WWE 2K16 Downloaden

1

WWE 2K16 Downloaden is een uitgave van één van de toonaangevende sportgames serie gewijd aan het worstelen. Die dateert van 2000, toen het de eerste uitgave van de game WWF Smackdown!. Aanvankelijk was de serie werd ontwikkeld door THQ, maar na de ineenstorting in 2012 de rechten op het merk nam het bedrijf over 2K Games, en hij naar het bedrijf met de studio Yuke’s is verantwoordelijk voor het volgende deel van de serie.

WWE 2K16 Downloaden

WWE 2K16 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

In het spel

Terug naar het worstelen arena van strijd, waarmee een breed scala aan huidige en voormalige sterren van de sport, zoals Steve Stone Cold Austin, Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Slecht nieuws Barrett en Paige en Finn Balor. WWE 2K16 Downloaden platform met Windows biedt het breedste ooit reeks worstelaars en onder meer dan 120 deelnemers bleek zowel aanwezig mannelijke en vrouwelijke WWE and true legends of wrestling.

In het spel, er was ook een plek voor niet algemeen bekend, de rijzende sterren van NXT. Belangrijker nog, elk van de toegewezen in het gamers is niet alleen een ander uiterlijk, maar hun eigen vechtstijl en unieke soorten ponsen. De volgende editie van WWE 2K Serie combineert traditioneel veel nieuws en verbeteringen op het gebied van mechanica, bepaald in grote mate de adviezen en suggesties van de gaming community.

De grootste

Klacht die tijdens de laatste game van het jaar werd geuit, is de bloedeloze selectie en het algemene verlies van modi en functies vergeleken met voorgaande jaren. WWE 2K16 corrigeert dit grotendeels, maar de trukendoos is nog niet helemaal teruggekeerd naar de factor van overlopen. De enige uitzondering is de selectie die, eerlijk gezegd, gek is. In termen van worstelaars met verschillende karakters.

De meeste worstelliefhebbers zijn het erover eens dat showmanschap op zijn minst net zo essentieel is als technisch, qua ringcapaciteit, en WWE 2K16 haalt in dit opzicht niet alle grote punten. Technisch gezien is het overal in het gebied te vinden: er zijn geen laadtijden bij ringingangen, wat een doorlopend tv-uitzendingsgevoel geeft om openingen te passen, maar ook de honderden tussen verschillende modi.

Soms gedraagt

​​Zich griezelig, net als de worstelaar die je begrijpt en waar je van houdt, zoals terwijl Seth Rollins zichzelf probeert te DQ om de riem te behouden, en op andere momenten gaan ze vragend naar buiten en blijven in het gebied. Kernmodi zoals create a wrestler en MyCareer waren aanzienlijk verbeterd, waarbij de laatste een paar jaar besloeg in plaats van te eindigen met een enkele Wrestlemania-look.

Zoekt naar meer dan 120, samen met vele in de NXT geboren sterren, waar fanatici het afgelopen jaar om hebben geschreeuwd. Niet de handigste zijn dat ze op zichzelf een genot zijn om te spelen, maar ze uploaden een aantal gewilde variaties naar de selectie. Universe heeft zelfs extra methoden om je WWE-sandbox aan te passen, samen met unieke persona-sliders die van invloed zijn op het ringgedrag.

 

Zodat de strijd kunnen gebruikmaken

Zodat spelers kunnen onafhankelijk maken niet alleen hun eigen worstelaar man of vrouw, maar ook eventuele kampioenschap, hun eigen arena en zelfs volledige wrestling show. Versies voor verschillende platforms variëren natuurlijk, in termen van grafisch ontwerp, zodat de productie studio Yuke’s op de Xbox 360 en PlayStation 3 ziet er iets slechter dan op de hardware van de volgende generatie, alsook op pc’s.

WWE 2K16 PC platform biedt een conventioneel grote verbetering in de visuele en het geheel is ontworpen om een betere show wrestlingowego unieke sfeer. Het was een duidelijke verbetering op het gebied van fysica en animatie spelers en tijdens de wandeling kunt u genieten van de realistische haren of zweet. Meer afwisselende omgeving kunt aanbellen en juichende menigte.

Zijn gelukkig hersteld

De enorm aangeprezen groei van de selectie is bovendien niet zo verbazingwekkend als het op het eerste gezicht lijkt. Hoewel de opname van alle mannen en vrouwen in de hoofdlijst, een gezonde grote verscheidenheid aan NXT-artiesten en een schare conventionele sterren welkom is, zijn er toch enkele ongelukkige afwezigheden, met name de Four Horsewomen van WWE: Charlotte, Sasha Banks, Becky Lynch en Bayley.

Onder de belangrijkste worden herbouwd control model dat geeft veel meer controle over de acties van virtuele worstelaars. Gewijzigd het uitvoeren van tegenaanvallen en zo rollen, een nieuw targeting systeem kunt u direct blaas die niet onderdoet voor een deel van het lichaam, waarbij hij reageert op zijn eigen manier. Robotiseren zijn buik of pijnlijke arm. In het spel zijn er ook nieuwe soorten objecten.

De geluidslaag voor het eerst in de serie

Vergezelt ons team van drie commentatoren – bekend uit eerdere bezoeken Michael Cole en Jerry The King Lawler samengevoegd door John Bradshaw Layfield. Gameplay wordt begeleid door verschillende genre soundtrack kunstenaars als Billy Idol, Marilyn Manson, Run DMC en Skid Row. Stalen stoelen, tafels, hamers, honkbalknuppels. die werd beschouwd, was bekend uit eerdere weergaveneditor Creation Suite.

Hoe WWE 2K16 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WWE 2K16 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WWE 2K16

Minimale:

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL i3-2105 / AMD Phenom II X2 550
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 44 GB

Aanbevolen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3550 / AMD FX 8150
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 44 GB

 

 

1 Comment
 1. Garni says

  Ja! alles knippert perfect

Leave A Reply

Your email address will not be published.