FOUNDRY Download

0

FOUNDRY Download is een op voxel gebaseerd automatiseringsspel voor productiefaciliteiten door middel van Paradox Interactive. Waarin jij en je vrienden de precieze productie-eenheid kunnen bouwen in een leuke online coöp-multiplayer. Lees verder om te ontdekken hoe het speelt. Je doel in dit spel is om een onbekende buitenaardse planeet te ontdekken en grote automatische fabrieken te bouwen met de hulp van een AI-metgezel genaamd Carl en je verschillende robotvrienden.

FOUNDRY Download

FOUNDRY Download

Downloaden

GIETERIJ spelrecensie

U krijgt volledige vrijheid bij het bepalen van waar u onderzoekt en hoe u de enorme logistieke en technische uitdaging van het creëren van de perfecte productie-eenheid aanpakt. Het verhaal en uitgangspunt van FOUNDRY Spel lijken alternatief eenvoudig, zoals het hoort bij een automatiseringsrecreatie voor productiefaciliteiten. FOUNDRY deelt veel van zijn gameplay-functies met een ander automatiseringsspel voor de eerste man of vrouw.

FOUNDRY Downloaden

Wat maakt FOUNDRY

Voxel-gebaseerd, volledig mondiaal, dat eveneens procedureel wordt gegenereerd om een vrijwel oneindige herspeelbaarheid mogelijk te maken. Het spel omvat ook een op rasters gebaseerd bouwapparaat voor optimale prestaties, terwijl de inrichting van uw productiefaciliteit ingewikkeld is. Het is momenteel onzeker hoe de werkelijke omvang van de verkennings- en vechtmechanismen van de sport eruit zou kunnen zien als deze er al is.

Modulaire productie, en focus op logistieke engineering. Deze trailer voor FOUNDRY geeft een kort overzicht van de belangrijkste gameplay-mogelijkheden van de sport, waaronder verkenning, automatisering, basisconstructie en multiplayer-competenties. Alle huizen in de trailer zijn gemaakt met de hulp van de vroege spelers van de sport, en laten de ware omvang zien van wat er in FOUNDRY downloaden kan worden gebouwd.

Er is de keuze

Of je kunt een vriend inschakelen om te helpen via de coöperatieve multiplayer. De ontwikkelaar heeft geen beperking gesteld aan het personeelsbestand, maar raadt aan om Foundry met 2-4 spelers te spelen. In mijn ervaring met fabriekssimulaties wil je misschien minstens één man of vrouw met renovatieverantwoordelijkheden, terwijl anderen voor de uitbreiding zorgen, en een vierde wiens taak het is om uit te kijken over het zo ongerepte rijk dat je hebt gesloopt en gemechaniseerd.

Na het vervaardigen van de benodigde batterijen, circuitforums enzovoort. Er is de mogelijkheid om robothelpers samen te stellen, na productie de benodigde batterijen, circuitforums enzovoort. Om het spel te begrijpen zijn er extra schilderijen nodig om hun sport voor te bereiden. De grootste urgentie daarvan is het verliezen van kaarten en andere eigendommen bij elke gelegenheid die zich voordoet.

FOUNDRY gratis

De andere componenten

Dit is waarin de meer verschillende toolset van de sportmeester een rol speelt, vooral zodra de kaart aan de scène is toegevoegd. Dit is net zo eenvoudig als het maken van een nieuwe scène, deze een naam geven, waarna het importeren van een geschiedenisafbeelding wordt uitgevoerd! Voor alle duidelijkheid: Foundry gratis is niet altijd ontworpen als multifunctionele software voor het maken van kaarten.

Het is echter wel in staat om de huidige kaarten te verbeteren als u het eigendom uploadt en deze als tegels plaatst. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat er interactie mogelijk is met de omgeving via de gamers. Is er een rotsblok dat het pad blokkeert en dat iemand opzij wil schuiven? Klik en sleep de tegel waarnaar u deze wilt verplaatsen. Heb je een dak boven je hoofd nodig dat de binnenkant van een gebouw verbergt waar de personages naartoe gaan!

Hoe download en installeer je het FOUNDRY spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor FOUNDRY op pc:

 • Besturingssysteem: Windows® 10 Home 64-bits
 • Processor: Intel Core i3-2120 | AMDFX6350
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) | AMD Radeon RX 460 (2 GB)
 • RAM: 8 GB RAM
 • Bestandsgrootte: 10 GB

Aanbevolen hardwarevereisten voor FOUNDRY op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 Home 64-bits | Windows 11
 • Processor: Intel Core i5-4690K | AMD Ryzen5 2400G
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 970 (4GB) | AMD Radeon RX 480 (8GB)
 • RAM: 16 GB RAM
 • Bestandsgrootte: 10 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.