WRC 9 Downloaden

0

De officiële ronde van het World Rally Championship, WRC 9 downloaden begint inderdaad met een pittige instructie-oefening. Inderdaad, in mindere mate een instructie-oefening en dat is nog maar het begin, hier, probeer het en we zullen zien hoe je verder springt. Afhankelijk van hoe u zich in deze eerste fase gedraagt, worden instellingen aanbevolen! Dit helpt u bijvoorbeeld te gebruiken, maar het is heel goed mogelijk om alles te kiezen wat u maar wilt.

WRC 9 Downloaden

WRC 9 Downloaden

Downloaden
 Focus op traditionele rally’s

De WRC-regeling van KT Racing heeft de afgelopen jaren een ruime marge opgeleverd! Omdat de down van een jaar geleden buitengewoon was in vergelijking met andere bijeenkomsten in een computerspel. WRC 9 Downloaden neemt dat recept en gaat ervoor, en ondanks het feit dat het onderweg een paar prangs doorstaat. Het is nog steeds volledig speelbaar, maar het voelde ofwel overdreven delicaat of enigszins vertraagd om te reageren.

Op het moment dat je toch een beat ontdekt. De game maakt een opmerkelijke vertoning van het dupliceren van de druk en energie van het op hoge snelheid besturen van conventionele machines. Ongeacht of het de vrije dag is van de eerste Zweedse conventie. De strakke, zwarte straten van Japan of de stortbui doorweekte rotsen en modder van Wales. Je hebt de meest extreme fixatie en je beste reflexen nodig.

WRC 9 Downloaden

Uitdagende simulator

Die stortbui-effecten zijn ook maar één aspect van de aard van de WRC 9 beelden. Ongeacht of het wordt afgespeeld op 1080p of 4K op een pc, het kan fantastische beelden opleveren. De stralen van de lage zon doorboren de rand van een vaag bosgebied. Het veld dat eronder duidelijk zichtbaar is als je door hoge bergstraten glijdt, zelfs alleen de enorme mate van detail in elk voertuig! Alles komt samen om enkele vrij praktische perspectieven te kaderen.

Bij het bekijken van herhalingen, de manier waarop de motoren ergens ver weg donderen bij wide-point shots! Hoe het eigenlijk klinkt voor fans die op koele hellingen blijven hangen om een ​​korte blik te werpen op hun favoriete conventie-sterren. Een groot aantal van hen is hier natuurlijk. Van WRC 5 en WRC 8 klassen tot de beste Project Cars. Bijvoorbeeld, regerend baas Ott Tänak en de huidige legende Sébastien Ogier, rijdend voor hun specifieke groepen Hyundai en Toyota.

Auto’s rijden prachtig

De roepingsmodus is een volledig actieve deck-inspanning die verwacht dat je je accounts, doelen, groep, R & D-revisies afhandelt! Zelfs de gelegenheden waaraan u deelneemt. Elke gelegenheid kost contant geld om deel te nemen, maar elk type heeft het potentieel voor verschillende uitbetalingen. Een paar gelegenheden versterken bijvoorbeeld uw kameraadschap of stellen u in staat om in uw groepsvoertuig te oefenen.

Hier neemt u de verantwoordelijkheid op zich voor voorbeeldige voertuigen zoals de vermaarde Groep B Audi Quattro A2! Dat is ongeveer net zo moeilijk te temmen als een leeuw, net zoals je het nodig zou hebben. Dit alles wil zeggen dat de WRC 9 spel PC volledig perfect werkt. De Lancia Delta Integrale, die precies aanvoelt zoals je zou verwachten dat een voertuig dat de game in het laatste deel van de jaren ’80 en midden ’90 overweldigde, aanvoelt.

Klassieke rallyauto’s om in te rijden

Als volledig geautoriseerd eigendom zijn alle officiële markeringen en groepen beschikbaar, vlakbij elk van de 14 vergaderingen. Een deel hiervan maakt een terugkeer van eerdere spellen, dus reguliere bezoekers kunnen de koers zien die ze net hebben gehad. Er zijn in ieder geval eveneens nieuwe aanwas, waaronder Japan, Kenia en Nieuw-Zeeland. Terwijl de ingenieur duidelijk de formaten van een deel van zijn meer doorgewinterde landen heeft gevolgd!

Vond een deel van de meer gangbare conventies van veranderende kwaliteit. De Keniaanse Safari heeft bijvoorbeeld een aantal saaie gebieden die ons tot op zekere hoogte helpen om het simpele, op schokken gebaseerde koersplan van de eerste V-Rally te onthouden. Dat verschillende landen, bijvoorbeeld Turkije, Zweden, Wales en Monte Carlo, zich zo fantastisch en verschoven voelen, dient om het verschil te vergroten.

WRC 9 Downloaden

Nieuwe generatie is hier

Er zijn verschillende andere kleine grieven. We hebben vaak moeite om de bijrijder over de motor te horen. We begrijpen dat dit een rallysimulatie is en dat hij een beschermkap zou moeten dragen. Weet niet dat het centrum van een extreme conventie de beste gelegenheid is om Bane uit The Dark Knight Rises uit te voeren. De game wil je ook maar al te graag afwijzen omdat je van koers verandert.

Buiten de container is het een completere rallywedstrijd voor één speler dan zijn tegenstander. Het komt gewoon te kort op een snufje kunstzinnigheid in een paar kleine territoria. In elk geval, als je van rally houdt, denken we dat je deze achtbaan meerdere keren moet volladen. WRC 9 is in ieder geval niet alleen een solitaire spelerervaring, en Kylotonn heeft een paar verbeteringen aangebracht in het multiplayer-spel.

Hoe WRC 9 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WRC 9 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WRC 9

Minimum

 • CPU: Intel Core i3-2100 of AMD FX-4350
 • RAM: 6 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB | ATI Radeon HD 5870, 2 GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i7-6700K of AMD Ryzen 5 1600X
 • RAM: 6 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 1060, 6 GB | AMD Radeon RX 590, 8 GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.