Abiotic Factor Download

0

Dat is de opzet voor Abiotic Factor Download een komende solo-overlevingssport voor zes spelers die je nu helemaal gratis kunt testen. Voor de niet-wetenschappelijke types onder het lezerspubliek is een abiotisch aspect een niet-wonend iets dat een omgeving vormgeeft. Het weer bijvoorbeeld, of de bodemsoort. Vermoedelijk is de abiotische factor hier het verbrijzelde obstakels tussen dimensies. Wat je daar gaat doen is een survivalcrafting spel.

Abiotic Factor Download

Abiotic Factor Download

Downloaden

Abiotic Factor spel recensie

In plaats van normale mensen of Abiotic Factor Downloaden van vliegtuigcrashes te zijn die stokken en stenen tot bijlen aan elkaar plakken, zijn je personages letterlijk de slimste mensen op aarde die zwaartekrachtgeweren en verrassingsprikken maken van pc-onderdelen en zaken die ze ontdekken in Stan the Playstack . In plaats van wolven bestaat je gevaar uit grotere monsters en paranormale entiteiten en een invasie door een semi magische.

Abiotic Factor pc spel

Knutselen in abiotische factor

Begint nederig genoeg, met gescheurde stroken stof als netten om buitenaardse wezens te grijpen en te immobiliseren, lijkt het op de hoofdkrab van Half Life, hoewel het een verlengde tong gebruikt om je te grijpen, waarna het zichzelf als een enterhaak naar voren trekt. Maar er zijn nog veel meer gadgets in de tech-boom waar Isaac Kleiner trots op zou kunnen zijn, zoals laserkanonnen, nabijheidsmijnen.

Omarm de chaos door een expertisegebied voor je wetenschapper te kiezen, van genetica tot natuurkunde tot techniek. Jouw missie? Ontmantel de faciliteiten van computers en circuitforums om een reeks sci-fi-gadgets, gadgets en wapens te maken, zoals zwaartekrachtgeweren en laserkanonnen. Maar overleven gaat niet alleen over worstelen met monsters; het is ook ongeveer aangenaam dat je honger lijdt.

De uitdagingen die voor ons liggen

Van het doorstaan van interdimensionale verschrikkingen en geautomatiseerde verdedigingen tot het omgaan met brutale squadrons op een opdracht om de faciliteit met vuur te reinigen. Omdat je niet aan de macht hoeft te ontsnappen, is strategische planning van cruciaal belang. Bouw craftingstations, installeer vallen en versterk je missie in de strijd tegen de meedogenloze aanval van vijanden.

Overval merchandisingmachines, zet kookstations op en wees innovatief met de beschikbare bronnen, buitenaards vlees blijft tenslotte vlees, toch? En laten we niet langer over het hoofd zien dat de motoren het hele ding herstellen, van vorkheftrucks tot SUV’s, en op de juiste manier gebruik maken van teleporters om door het gevaarlijke terrein te navigeren.

Abiotic Factor Downloaden

Ondergronds complex

Opwindend genoeg is de Abiotic Factor gratis momenteel beschikbaar op Steam en zou kunnen blijven bestaan tot het opgeven van Steam Next Fest op 12 februari. Dompel jezelf onder in de internationale wereld van waanzinnige technologische kennis, overleving en coöperatieve gameplay. Abiotic Factor Downloaden belooft een opwindende game-ervaring zoals geen ander. Door een catastrofale inbreuk op de beheersing ben je echter terechtgekomen in een kosmische conflictsector.

Gevaarlijke entiteiten rennen los en vijanden uit verschillende dimensies beginnen binnen te vallen via portalen. Ondertussen richt een geheimzinnige marinesekte, bekend als The Order, zich zonder onderscheid op werknemers en entiteiten. Hun belangrijkste doel is om de artefacten te grijpen en de chaos op te geven.

Hoe download en installeer je het Abiotic Factor spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor Abiotic Factor op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 of hoger
 • Processor: 2,6 GHz Quad Core CPU of vergelijkbaar
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 950 of Radeon HD 7970
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 3 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Abiotic Factor op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 of hoger
 • Processor: 3 GHz 12-core CPU of vergelijkbaar
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce RTX 2080 of beter
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.