Electrician Simulator Download

1

Electrician Simulator Download ontwikkeld door Take IT Studio en gepubliceerd met de hulp van Gaming Factory en Ultimate Games SA. Kies een naam en een bedrijfslogo en treed in de voetsporen van uw vader om de beste elektricien van uw lokale locatie te worden. Nu heb ik echt geprobeerd een paar elektronica in het echt te repareren, zoals mijn 3DS en mijn 0.33 Celebration Xbox One-controller.

Elektricien simulator downloaden

Electrician Simulator Download

Downloaden

Elektricien Simulator spel recensie

Uiteindelijk heb ik daarna eersteklas gereden, terwijl de controller in stukken in een la ligt met andere rommel. Dus dat maakt mij gekwalificeerd om dit spel te bestuderen, toch? Naast het ombouwen van lampen en het oplossen van stopcontacten, zul je ook wat bedrading moeten doen om het geheel aan te sluiten en alle lampen te laten activeren. Het is mogelijk het meest gecompliceerde onderdeel van Electrician Simulator spel.

Electrician Simulator spel

Nieuwe digitale beroepshandel

U moet een internet van kabels creëren die krachtbronnen en schakelaars verbinden met de zekeringhouder, zodat het hele geheel functioneel is. Het vergt wat inzicht, maar als je het geheel aan ten minste één transfer zou moeten koppelen, zou de game dat als een goed antwoord kunnen krijgen. En aangezien veel verlichtingsarmaturen een rol spelen in de sport, zul je zo nu en dan in het donker rennen met alleen een zaklamp die je helpt te zien.

De academicus is duidelijk van cruciaal belang, omdat hij je een paar meestal goede aanbevelingen geeft terwijl je met energie werkt, en als je niet voorzichtig bent, word je geëlektrocuteerd. De bediening is vrij eenvoudig. Klik met de linkermuisknop om met zaken te communiceren, houd de linkerklik met de rechtermuisknop ingedrukt om ernaar te kijken en maak meer gerichte schilderijen, zoals het indraaien van gloeilampen of het uit elkaar halen van een lamp.

Groef de grote

Het spel begint met een instructie rond uw vader, die u naar uw eerste huis overbrengt, terwijl u op weg gaat om elektricien te worden. Er zijn de beste 5 apparatuur die voor dit soort taken verkrijgbaar is: schroevendraaier, pincet, multimeter, soldeerbout, roestspray, maar de handigste van de overige is beperkt gebruik. Maak je echter geen zorgen, ze zullen de hele marketingcampagne doorstaan vanwege de snelheid van het spel.

Ondanks dat deze uitrusting verbeteringen worden genoemd. Van nauwkeurig belang zijn de kleinere werkplaatsklussen, waarbij de deelnemer gezinsvoorwerpen moet repareren die ter reparatie zijn verzonden. Dit zijn net miniatuur 3D-puzzels, waarbij dingen als broodroosters en haardrogers opzij worden gezet om te ontdekken wat er mis is en het aanstootgevende element wordt vervangen Electrician Simulator Downloaden.

Electrician Simulator Downloaden

Zin in een nieuw merk

Er zit ook een man of vrouw in de tekst. Hoewel de deelnemende persoon in werkelijkheid een avatar voor de speler is, hebben de schriftelijke vermeldingen voor de verzoeken om schilderijen veel allure en hier en daar wat eersteklas humor. Een unieke reeks banen zorgt ervoor dat de speler verwikkeld raakt in een verhaal over vampieren, terwijl er een gedenkwaardige workshopactiviteit is of een aantal van de verzoeken die ook binnenkomen.

Dat wil nog niet zeggen dat Electrician Simulator gratis de beste is, omdat er hier en daar een paar problemen zijn. Degenen die wachten op een complex begrip van elektriciteit kunnen het proberen, en Electrician Simulator is eigenlijk geen hulpmiddel om doe het zelf te begrijpen buiten de basisprincipes. Extra uitdaging door de jaren heen met de komst van inzichten in stroomsterkte zou hier nuttig kunnen zijn geweest.

Hoe download en installeer je het Electrician Simulator-spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor Electrician Simulator op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

Aanbevolen hardwarevereisten voor Electrician Simulator op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1060 6GB
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel
1 Comment
 1. drpaul says

  spel geweldig voor mij;P thankss

Leave A Reply

Your email address will not be published.