Internet Cafe Simulator Download

0

Internet Cafe Simulator Download is een simulatiespel voor commerciële bedrijven in internetcafés. Je kunt een compleet bedrijfspand in de game van Cheesecake Dev installeren en manipuleren. Er zijn veel activiteiten en mensen die je in de stad kunt betrekken. De levensstijl van een internetcafé-multimiljonair gaat veel verder dan het omgaan met computers en klanten.

Internet Cafe Simulator Download

Internet Cafe Simulator Download

Downloaden

Internetcafé Simulator Game Review

Internet Cafe Simulator gratis pc plaatst u in een eigentijds internetcafé. Als nieuwe baas ligt elk succes en elke mislukking in jouw handpalmen. Koop nieuwe computers en zorg ervoor dat ze zijn bijgewerkt met de moderne en beste programma’s en games. Kies hoeveel u klanten in rekening moet brengen, zodat u uw inkomsten kunt maximaliseren door ze weg te jagen. Uiteindelijk moet u de huurovereenkomst aan het einde van elke maand betalen!

Internet Cafe Simulator gratis pc

Terwijl je speelt

Je zult ongetwijfeld lonende geschenken tegenkomen van een aantal zeer duistere mensen. Breng uw hele bedrijf in gevaar en doe aan illegale online schilderijen, maar de beloningen zouden het allemaal echt de moeite waard moeten maken! Naarmate uw commerciële onderneming groeit, moet u zich ontwikkelen naar nieuwe gebieden en specifieke vakgebieden. Uw populaire caféketen kan de drijvende kracht zijn achter een succesvol uitstapje naar de arena van cryptocurrency. 

De afbeeldingen in dit spel

Mensen kunnen uw café binnenlopen en u ziet iets abnormaals. De systeemfouten en de problemen maken dit spel zo goed en zonder twijfel zou het niet hetzelfde zijn. Je klanten zullen een beetje dom zijn, maar het lost alleen maar het probleem van het spel op. Het kopen van items en het omgaan met je geld is een geweldige manier om van dit spel te leren. Je hoeft nooit geld te verliezen, en dus kun je de objecten die je al persoonlijk hebt, openbaar verkopen.

Internet Cafe Simulator downloaden

Alles van dit

Dit spel speelt zich af in een volkomen buitengewone wereld. Het punt is dat je de sensatie krijgt, het is de precieze vorm van internationaal waarin Internet Cafe Simulator downloaden is veranderd. Het is een slordig gebied, waar de inkomensmarges koning zijn en de mensen gewoon nutteloze kafjes zijn die moeten worden uitgebuit voor alles wat ze hebben. werden gegeven. Het is oprecht heel grappig om je kleine winkel op microniveau te beheren.

Langzaam uit te breiden en te upgraden en cryptocurrency te kopen totdat je de koning bent van dit kleine stukje metropool. De middelste gameplay-loop is prettig, en wat nog belangrijker is, het grootste deel van de grap is eigenlijk best leuk. Ik heb niets sportbrekends ervaren, maar hoewel er op een gegeven moment een bug zou zijn geweest die je winkelbestand zou kunnen wissen, lijkt deze constant te zijn.

Hoe download en installeer ik het Internet Cafe Simulator spel op uw computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor Internet Cafe Simulator op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 7
 • Processor: 2 GHz dual-core CPU
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: Intel HD Graphics 4000 of beter
 • Opslag: 4,5 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Internet Cafe Simulator op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: 2,5 GHz dual-core CPU
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: Geforce GTX 970/Radeon RX470 of beter
 • Opslag: 5 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.