Homeworld 3

1

De aanblik van het slanke, ontembare moederschip van Homeworld 3 dat zich klaarmaakt om het onbekende in te vliegen. Geobserveerd met behulp van radiogebabbel. Voor nieuwelingen is het een plaatsbepalende scène; voor veteranen doet het denken aan het oorspronkelijke moederschip op het punt om Kharak te verlaten, het begin van een van de beste methodespellen ooit gemaakt door Gearbox Software. Het is genoeg om je helemaal te laten tintelen.

Homeworld 3

Homeworld 3

Downloaden

Beste onderdelen van Homeworld

Homeworld 3 wil je vaak aan zijn nalatenschap herinneren, vooral in de campagne. Na de gebeurtenissen in Homeworld 2 werd Karan S’jet, de navigator van het moederschip, op pad gestuurd om een dreigende ramp aan te pakken, maar ze is nooit meer teruggekomen. 20 jaar later treedt haar protegé, Imogen S’jet, in haar voetsporen, met een nieuw moederschip en een gloednieuwe vloot die er zelf op uit moet trekken, wederom zonder hulp.

Homeworld 3 pc

Epische ruimtegevechten

De unieke Homeworld voelde modern aan dankzij de eenvoudige 3D gevechten, maar Homeworld 3 laat je de kosmische conflicten veel beter herkennen dankzij het ruimteterrein. Elke missie is beladen met beeldvullende structuren en asteroïden, waardoor verdedigbare posities, chokepoints en hinderlaagplekken ontstaan. Hoe je een gevecht aanpakt maakt nog veel meer uit, want ook al heb je deze volledige bewegingsvrijheid, je hebt ook kaarten met zowel voordelen als grenzen.

Hoewel elke onderneming een eigen sfeer, unieke doelen en een sprankelend formaat heeft, blijft je vloot altijd bestaan. Wanneer je aan een opdracht begint, komt alles wat je in de vorige opdracht hebt opgebouwd met je mee. Als je in de laatste missie echt goed hebt gepresteerd, zul je in de volgende missie nog beter van start gaan. Maar het tempo van de missies zorgt ervoor dat je normaal gesproken nog tijd hebt om te accumuleren voordat het warmer wordt.


Rond in 3D-ruimte

Als je in Homeworld 1 voor het eerst met hoofdschepen begint, voelen ze aan als monsters, maar in Homeworld 3 lijken ze meer op korvetten en is er veel meer oppas nodig. Ondersteunende fregatten helpen dit te verzachten met hun krachtige levens die stralen geven, maar als ze eenmaal zijn uitgeschakeld, kijk je tegen een aantal afleveringsdeeltjes aan. Het gebruik van de formatiemachine om bedrijven van torpedofregatten te veranderen in bollen des doods blijkt een specifiek genot te zijn.

Homeworld 3

Duik in sciencefiction

Bij slechts één opdracht kun je kiezen terwijl je op de hyperpaceknop drukt en vertrekt. De rest gooit je gewoon in de volgende zodra je het hoofddoel hebt bereikt. Dit betekent dat je geen tijd hebt om de laatste berging of grondstoffen op te ruimen, of om schepen bij te werken die je in de laatste oorlog bent kwijtgeraakt. Ook al zijn ze kwetsbaar, de meeste schepen blinken uit in hun rol.

Terwijl je bedrijven bouwt voor precieze taken en ze vervolgens in kinetische gevechten gooit te midden van prachtige stellaire achtergronden, is het een genot om ze aan het werk te zien. Net als het kijken naar een logge battlecruiser die langzaam tussen vijandelijke multi beam fregatten en je kostbare ionen fregatten in komt, de meeste warmte opneemt en de ene na de andere laseraanval van zich afschudt op een massief stuk cel dat barst van de turrets.

Hoe download en installeer je het Homeworld 3 spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor pc:

 • OS: Windows 10 64-bit/Windows 11 64-bit
 • Processor: Intel i5-6600/AMD Ryzen 5 1600X
 • Memory: 12 GB RAM
 • Graphics: Nvidia GTX 1060/AMD RX 480/Intel ARC A380
 • Storage: 40 GB available space
 • Sound Card: OpenAL Compatible Sound Card

Aanbevolen hardwarevereisten voor pc:

 • OS: Windows 10 64-bit/Windows 11 64-bit
 • Processor: Intel i5-9600K/AMD Ryzen 5 3600X
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Graphics: Nvidia GTX 1080 TI/AMD RX5700/Intel ARC A580
 • Opslagruimte: 40 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: OpenAL-compatibele geluidskaart
1 Comment
 1. botrix says

  perfect gratis sleutel werkt allemaal

Leave A Reply

Your email address will not be published.