Hades II Download

1

Het is schokkend om te zien dat Hades II Download nog maar net in de kinderschoenen staat, en dat Supergiant Games van plan. Hades 2 slaagt erin om alles te behouden dat dit soort masterclass van lay-out authentiek maakte, maar het doet dit op een manier die aanpast hoe elk van de delen bij elkaar past en het zijn persoonlijke identificatie geeft in plaats van het gevoel te hebben als een verheerlijkte groei.

Hades II Download

Hades II Download

Downloaden

Hades II spel recensie

Het resultaat is een herkenbaar, hoe sprankelend ook, dat mij bij elke triomf en mislukking in dezelfde mate uitdaagde, verraste en verrukte. Er ontbreken een paar zaken, waarbij een echt einde van het verhaal het meest geweldige is, maar zodra het voltooid is, is het moeilijk voor te stellen dat Hades II Downloaden nu niet zo veel leeft als de mythologische erfenis van de primaire.

Hades II spel pc

Gaat te lang duren

Wat is overgenomen van de unieke Hades werkt zo goed. IGN gaf het onze Game of the Year Award in 2020 met als motief, en als je nog niet de Griekse goden hebt gespeeld die gamers presenteren en denkt dat je misschien wel een van de meest vloeiende, meest modieuze isometrische actie ooit zult ervaren, gekoppeld aan een Een verhaal dat bij elke run alleen maar dieper wordt, moet je zeker doen voordat je naar de tweede ronde springt.

Ze bestuurt grotendeels hetzelfde als Zag, maar met meerdere belangrijke aanpassingen die resulteren in een paar dramatisch onderscheidende speelstijlen. Er is bijvoorbeeld een sprint die tot in het oneindige kan worden gebruikt om aan gevaar te ontsnappen, of als je de juiste voordelen hebt om deze te verbeteren, ga er dan als eerste in. De uitgebreide aanhoudende snelheid brengt echter kosten met zich mee.

Voorwaarden voor constructiewerk

Omdat Melinoe een heks is, heeft ze ook een volledig vernieuwd magisch apparaat dat een aantal problemen toevoegt om te bestrijden, waardoor je iets meer moet nadenken over het beheer van hulpbronnen. Door de knop ingedrukt te houden voor haar drie aanvalsstrategieën, aanval, speciaal en cast, kan ze een Omega-variant van deze vaardigheden gebruiken die mana gebruikt. Dus bijvoorbeeld de beginnende magische groep werkers voert een regelmatige aanval.

Maar als je de aanvalsknop ingedrukt houdt om een Omega-aanval op te laden, schiet je een aanval uit wanneer je deze lanceert. krachtige magische explosie die zich zowel voor als achter je over een enorme afstand uitstrekt. Omega-aanvallen zijn een uitstekende toevoeging die niet langer de handigste manier is om de onmiddellijke naar tweede beweging en selectie van Hades-gevechten te verbeteren.

Hades II Downloaden

Een hele reeks power-ups krijgen

Dat is nu een cirkelvormig teken dat je onderweg op de grond kunt plaatsen om snel vijanden te strikken die er tegenaan lopen. Eén bijzondere zegen zorgde er echter voor dat het teken, als het eenmaal een paar seconden op de grond lag, snelle explosies in de open haard veroorzaakte en grote schade aanrichtte aan iets dat in de strik zat. Tussen de runs door vind je jezelf onderrug op de Crossroads, een verborgen toevluchtsoord tussen de oppervlakte en de onderwereld.

Alles wat we tot nu toe hebben toegevoegd, was voor een groot deel materiaal dat al goed was in de eerste game, die is afgestemd om net een stuk hoger te zijn in dit vervolg, maar de enige regio waarin Hades 2 het unieke echt uit het water blaast, is binnen de diepte en verscheidenheid van zijn gebieden. Geen enkele is hetzelfde, waarbij vooral de 1/3 onderwereldplaats een keten van grotere open velden is die je vraagt om meer dan één ontmoeting.

De daaropvolgende

Vrijwel alles wat je in het Huis van Hades in het eerste spel kunt doen, kan ook in het Kruispunt worden uitgevoerd: je gaat rond en geeft nectar aan NPC’s om je band met hen te versterken en hun souvenirs ten goede te komen. verwijder oude mijlpaaldromen van de profetielijst voor een reeks beloningen, en je kunt schijnbaar oneindige dialogen aangaan met de vele mythische Griekse figuren die er wonen, van de heldhaftige Odysseus tot de opstandige Nemesis.

Hoe download en installeer je het Hades II spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor Hades II op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Dual-core 2,4 GHz
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 950, Radeon R7 360 of Intel HD Graphics 630
 • Opslag: 10 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Hades II op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Quad-core 2,4 GHz
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce RTX 2060, Radeon RX 5600 XT of Intel Arc A580
 • Opslag: 10 GB beschikbare ruimte
1 Comment
 1. patrickxxX says

  aww bedankt voor sleutel en spel;))

Leave A Reply

Your email address will not be published.