The Outlast Trials Download

0

Dood in de handen van de snode Murkoff Corporation, die fanatici van de The Outlast Trials Download serie ook kunnen beschouwen. De gelijkwaardige entiteit die Outlast 1’s Mount Massive Asylum zeer slecht heeft beheerd en de enge radiotorens van Outlast 2 heeft neergezet. De lafhartige experimenten worden behouden in The Outlast Trials een primaire individuele horror-overlevingssim die.

The Outlast Trials Download

The Outlast Trials Download

Downloaden

In het donker met vrienden

Extreem hectische ervaring met het gokken van het educatieve en het eerste niveau op een ultrabrede monitor in een donkere kamer, maar als je het niet alleen hoeft te doen, kun je nu eerst tot 3 vrienden met je meebrengen in een reeks. The Outlast Trials Download PC is dus ongetwijfeld de volgende hoogwaardige coöp-horroroverlevingssport. De eerste twee Outlast-games draaiden om het zich ontvouwende verhaal van een onderzoeksjournalist die een duistere thriller ontdekte.

Prequel van de Koude Oorlog technologie, je speelt als een gevangene die strijdt om je leven in een Squid Game achtige race om te overleven in verschillende titulaire proeven. Als zodanig zie je in The Outlast Trials dat je probeert om je medegevangenen, die vaak gewelddadig en zwaar misvormd zijn, te slim af te zijn, te slim af te zijn en te slim af te zijn. Er hangt de laatste tijd iets in de lucht, en het is zeker geen liefde.

The Outlast Trials Download

Veroorzaak vijandelijke agressie

Deze angsten zijn eerlijk gezegd meer in overeenstemming met de Amerikaanse kettingzaag-horror dan een aantal van de donkerdere, grotere mentale horror die je zou verwachten van bijvoorbeeld een Silent Hill sport. The Outlast Trials Gratis zet zich echter in voor het bit met een briljant geluid en een gradueel ontwerp dat griezelig uitstraalt, zelfs als je het geschreeuw misschien niet hoort.

Het is opmerkelijk dat je een volledig beperkte hoeveelheid opslagruimte krijgt, daarom zul je continu willen overwegen welke objecten je gaat leveren om je speelstijl te ondersteunen. The Outlast Trials balanceren de voorraad en het uitrustingsaanpassingssysteem op de juiste manier, dat de weegschaal van je persoonlijke speelstijl in een bepaalde route kan doen kantelen door je verkering om te zetten in de gadgets die je kiest om prioriteit te geven aan je inventaris.

Gebied van effect

Aan de andere kant is open verlichting zowel een zegen als een vloek, in zoverre je het best efficiënt verborgen kunt blijven in donkere gebieden, en omdat je je jagers op geen enkele manier frontaal kunt bestrijden, is het gebruik van stealth op je winst absoluut een must. Je mag nooit met een wapen zwaaien tegen je losgeslagen aanvallers, maar zoals eerder vermeld, kun je een groot aantal verschillende voordelen en mods uitrusten om jezelf een gebied te presenteren.

Nu vergelijkbaar met de speciale gadgetfanaten van Dead By Daylight die zich bewust zijn geworden van. Dit werd slechts een van de vele beschikbare rigs om in het begin uit te kiezen, en de anderen dachten op dezelfde manier mogelijk. Maar het lijkt erop dat de specificatie een stuk dieper gaat. Er is een heel menu gewijd aan het aanpassen en samenstellen van een uitrusting met verschillende factoren The Outlast.

De unieke afkoelmogelijkheid

Als je eenmaal klaar bent met overleven of als je niet blijft bestaan, kun je altijd weer naar de hub-omgeving gaan. Dit lijkt nauw verband te houden met de voortgang van het verhaal, maar het is ook waarin je samenwerkt met verschillende gamers en interactie hebt met de coöpmodus voor meerdere spelers van The Outlast Trials. Volgens ontwikkelaar Red Barrels kunnen liefhebbers van de serie zelfs terugkerende personages in deze hub omgeving tevreden stellen.

Je kunt zelfs je privé mobiel uitrusten om aan je vrienden te laten zien, of je kunt gaan zitten en genieten van een paar informele armworstelingen tussen de lessen door. Het grootste verschil tussen The Outlast en de videogames die eraan voorafgingen, zit ver in de coöpvriendelijke opzet. Elke andere Outlast ervaring is een ongehuwde deelnemer geweest. In The Outlast Trials zou je alleen kunnen spelen en alles zien wat er te zien is.

De kolossale mensen

Dat, in combinatie met wat ik tot nu toe nog meer heb gezien, zegt me dat dit naar alle waarschijnlijkheid niet de engste The Outlast toegang tot nu toe is, hoewel absoluut niet langer zonder angsten. Daar is iets aan de hand, en ik wil graag de sociale test gaande houden terwijl de sport wordt gelanceerd. De Outlast Trials voelen voor een groot deel aan als een herboren serie voor een ietwat ander publiek.

Het aanpassen van mijn privé-mobiel met posters en achtergronden, het maken van een persoon met skins die te koop zijn op een ander tabblad en het kiezen van mijn spelersbanner zorgden voor een prachtige eerste indruk. Een van de eersteklas en meest zenuwslopende elementen van deze nieuwe opstelling is het detail van het verlaten of redden van bondgenoten. Je wilt ze hebben, maar tegen welke waarde?

The Outlast Trials gratis pc

Als figuurlijk lab

Outlast werkte vaak omdat er de eenvoudigste manier was om een situatie te doorbreken. Toen je eenmaal wist waar je heen moest, wist je dat je vervolgens de vijandige omgeving moest moedig en ervoor moest kiezen. The Outlast Trials vervangen kracht door kracht. Er is veel meer bewegingsruimte voor deelnemersexpressie, wat betekent dat er nu een vaardigheidsgat is om rekening mee te houden.

Als je vijanden niet correct kunt voorkomen, anders vermom je je niet nadat je een raam hebt gebroken, dan mag je ervoor betalen, maar met bondgenoten kun je er ook uit komen. In Outlast, het algemeen veronderstelde sterven verknoeien en je save herladen. In The Outlast Trials Downloaden zou het de dood betekenen, maar vaker zal het suggereren dat jij en je bondgenoten moeten improviseren met een persoon of iets slecht adem in je nek.

Xenomorph in Alien Isolation te omzeilen

Terwijl je buddy doodbloedt op de grond, wachtend om nieuw leven ingeblazen te worden, zullen jouw beslissingen over manieren en wanneer je ze gaat kopen of zelfs opofferen voor de grotere excellentie van de bemanning situaties creëren die niet nieuw zijn voor coöp horror, maar ze hebben op geen enkele manier eerder zichtbaar geweest in de weerloze en spookachtige wereld van Outlast.

Hoe The Outlast Trials PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Outlast Trials Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Outlast Trials

Minimale hardwarevereisten voor The Outlast Trials op pc:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-6600 of AMD Ryzen 5 1500X
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB of Radeon R7 360, 2 GB
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor The Outlast Trials op pc:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-9600 of AMD Ryzen 5 3600XT
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1660, 6 GB of AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.