Thymesia Download Gratis

0

Thymesia Download Gratis is een derde individuele actie RPG die met trots is gestileerd naar de Souls collectie van FromSoftware, en het lijkt een veelbelovende mix van factoren van Sekiro en in het bijzonder Bloodborne gecombineerd met een paar krachtige eigen kruiden. Het is tegenwoordig moeilijk om een Thymesia Gratis achtige actie RPG te maken. De markt is tot de nok toe gevuld met hen, en de status van het percentage wordt elk jaar moeilijker en moeilijker.

Thymesia Download Gratis Thymesia

Downloaden

Kom voor een andere actie

Na zes uur met Thymesia Download Gratis, de duistere waan hack en slasher van OverBorder Studio, ben ik er niet zeker van of dit de enige zal zijn die golven zal maken. Er zijn een handvol verschillen, zowel esthetisch als routinematig, die het meer maken dan alleen een koolstofreproductie van genre-nietjes zoals Bloodborne, maar ze vereisen doorzettingsvermogen en veel vallen en opstaan om zonder twijfel in alle ernst te ontdekken.

Corvus is vlotvoetig en kort met zijn bladen, en kiest ervoor om vijanden te overweldigen met een storm van sabelaanvallen en net eerder buiten bereik te blijven dan de vijand kan terugslaan. Er is hier geen uithoudingsvermogen, dus aanvallen en ontwijken worden beperkt door blendstrings en animaties. Dit kan af en toe te beperkend aanvoelen, want zodra je een actie bent begonnen, ben je eraan toegewijd totdat het voorbij is Thymesia Download.

Neem ons leven over

In combinatie met zijn kleine effectieve venster en zijn onhandige land omhoog, is pareren een vaardigheid die een buitensporige hoeveelheid oefening vereist om te ontwikkelen. Het was tijd die slecht besteed voelde, aangezien een treffer pareert niets anders doet dan schade aan je voorkomen en een kleine hoeveelheid ervan teruggeven aan de aanvaller. Thymesia Download in tegenstelling tot stijltijdgenoten waar een zeer goede afwering vijanden opent voor tegenaanvallen. Thymesia

De stijl van Elden Ring

Vijandelijke fitness is beschikbaar in twee vormen Thymesia Download gratis. Zolang er nog een paar onervaren over zijn, zal het wit regenereren. Zowel je lichte sabelaanvallen als zware klauwaanvallen beschadigen beide balken, maar de eerste is hoger voor witte schade en de laatste beter voor groen. De sleutel tot het effectief opruimen van vijanden is het collectief weven van dit soort aanvallen om ze af te zwakken terwijl je wegblijft van hun tegenaanvallen.

Het is tot op zekere hoogte een lachertje, maar het hele apparaat lijkt onnodig ingewikkeld, vooral omdat milde en zware aanvallen niet van nature aan elkaar gekoppeld zijn zoals verschillende hectische actiegames zoals Bayonetta’s of Devil May Cry’s doen. Thymesia Download is zonder twijfel er een om de goede kant op te blijven gaan, al moet er extra regelmatig gewacht worden op de lancering. Dit is dubbel het geval voor de doorbuiging, uw standaard beschermende maatregel.

Mysterieuze fantasiewereld

Veel van de meest opwindende vechtbewegingen worden ontgrendeld in de eigenschappenboom met punten die worden verdiend door te nivelleren bij bakens. Dit is waar je echt een speelstijl voor je Corvus kunt definiëren, door zijn klauwaanval om te zetten in een multi-hit mengsel of een teleporterende aanval op zijn lange afstandsveerpijltjes toe te voegen. Door schade toe te brengen wordt de witte balk kleiner en komt er een groene balk onder. Thymesia

Ervaring en echt leuk om te spelen

Sommige competenties, zoals het verbreden van het parry venster of het vervangen van je afweer door een blok, ervaring als alternatieven die kunnen worden geleverd aan het standaardpakket van Corvus en maken de vroege sport een manier om meer vergevingsgezind te genieten zonder de uitdaging in gevaar te brengen die het chaotische gevecht kan creëren. Mijn favoriete kenmerk in Thymesia Download gratis zijn de pestkanonnen.

Met deze wapens kun je krachtige aanvallen ontketenen tegen de prijs van pestkracht om gaten in vijanden te porren met een spookachtige hellebaard of de plek om je heen te manipuleren met de uitgebreide vegen zeis. Bekend als Deflect in recreatie, kan een succesvolle parry een vijand enkele ogenblikken open laten Thymesia Download, waardoor een enorme hap van hun witte balk wordt neergehaald.

Coole trailer die net is gevallen

Je kunt scherven gebruiken om wapens te upgraden nadat je ze op de juiste manier hebt ontgrendeld, die beginnen als onmiddellijke stat-buffs, maar die vervolgens allemaal nieuwe mogelijkheden voor de aanval kunnen uploaden. Thymesia Download PC gaat echter regelmatig een uitdaging aan. Het Sekiros-gevecht voelde snel en goed uitgebalanceerd, terwijl het vergelijkbare gevecht in Thymesia vaak traag aanvoelt, ondanks hetzelfde niveau van constante aanvallen als Sekiro eiste.

Alchemie gebruikte praktijk over het hele land

Dit kan ervoor zorgen dat vijanden een hogere ervaring hebben dan gewenst, inclusief het feit dat ze de neiging hebben om veel meer schade aan te richten dan jij. Ontwijken is gewoon jammer, met beperkte ruimte en weinig gebruik. Ontwijken voelt bijna als een gemiddelde zware belasting in Elden Ring of Dark Souls, waarvan we begrijpen dat het zorgwekkend is. Pareren is eveneens zeer kritisch in Thymesia Download.

Het Deflects venster is echter te klein en vijandelijke aanvallen zijn niet zo zuiver als andere videogames met Souslike. Het is het niet waard, een mislukte afbuiging doet veel schade aan een vijand, maar dat kan een echt nadeel zijn. Thymesia Download is waarschijnlijk een van de meest opwindende Souls achtige videogames die mogelijk zijn geïnspireerd door het gebruik van FromSoftwares videogames. Gevechten in Thymesia zijn sterk voorstander van agressie. Thymesia

Voelde door het hele rijk

Thymesia is echt geïnspireerd via Bloodborne, dat bepaalde graven. Thymesia Download gratis, hoewel extra dom en veel minder saai dan zijn voorstel, ziet er prachtig uit en voelt alsof het vrij uitzonderlijk zal lijken op de moderne console. Voor nu voelt het een stuk te grijswaarden gefilterd dat het nooit verbluffend kan lijken. Helaas is er binnen de Demo misschien niet veel tijd beschikbaar, omdat je maar beter de omgeving of de ontwerpen kunt promoten. Thymesia

Verspreid over de straffende wereld

Thymesia Download Gratis heeft vandaag dezelfde afstemming nodig. Door scherven van pestwapens van vijanden te verzamelen, kun je een aan hen gerelateerd viruswapen vrijmaken en uitrusten. Er zijn veel opties om te onthouden, en gelukkig kun je uitgegeven punten opnieuw toewijzen aan elk baken, wat je de vrijheid geeft om nieuwe zaken na te streven. Ga niet te ver terug, want ze worden beter als je ze raakt.

De actie RPG is zeer scherp geprijsd in termen van essentiële mechanica, inclusief afbuigen en ontwijken, waardoor het aanzienlijk irritanter is dan gewenst. Desondanks is er hier een geweldige tiende van plezier, en met een paar aangename afstemming is het waarschijnlijk een van de extra interessante Souls-achtige videogames die zijn gemaakt met behulp van FromSoftwares. Iedereen kan het verhaal van de pest zien, want de aanval zal goed slagen.

De bloedstraten al een genezing verloren

Ik was bijna klaar met mijn schrijven en ging verder omdat ik niet verder kon komen dan de eerste vijand waarin de verenteller werd afgeleverd. De timing is bestraffend, maar met een baken in de buurt en korte laadschermen, was het blij om het uit te plakken zonder verbeteringen totdat het werd verslagen. En dat deed. Als je er zelf aan vastzit, is de belangrijkste kwestie afstand: val de vijand in de val. Zodra ze groen worden, ren opnieuw en verenaanval Thymesia Download PC.

Hoe Thymesia pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Thymesia PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Thymesia PC
Systeemvereisten (minimaal)
CPU: Intel Core i5 of AMD Ryzen 5
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 950 of Radeon HD 7970
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 16 GB
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 2 GB
Systeemvereisten Aanbevolen:
CPU: Intel Core i7 of AMD Ryzen 7
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 16 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 3072 MB

Thymesia Gratis PC

Thymesia

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.