INDIKA Download

0

INDIKA Download is een tsarpunk-reisspel, ontwikkeld door 11 Bit Studios en speelt zich af in alternatieve records uit het 19e. Lees direct om dit aangrijpende en onconventionele filmische genot in de speels veeleisende situaties van het katholicisme te bestuderen. Spelers kruipen in de huid van Indika, een jongere non, terwijl ze aan een avontuur van zelfontdekking begint, haar kijk op het geloof bemoeilijkt en de confrontatie aangaat met het mysterieuze wezen dat haar geest kwelt, de satan zelf.

INDIKA Download

INDIKA Download

Downloaden

INDIKA spel recensie

Stap in een betoverende reis door een uitwisselingsland Rusland, waarin spelers navigeren door een tapijt van spirituele uitspraken en donkere humor. Van confronterende visioenen van de hel tot het ontrafelen van lastige puzzels: het avontuur om Spatov te bereiken is een aangrijpende reis die aanvoelt alsof het een artwork-house-film is geworden. INDIKA spel is een derde puzzelspel met karakterreizen dat zich afspeelt in een uitwisseling van negentiende-eeuwse records.

INDIKA Downloaden

De hele versie

De game staat gepland voor lancering op Steam in het eerste kwartaal van 2024, waarschijnlijk in februari en maart. Spelers kunnen de sport al op hun verlanglijstje zetten en downloaden. Wat de prijs van de sport betreft, deze is nog niet geïntroduceerd, dus houd ons in de gaten voor updates. Als katholiek hebben de zinsneden ‘Vergeef mij, Vader, want ik heb gezondigd’ op geen enkele manier dieper gevoeld na het beëindigen van de demo.

De sport heeft op dit moment mijn hobby vastgelegd met zijn artwork op de kap, vergelijkbaar met meer een indiekunstfilm dan een standaard indiegame. Zoals het hoort, blijkt de game net zo onconventioneel en surrealistisch te zijn als arthouse-films, waarbij katholieke thema’s en religie in zowel het verhaal als de gameplay worden onderzocht en uitgedaagd. Het is een aangrijpende avant-garde-ervaring die me enthousiast maakt voor de volledige release.

Visueel creëren

De kern van de sport wordt gevormd door een charmant verhaal dat zich richt op de boeiende oorlog tussen Indika gratis en de duivel zelf. Wat Indika onderscheidt is haar specifieke verwijzing naar de duivel, waardoor ze via haar geest kunnen spreken. In tegenstelling tot conventionele vertellers speelt de satan een levendige rol in het verhaal, waarbij hij Indika voortdurend verleidt en bespot vanwege haar zonden.

Deze onconventionele techniek voegt een privécontact toe aan het verhaal, waarbij Indika wordt hervormd van een ogenschijnlijk geweldige non tot een verkeerde maar sympathieke man of vrouw. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, gaat Indika met Ilya mee op een zoektocht om een bestemming te bereiken die Spatov wordt genoemd, en begint ze aan een avontuur van zelfontdekking.

INDIKA gratis

Hangende ervaring

In slechts een half uur sporttijd wordt vakkundig gelaagd en diepgaand geschreven, waarbij het katholicisme wordt uitgedaagd door middel van duistere onderwerpen en humor. Verrassend genoeg slaagt het spel erin om een paar grinniken bij mij op te wekken met geestige spot en comebacks van Satan zelf. En blijkbaar is dat terecht, aangezien de ontwikkelaars hebben gezegd dat de game een wilde verzameling komedie en tragedie is die direct uit de romans komt.

Qua gameplay is INDIKA  Downloaden verwijzing naar de Evil One sterker dan verwacht. De satan kan Indika’s omgeving omvormen tot een hels model van het landschap nadat ze een ernstige zonde heeft begaan en haar in de val heeft gelokt. Om te ontsnappen is Indika gebaseerd op gebeden. In tegenstelling tot traditionele videogames waarin gamers krachtige wapens hanteren, zoals het Master Sword of solide haardspreuken.

Hoe download en installeer je het INDIKA spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Minimale hardwarevereisten voor INDIKA op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit)
 • Processor: AMD Ryzen 5 3600, Intel i5-10400F (6 core met 2,9 Ghz)
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Radeon RX580 (8GB) of Nvidia GTX 1660 (6GB)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor INDIKA op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit)
 • Processor: AMD Ryzen 5 3600, Intel i5-10400F
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Radeon 6700xt (12 GB), Nvidia RTX 3060 TI (8 GB)
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 50 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.