The Past Within Download Gratis

0

The Past Within Download Gratis biedt iets nieuws aan dit gedeelde puzzeluniversum en brengt voor het eerst asynchroon coöperatief spel naar de serie. Hoewel de sport kort is, maakt het spookachtige ecosysteem vermengd met een stabiel verhaal en puzzelontwerp The Past Within Gratis tot een zeer vermakelijke coöp puzzel. Indie sportontwikkelaar Rusty Lake staat bekend om zijn levendige, esthetische puzzelspellen.

The Past Within Download Gratis The Past Within

Downloaden

Effectieve gameplay mechanica

Inzendingen binnen de Cube Escape-serie waren jarenlang ondersteunend om het gedeelde surrealistische universum vorm te geven. In The Past Within Download moeten gamers de onnatuurlijke plannen van Albert Vanderbloom ontdekken om zijn bestaan te vergroten. Door op te splitsen en zowel het hiernamaals als de toekomst te verkennen, kunnen spelers alle andere belangrijke gegevens aanbieden om zijn percelen te ontdekken en misschien in beweging te zetten.

Spelers werken met de afstand in The Past Within Download een conventioneel punt en klikken op reissportstijl, waarbij ze objecten verzamelen terwijl ze oversteken. Door puzzels op te lossen, kunnen gamers de afstand inschatten en onderscheiden hoe ze gadgets en gegevens kunnen combineren om de volgende stappen te bevrijden: People Playground downloaden ze kunnen het niet alleen, ze moeten collectief over de uitzonderlijke tijdlijnen werken om te bepalen wat er gebeurt. The Past Within

Vermijd in de toekomst

Het opvallende kenmerk van The Past Within Download is de kenmerkende esthetiek van Rusty Lake. Zowel het hiernamaals als het lot leveren de kenmerkende spookachtige vibes en af en toe onverklaarbare omgevingen. De cartoonachtige, dimensionale scènes van old school fornuizen en radio’s staan goed naast de driedimensionale computersystemen, waardoor een internationale ontstaat die meteen onsterfelijk en totaal bizar aanvoelt.

De eenvoudige The Past Within Download houdt in dat de nadruk kan worden gelegd op de layout van de puzzel en ervoor zorgt dat ze niet langer het handigst zijn om het verhaal van de sport vorm te geven, maar ook om het vooruit te helpen. Spelers worden beloond voor hun nieuwsgierigheid, waardoor ze losgelaten kunnen worden om aandacht te schenken aan de componenten en hoe ze zich verhouden tot het verhaal van Mr. Vanderbloom. The Past Within

Boeiende verhalen om aan te bieden

Wat The Past Within onderscheidt van de ontspanning van het aanbod van Rusty Lake, is de coöp gameplaystijl. Spelers moeten een paar vormen, met één in het hiernamaals en één in de toekomst. The Past Within Download gebruikt geen traditionele gedeelde servers voor coöp gameplay; in plaats daarvan wordt de ontwikkeling gepoort door middel van het vereisen van gegevens van een teamgenoot in de verschillende tijdlijnen.

De verhalende en puzzelstructuren suggereren dat er zelden wordt gewacht, zelfs als een deelnemer de zaken oplost als hij of zij opgeeft, zodat iedereen betrokken en ondergedompeld blijft in de sport. De coöp speelstijl van The Past Within Download draagt ook bij aan het verhaal en de effectiviteit van het avontuur spel Verrassende animaties worden bounce angst wanneer spelers worden afgeleid door de observatie of commando’s van hun partner.

De rol van Beatrice

Stille onderzoeken groeien uit tot een non-stop stroom van gedeelde feiten, aangezien spelers niet langer alleen maar puzzels detailleren, maar de surrealistische elementen van hun scène. Het horen van een teamgenoot die het eigenaardige en griezelige reilen en zeilen beschrijft, maakt duidelijk dat Rusty Lake videogames meestal bedoeld zijn om gedeelde ervaringen te zijn, en The Past Within Download brengt dat tot leven.

Hoewel The Past Within Download een redelijk korte puzzelsport is, bevat het wel enige mate van herspeelbaarheid. De tijdlijnen hierna en in de toekomst zijn zo verschillend dat het in beide modi echt de moeite waard is om via te gokken. Hoewel spelers de helft van de puzzels kunnen leren kennen, blijft het leuk om de gloednieuwe omgevingen te zien en de andere 1/2 te ervaren en biedt het nog steeds de mogelijkheid om te verkennen en puzzels op te lossen. The Past Within

Het verleden en de toekomst

Ook al zijn er nogal wat ontwikkelingen die communicatie en samenwerking vereisen, toch kunnen er bepaalde dingen zijn die je in je eentje doet, zoals in een gewoon kameruitbraakspel. Het is dus onwaarschijnlijk dat je elke kleine factor die je The Past Within Download doet zult communiceren, maar liever aankondigt wanneer je iets hebt dat nuttig zou zijn voor de andere man of vrouw of iets van hen nodig hebt. Over het algemeen had mijn vriend een opmerkelijk plezier met het spel.

Maar er was één puzzel die we overdreven irritant vonden om via voicechat te werken. Het maakte zich zorgen over het beschrijven van een reeks samenvattingssymbolen voor elk verschillend op een timer, en we vonden het The Past Within Download erg moeilijk om dingen synchroon te houden. Een van ons verwachtte constant het tegenovergestelde, waarna we moesten herstarten omdat de timer op was. De serie was niet altijd hetzelfde.

Gebied heeft een andere indeling

Weet ik niet zeker of er een gebied voor hen is in een sport als deze. Als je ze moet opsporen, zul je allebei anderen moeten lastigvallen om het samen met jou opnieuw te spelen om te zoeken naar wat je over het hoofd hebt gezien, The Past Within Download of je moet met twee schermen gaan zitten en het zelf doen. Geen van beide alternatieven is aantrekkelijk voor mij, dus ik ga gewoon leven zonder de prestaties die ik niet heb behaald.

Daarom, terwijl we begonnen met een gloednieuw spel en ik The Future koos in plaats van The Past, waren er een heleboel verrassingen voor mij, ook al had ik een algemeen idee van wat ik moest verwachten. Zelfs bij een 2e The Past Within Download waren we geen van beiden voorbereid op wat we opmerkten in dat tweede faillissement. En er is ook wat vreugde in het herkennen van wat de andere persoon net heeft opgemerkt en er uiteindelijk samen mee te kunnen omgaan. The Past Within

De spelers zijn veteranen

Het is schoon om te veronderstellen dat puzzels gemakkelijk op te lossen zijn wanneer mensen elkaar de antwoorden geven, maar dat is niet langer continu het geval. The Past Within Download kan als gemakkelijk worden gezien, maar dat is afhankelijk van tal van factoren. Ook al zijn het verleden en het lot met elkaar verbonden, elke plek heeft een uniek formaat. Afhankelijk van waar ze in zitten, moeten gamers mogelijk meer of minder doen in vergelijking met hun partner.

Het spel mist uitdaging

Zo snel als u iets dat u ziet echt en beknopt weergeeft, hoeft uw medewerker alleen maar de feiten in te voeren. Het gaat niet meer om het oplossen van een puzzel, maar om het delen van oplossingen. Aangezien er maar twee manieren zijn om de sport te spelen, kunnen spelers zich moeiteloos aanpassen. The Past Within Download is de gloednieuwe celsport van Rusty Lake die spelers de opdracht geeft om in twee tijdsperioden gezamenlijk puzzels op te lossen.

Het biedt een opwindend en griezelig mysterie dat afhankelijk is van The Past Within Gratis geloof en betrouwbare communicatie om op te lossen. Voor effectiviteit moeten gamers vergelijkbare vaardigheidsniveaus hebben en de beperkte beginselecties verlagen hun herspeelwaarde. Een geweldige thriller is echter moeilijk te vinden, maar je zou er een kunnen vinden in het hiernamaals. Op dat woord, als beide gamers veteranen zijn, mist het spel een opdracht.

Hoe The Past Within pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download The Past Within PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Past Within PC

Minimale systeemvereisten

Geheugen: 1 GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD 2600 XT
CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
Bestandsgrootte: 1 GB
Besturingssysteem: Windows 8+

The Past Within Gratis

The Past Within

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.