldercollectie van het hotel blijft bijvoorbeeld een van de resterende hart in mond horrormomenten in elke online game.

Hoewel het op de cover gebaseerde vastleggen, de stealth gameplay en de gebruikersinterface allemaal sympathiek zijn aangepast om het vervolg te weerspiegelen, missen bepaalde segmenten niettemin de The Last of Us Part I Download factor. Zwemsecties waarin Joel Ellie op een geïmproviseerd vlot door het water moet vervoeren, voelen niettemin als een ongewenste onderbreking van de verhaallijn van het actie spel. The Last of Us Part I Download

Overlevingshorror van Naughty Dog

Dat gezegd hebbende, deze momenten zijn er maar weinig en voelen meer aan als gameplay relikwieën van de PlayStation 3 technologie, in the last of us part 1 remake release date van negatieve moderne keuzes. Waar The Last of Us Part I Download echter vrijwel indruk op maakt. Naughty Dog heeft toegankelijkheid al tientallen jaren tot een belangrijk aandachtspunt gemaakt en de remake houdt eigenlijk rekening met elke mogelijke deelnemerbehoefte.

Van de gebruikersinterface, de keuze om puzzels volledig door te geven en grotere luisterfuncties die zowel gamers met een visuele beperking als degenen die net spelen helpen om zowel geharde completisten te zijn. Hoewel we niet helemaal verrast zouden zijn om The Last of Us Part I Download in tien jaar tijd opnieuw te bekijken, is het moeilijk om te zien hoe Naughty Dog het plezier verder had moeten verfijnen.

Hype voor een nieuw record

Dit voelt als de definitieve bewering over een spel dat terecht een hele generatie bewegingsgames heeft gedefinieerd en een absoluut kritische ervaring blijft voor iedereen met zelfs maar een voorbijgaande hobby in het genre. De mix van de toegankelijkheidsfuncties die The Last of Us Part I Download zo geweldig maakten. Zelfs als navigatie setpieces waarin de speler bruggen en ladders moet improviseren, aanvoelen als opleggingen.

Tegenstelling tot spannende puzzels om opgelost worden. The Last of Us Part I gratis speelt zich af in een verwoeste internationale groep wezens die bekend staan als de Infected. Er zijn meerdere opties voor gamers die het geheel beïnvloeden. Hoe Joel en Ellie omgaan met deze wereld en elk ander voelt natuurlijk aan en evolueert prachtig omdat de maanden voorbijgaan. Wanneer hij de taak krijgt om een tienermeisje.

Hoe The Last of Us Part I PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Last of Us Part I Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Last of Us Part I

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows: XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1).
 • Processor: Intel Core i5-4690 @ 3,5 GHz of AMD Ryzen 5 1500X @ 3,7 GHz
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 970 | AMD Radeon RX 580
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows: XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1).
 • Processor: Intel Core i7-4790 @ 3,6 GHz of AMD Ryzen 7 1700 @ 3,8 GHz
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 1060 | AMD Radeon RX 590
 • DirectX: versie 11
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

The Last of Us Part I Gratis Download PC

The Last of Us Part I Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.