The Wandering Village Download Gratis

0

The Wandering Village Download Gratis tot een uniek en moeilijk spel, nu niet de eenvoudigste: je moet je dorp, de bevolking, hulpbronnen, voedselproductie en dergelijke beheren, maar je moet ook veel aandacht besteden aan het wezen en ermee omgaan. De game begint met het bouwen van een nederzetting bovenop een platform op de zesbenige The Wandering Village Gratis wezens. Het onderwijs zorgt er meteen voor dat je de standaard doet: een boerderij bouwen.

The Wandering Village Download Gratis

The Wandering Village Download

Vorm van een oude

Terwijl Onbu blijft ronddwalen, kauwend op maaltijden en sluimerend. Je zou kunnen struikelen over gebieden die te ijskoud of te heet zijn, en dit beïnvloedt de productie van je fabriek en uiteindelijk de efficiëntie van je dorpelingen. Je moet ook een zekere mate van overeenstemming met Onbu behouden, zodat het zich kan concentreren op je commando’s terwijl je het bijvoorbeeld nodig hebt om snel door regio’s te rennen die het dorp ernstig beïnvloeden.

Daarom wordt het van cruciaal belang om identieke rente te geven voor uw dorp en The Wandering Village Download. Als het wezen niet genoeg als waar met je accepteert, zal het zich niet concentreren op je instructies en dat kan nadelig zijn voor het dorp. Onbu kan zijn onderrug gewelddadig schudden en het maximum van je huizen breken als. De werknemers moeten hun verantwoordelijkheden verlaten en de huizen herstellen. The Wandering Village Download

Reus genaamd Onbu

Naarmate het The Wandering Village Download spel vordert, kun je mogelijk extra individuen van het netwerk rekruteren, zeldzamere middelen verzamelen, enzovoort. Sommige van de nomaden die je tegenkomt, kunnen ook vergiftigd zijn en kunnen binnenkort sterven. Dit brengt me bij vergif. Misschien wel het meest irritante onderdeel van de sport. Sommige biomen hebben giftige lucht, waardoor giftige bloemen en bomen op Onbu’s rug kunnen ontkiemen.

Deze planten kunnen zich dan voortplanten en vermenigvuldigen, dus ze moeten snel worden geoogst of verbrand. Zodra giftige flora op Onbu’s onderrug begint te ontspruiten en je bent nog niet klaar met meerdere huizen om met dorpelingen om te gaan en de vergiftigde struiken weg te nemen, is het recreatie voorbij. De gebruikersinterface lijkt vóór alles een stuk overweldigend, maar wordt heel eenvoudig nadat je een paar minuten met de game hebt doorgebracht. The Wandering Village Download

Uw kamp wint

De lieve dorpelingen, de adembenemende omgeving en Onbu zelf, de sport is een lust voor het oog. De historische beoordeling uit het verleden is een mix tussen sereniteit in het dorp en de chaos en ontwrichting ergens anders op aarde. De in Zürich gevestigde bouwers Stray Fawn Studio snappen helemaal waar het om gaat en hebben hun eigen schattige rotsmassief gecreëerd in hun stadssimulatie The Wandering Village Download gratis.

Het is opmerkelijk dat Onbu doet wat ze willen, maar is het het beste als ze besluiten een dutje te doen in het midden van een zinderende, kale regio? Niet bijzonder, nee. Door componenten van de technische boom te ontgrendelen, kun je apparaten en gebouwen bouwen om het vertrouwen van Onbu en het uiterlijk na hen te verbeteren. Het kunstwerk van de sport werd het belangrijkste onderdeel dat me naar binnen trok.

Middelen te verwachten

De technische boom bevat ook een apparaat dat Onbu’s bloed kan extraheren als onderdeel om je dorpelingen te voeden, en het verlaagt niet langer het meest effectief Onbu’s mening over hun gezondheid. Weerverstoringen veroorzaken voedseltekorten. Mijn dorpelingen hebben de hele tijd dat we in sommige gebieden hebben geleefd van bessenmoes en bietensoep geleefd, en iets extra vullend en hartigs zou hun productiviteit kunnen verhogen.

Die alternatieven zijn er voor het geval je gefocust bent op de kwaliteitsoverlevingsmethode. Niemand zal jou kiezen, beloof je harteloos monster. Je groep mensen is behoorlijk afgelegen op de onderrug van Onbu, dus enkele fragmenten van manieren waarop de rest van de wereld het doet. Er zijn ook een paar Kickstarter ontgrendelbare items die ik graag geïntroduceerd wil zien the wandering village free download pc, bestaande uit vliegende alternatieve handelaren. The Wandering Village Download

Dorps geluk

Momenteel is Stray Fawn Studio van plan om The Wandering Village Download in te zetten voor driehonderdvijfenzestig dagen, met een Xbox Game Preview-release die ook gepland staat voor 2023. Het is niet altijd ongebruikelijk dat Resident Evil Village Download games in prijs stijgen als ze eenmaal gaan van vroege toegang tot tot volledige lancering, dus het kan een heel goed idee zijn om vroeg in te springen terwijl de prijs wordt verdisconteerd.

The Wandering Village Download free oppakken en genieten van het spel avontuur omdat het groeit en voortbouwt op zijn potentieel lijkt. Wanneer een boerderij wordt gebouwd, moet de deelnemer percelen aanwijzen voor gewassen rond het gebouw, waarna de plant wordt overgedragen aan de oogst voor de boeren om de gewassen te houden en te oogsten. Helaas werkt The Wandering Village in werkelijkheid niet op die manier. The Wandering Village Download

Rondom jouw dorp

Ondanks enkele verbeteringen van de levenskwaliteit die het plezier zouden vergroten, lanceert The Wandering Village Download Early Access met een stevige basis. Tijdens mijn tijd met het spel konden boeren echt hun gebouwen bijstaan als ze in de plantmodus waren gezet en konden ze het eenvoudigst planten planten zodra ik naar de oogst klikte. Maar voor een sport die momenteel vroeg toegang krijgt, is The Wandering Village vrij veel op zijn vakantiebestemming. 

Het spel geeft een unieke kijk op de constructiemethode van de stad door van gamers te eisen dat ze niet alleen de bevolking tevreden houden met hun selecties, maar ook de grond waarop ze bouwen. De dynamiek van het actie spel met het volgen van zowel het geluk van je dorpelingen als de conditie van Onbu kan moeilijk zijn, maar het samen beheersen van de 2 uitdagingen lijkt een echte prestatie.

Hoe The Wandering Village PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Wandering Village Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Wandering Village

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows® 7, Windows® 10
 • Processor: Quad Core-processor
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 660, Radeon RX 460 of vergelijkbare speciale grafische kaart
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows® 10
 • Processor: Quad Core-processor
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce RTX 2070, Radeon RX 5700 of vergelijkbare speciale grafische kaart
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Het wandelende dorp

The Wandering Village Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.