WWE 2K16 PC Dutch Games Downloaden

1

WWE 2K16 PC Dutch Game is een uitgave van één van de toonaangevende sportgames serie gewijd aan het worstelen, die dateert van 2000, toen het de eerste uitgave van de game WWF Smackdown!. Aanvankelijk was de serie werd ontwikkeld door THQ, maar na de ineenstorting in 2012 de rechten op het merk nam het bedrijf over 2K Games, en hij – naar het bedrijf met de studio Yuke’s – is verantwoordelijk voor het volgende deel van de serie. Versies voor verschillende platforms variëren natuurlijk, in termen van grafisch ontwerp, zodat de productie studio Yuke’s op de Xbox 360 en PlayStation 3 ziet er iets slechter dan op de hardware van de volgende generatie, alsook op pc’s.

WWE 2K16 Dutch Downloaden PC

WWE 2K16 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

In het spel, keren we terug naar het worstelen arena van strijd, waarmee een breed scala aan huidige en voormalige sterren van de sport, zoals Steve “Stone Cold” Austin, Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, “Slecht nieuws” Barrett en Paige en Finn Balor. WWE 2K16 op de PC Downloaden platform met Windows biedt het breedste ooit reeks worstelaars en onder meer dan 120 deelnemers bleek zowel aanwezig (mannelijke en vrouwelijke) WWE and true legends of wrestling. In het spel, er was ook een plek voor niet algemeen bekend, de rijzende sterren van NXT. Belangrijker nog, elk van de toegewezen in het gamers is niet alleen een ander uiterlijk, maar hun eigen vechtstijl en unieke soorten ponsen.


De volgende editie van WWE 2K-serie combineert traditioneel veel nieuws en verbeteringen op het gebied van mechanica, bepaald in grote mate de adviezen en suggesties van de gaming community. Onder de belangrijkste worden herbouwd control model dat geeft veel meer controle over de acties van virtuele worstelaars. Gewijzigd, o.a. het uitvoeren van tegenaanvallen en zo. “rollen”, een nieuw targeting systeem kunt u direct blaas die niet onderdoet voor een deel van het lichaam, waarbij hij reageert op zijn eigen manier (vb. Robotiseren zijn buik of pijnlijke arm). In het spel zijn er ook nieuwe soorten objecten, zodat de strijd kunnen gebruikmaken. Stalen stoelen, tafels, hamers, honkbalknuppels, etc. die werd beschouwd, was bekend uit eerdere weergaveneditor Creation Suite, zodat spelers kunnen onafhankelijk maken niet alleen hun eigen worstelaar (man of vrouw), maar ook eventuele kampioenschap, hun eigen arena en zelfs volledige wrestling show.

WWE 2K16 – Trailer


WWE 2K16 Windows PC Dutch platform biedt een conventioneel grote verbetering in de visuele en het geheel is ontworpen om een betere show wrestlingowego unieke sfeer. Het was een duidelijke verbetering op het gebied van fysica en animatie spelers en tijdens de wandeling kunt u genieten van de realistische haren of zweet. Meer afwisselende omgeving kunt aanbellen en juichende menigte. De geluidslaag voor het eerst in de serie vergezelt ons team van drie commentatoren – bekend uit eerdere bezoeken Michael Cole en Jerry “The King” Lawler samengevoegd door John “Bradshaw” Layfield. Gameplay wordt begeleid door verschillende genre soundtrack, die o.a. kunstenaars als Billy Idol, Marilyn Manson, Run DMC en Skid Row.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL i3-2105 / AMD Phenom II X2 550
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 44 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3550 / AMD FX 8150
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 44 GB

WWE 2K16 Dutch PC

PC Downloaden Game

1 Comment
 1. Garni says

  Ja! alles knippert perfect

Leave A Reply

Your email address will not be published.