The Settlers Spel Downloaden gratis

0

Eindelijk ontdekte Ubisoft dat ze een kans namen op een andere gratis The Settlers! De belangrijkste passage in de diepgewortelde regeling sinds 2010. Op dat moment verwachtte de distributeur de game in het najaar van 2019 te verzenden. Ubisoft meldde dat The Settlers 2020 op de pc zullen verschijnen. Hoewel dat een beetje een teleurstelling is voor liefhebbers van de arrangement. Er zijn echter nieuwe inzichten over The Settlers die uw interesse wekken. Ubisoft verduidelijkte dat er een paar manieren zijn om te zegevieren, en je hebt de mogelijkheid om in de missie te spelen! Ontmoetings- en multiplayer-modi in PvP of PvE. Het maakt gebruik van de Snowdrop Engine van Ubisoft. Dat vangt op de tweede tot tweede subtiliteiten in het stadsleven die bedoeld zijn om een gevoel van Wuselig of schreeuw door te geven.

The Settlers

The Settlers Downloaden

Downloaden
 

Vaar naar het onbekende om te verkennen

Spelers hebben de mogelijkheid om op verschillende manieren te winnen. Er is de gevechtstechniek, die, zoals je mag verwachten, het besturen van legers omvat om de krachten van verschillende spelers te verslaan en een gebied te veroveren. Het winnen van deze sessies roept teleurstelling op bij de groep van de overwonnen legende. U kunt echter de controle over hun domein overnemen in de volgende strijd.

Er is ook een Faith-methodologie, maar Ubisoft was nog niet bereid om inzichten over dit nummer te ontdekken. Zo wordt deze cyclus van The Settlers aangestuurd door arrangementenmaker Volker Wertich! Ubisoft zegt dat het een mix is ​​van voorbeeldige Settlers-hoogtepunten en nieuwe frameworks. Er zijn zo veel Settlers fans die dol zijn op het brede scala aan onderdelen van het spel. Of het nu gaat om het monetaire gedeelte, het leger, de look en feel, de of de verleidelijke scène om enkele voorbeelden te geven.

Nieuwe Advdnture begint

We zijn onpeilbaar dankbaar voor uw inbreng, en in de loop van de afgelopen maanden. Bij het uitvoeren van playtests en dagboekoverwegingen bleek één ding duidelijk te zijn! We zijn op de juiste manier om een ​​ongelooflijk spel over te brengen, we moeten echt een buitengewone spelervaring overbrengen. Aangezien kwaliteit onze fundamentele behoefte is, moeten we de tijd nemen die belangrijk is om het goed te maken.

Daarom moesten we genoegen nemen met de lastige keuze om de komst van de game uit te stellen tot een aanvullende melding. Met andere woorden, de extra tijd zal worden gebruikt om uw kritiek aan te pakken en de beste game van Settlers over te brengen. Hoewel we nog geen andere leverdatum kunnen geven, kunt u erop vertrouwen dat we u op de hoogte houden! Via The Settlers downloaden Alliance en onze verschillende kanalen wanneer we je aanvullende gegevens kunnen geven.

Nieuwe functie en spaarbeloningssysteem

25 jaar na de presentatie van The Settlers keert de ongelooflijke ontwikkelingsprocedure terug. Verdreven uit hun land na een overweldigende beving van vreemde wortels! De Settlers zetten koers naar het obscure met de verwachting een ander huis te vinden. Ze zullen niet uitsluitend voor eindeloze nieuwe moeilijkheden komen te staan. Ze zullen eveneens essentieel blijken te zijn voor een verouderd raadsel dat hun leven voor de eeuwigheid zal veranderen.

Online multiplayer-modi bieden spannende ontmoetingen tussen spelers voor langdurig plezier. Op geen enkel ander moment waren The Settlers zo energiek, rijk aan subtiliteiten en hebben ze zulke enthousiaste verhaallijnen. Kijk toe hoe een groot aantal pioniers doorgaat met hun leven en hun dagelijkse werk afronden! Met elke voortgang van de scheppingsketen en elke grote ingebeelde. Bestuurd door Ubisofts exclusieve Snowdrop-motor. The Settlers zet weer een visuele maatstaf in de classificatie van ontwikkelingsmethodologie.

Oorspronkelijke maker van Settlers

Moet er niet iets gezegd worden over de voortdurende interactie van The Settlers? Je kunt inderdaad niet verwachten dat de meest recente van een achtdelig arrangement onvolkomenheden vertoont. Klopt dat niet? The Settlers spel is gemaakt in het licht van alles over. Het pakket met illustraties en geluiden is het meest interessant van allemaal. Het verhaal draait bijvoorbeeld rond een bijeenkomst van individuen die zich in een regio vestigen en geleidelijk groeien met de tijd. Na verloop van tijd ondersteunen ze, zetten ze zich op en ontwikkelen ze zich als een solide vrij land. Bovenal bevat de game Campaign, Skirmish en Multiplayer-modi met zowel PVE- als PVP-keuzes zoals in Stronghold Warlords.

Het spel begint met de speler die een kleine groep individuen bestuurt die in een klein territorium beginnen te leven. Daarom moet de speler geleidelijk structuren, kleine bedrijfjes, graanvoorraden, wapenopslag en andere dingen creëren. Stap voor stap beginnen individuen uit te breiden, en ze herontwerpen ook. Uiteindelijk nemen ze de staat over van een land dat over een enorm grondgebied leeft. De speler moet ook het hoofd bieden aan conflicten met verschillende tegenstanders om zijn verwanten te sparen. De bediening is eenvoudig, in het geval van de pc-variant is alles ongeveer met de muis te bedienen. Deze dingen zijn te vinden in de meeste van de beste vitale spellen. Wat zijn momenteel de hoogtepunten die The Settlers uitzonderlijk maken?

The Settlers TrailerSpeciale editie van het spel

Ontwerp en geluidskwaliteit zijn de fundamentele hoogtepunten van een computerspel. De huidige tijd van innovatie zijn illustraties een belangrijke factor. Vanwege The Settlers is het niet leuk dat het waarschijnlijk het beste realistisch is. Hoe het ook zij, ze hebben de illustraties en audio-effecten enorm verbeterd ten opzichte van de eerdere stukken van het arrangement. Met andere woorden, dit is een component die mogelijk toegankelijk is in dit meest recente aspect van The Settlers Gratis downloaden. Met dit onderdeel heeft de speler echter drie banen om te zegevieren.

Legers nemen, tegenstanders verpletteren en de verantwoordelijkheid voor hun territoria op zich nemen. Kies je legendarische personage en laat het vechten tegen het andere heilige personage in het veld. Als de rivaal verliest, zal dit een ernstige impact hebben op zijn verwanten en zal hun kant allesbehalve moeilijk te overwinnen zijn. Elke manier van vechten verlaten, vertrouwen wekken bij je familie en een andere manier vinden om te winnen.

De Glorie-strategie

The Settlers is een computerspel met constante techniek. Dit is misschien wel het beste element van dit strategie spel. In de regel kun je deze buitengewone en gespecificeerde voortdurende interactie niet krijgen in een essentieel computerspel. Met dit element kun je dus niet verwachten dat het een eenvoudig element zou moeten zijn. Hier zijn waarschijnlijk de beste tips voor The Settlers die je spel extra boeiend en plezierig maken. De indeling van uw château is onmisbaar. Daarom moet u uw landhuis op de meest veilige en winstgevende plek plaatsen. De meest solide en meest compenserende plek is dicht bij de bergen. Er zijn een paar mijnbouwgebieden. Het hebben ervan zal u ongetwijfeld ten goede komen.

Hout kan worden gedaan na een bepaalde afsnijding. Daarom is het bij elke houthakker slimmer om een ​​boswachter te zetten om het goed te maken. U moet uw tegenstanders consequent voorzichtig aanvallen. Houd het leger voortdurend dichtbij genoeg om weer bijeen te komen. Als de jagers weg zijn, kunnen ze zich op dat moment nooit meer verzamelen en kun je het gevecht verliezen. The Settlers is een fysieke versie-elite naar Duitsland, Oostenrijk, Polen en Zwitserland. Bovendien bevat deze aanpassing de Gazebo of Tranquility, drie litho’s en een duplicaat van de OST.

De beste eigenschappen van eerdere titels

The Settlers bevat de conventionele reikwijdte van verzamelobjecten, maar is gewoon toegankelijk in Europa. Bovenal bevat deze vertolking alle voordelen van de Gold Edition, net als een genummerde verzamelaarskrat, een kunstboek! Drie litho’s, een brief van maker Volker Wertich, bloesemzaden. De Settlers zullen ergens in 2020 uitkomen, maar de specifieke datum is onduidelijk. Daarna is de game momenteel beschikbaar voor pre-order op pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Bovendien krijgt elke persoon die de game pre-ordert Statue of the First Settlers, een sierlijk sieraad.

 

 

 

The Settlers

The Settlers Spel

Downloaden

Spel The Settlers Systeemeisen :

The Settlers spel minimumvereisten

Besturingssysteem: Win 7 64
Bewerker: Intel Core i3-560 3.3GHz / AMD Phenom II X4 805
Grafische kaart: AMD Radeon R7 360X of NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Systeemgeheugen: 4 GB RAM
Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf

The Settlers spel Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 7 64
Bewerker: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz / AMD FX-8370
Grafische kaart: AMD Radeon RX 580 8GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Gratis The Settlers
  • The Settlers Downloaden
  • Spel The Settlers
  • The Settlers Gratis
  • Downloaden PC The Settlers
Leave A Reply

Your email address will not be published.